מרכז להשתלמויות מבית הסתדרות המורים ו השתלמויות תשפ"ה
135 550 / קוד מוסד ירושלים יום חמישי 7.11.24 עד 26.12.24 יום חמישי 14:30-8:30 אמנות הקונדיטוריה והאפייה – בשיתוף עם מכללת השף / אינו מקנה גמול ש”ש) 2( שעות 56 לימודי טבחות ולימודי קונדיטוריה במכללת השף – בית ספר לבישול המוביל בישראל למקצועות הקולינריה והפטיסרי פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. חווית לימודים מיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע. המרצים בקורס, הם קונדיטורים ופדגוגים מנוסים מהשורה הראשונה שנותנים יחס חם ואישי. יחשפו בפניכם את עולם הפטיסרי הדינמי, שמתפתח ומתחדש כל הזמן. תלמדו את הקלסיקה לצד טרנדים חדשים. טכנולוגיות ותהליכי אפיה, תרכשו מיומנויות עבודה עם דגש על התנסות מעשית. מבוא לקולינריה, בצק פריך עוגיות, פאי וטארט, בצק בין הנושאים - רבוך, שמרים, אפיית לחמים וכו'. תלפיות, ירושלים. מקום הקורס: ש”ח 2,100 - עלות לעובדי הוראה בפועל שעות בתעריף קרן ההשתלמות. 2 - עלות לשנת שבתון ש"ח 480 - עלות ביטול מספר קורס 323 8 מפגשים קורס רשות סמסטר א חדש!
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==