מרכז להשתלמויות מבית הסתדרות המורים ו השתלמויות תשפ"ה

81 מספר קורס 200 בישול ככלי לפיתוח היצירתיות והעצמה רגשית / חצי גמול עם ציון ש”ש) 2( שעות 60 בשנים האחרונות הבישול הפך לחוויה קסומה ורב-ממדית, המשלבת ערכים, רגשות, יצירתיות ותרבות. הכנת אוכל ובישול מאפשר לנו לבטא את עצמנו בצורה יצירתית ולספק לנו רגשות חיוביים, תחושת משמעות והישג ואף להפיג רגשות שליליים כמו כעס ובדידות. הבישול הוא פעילות שיתופית וחברתית ומבחינה חינוכית, הבישול יכול לעזור לנו לפתח ולתרגל מיומנויות למידה חשובות כגון: הבנת הוראות, תכנון וחשיבה לוגית, פתרון בעיות ופיתוח היצירתיות, קבלת החלטות ועוד. מן הנושאים: הבישול בעולמנו ומאפייני המטבח הישראלי, הבישול ככלי ליצירה, • ביטוי עצמי ואורח חיים בריא. הבישול ככלי לחיבור לזהות אישית, משפחתית ואתנית, • היבטים חינוכיים, רגשיים וחברתיים בתהליך הבישול. פיתוח מיומנויות למידה, מוטוריקה עדינה וחשיבה באמצעות בישול. • כלי עבודה ו"מטבח טיפולי": נלמד על סוגי חומרי הגלם, הכלים • והטכניקות הבישול המשמשים ב"בישול רגשי". תכנון ויצירת מחוון לתכנון פעילות חינוכית משולבת בישול. • דרישת קדם: הקורס מיועד לבעלי ניסיון וידע בעבודה עם יישומי מחשב ואינטרנט. וצוות המנחים של "נתיבי ידע". מנחה: ד"ר שחר צדוק מתוקשב קורס חובה 2024 דצמבר עד שעות 60 לאופק חדש 2025 מאי 550 / קוד מוסד חיפה והצפון - למידה מרחוק קורסים מתוקשבים חדש!

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==