מרכז להשתלמויות מבית הסתדרות המורים ו השתלמויות תשפ"ה
41 יום שני סודות הבישול והקולינריה - דן גורמה /אינו מקנה גמול ש”ש) 2( שעות 56 קורס בישול מעשי וחוויתי שבו נלמד טכניקות ושיטות בישול מגוונות ומתקדמות. במהלך הקורס יושם דגש על עבודה נכונה עם חומרי גלם ועל שילוב של טכניקות מתקדמות ממטבחי העולם. התאמת שיטות עבודה ורטבים, מטבח איטלקי בשרי, מן הנושאים: מטבח איטלקי חלבי, מאכלי דגים - טכניקות ושיטות בישול מגוונות, מפגש - Outdoor אסייתי – המטבח התאילנדי בשרי, המטבח היפני בשרי, סדנת עבודה עם גריל, הכנת מרינדות והכנת סוגים שונים של בשרים, אוכל רחוב מקומי בשרי, אוכל של כוכבים – מנות של מסעדות מישלן חלבי. עבודה בזוגות. • למקום תעודת כשרות מטעם רבנות תל-אביב. • ,53 מקום הקורס: דן גורמה, המרכז ללימודים קולינריים, רח’ נס לגויים תל-אביב. החנייה חינם. ניתן להגיע גם ברכבת (תחנת וולפסון). ש"ח. 2,400 – עלות לעובדי הוראה בפועל שעות בתעריף קרן ההשתלמות. 2 - עלות לשנת שבתון ש"ח במעמד ההרשמה. 480 למורים בשבתון תוספת תשלום בסך ש״ח. 480 דמי ביטול הקורס: ההרשמה במשרדי מרכז להשתלמויות מבית הסתדרות המורים, .03-6922922 :' טל 550 / קוד מוסד תל-אביב והמרכז ב + סמסטר א קורס רשות 16.12.24 4.11.24 עד יום שני 15:30 - 9:00 7 מפגשים 31.3.25 17.2.25 עד סמסטר א סמסטר ב יום שני 15:30 - 9:00 2 קבוצה 1 קבוצה מספר קורס 116
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==