פעילות פנאי ותעסוקה לזקנים | יובל נוה, מרגריטה רחנאייב

212 מדריך והנחיות תעסוקה קבוצת מטבח הכנת כריך (סנדוויץ'). מתכון: כשעה וחצי. משך הפעילות: קערה, סכינים (כמספר המשתתפים), קרשי חיתוך (כמספר המשתתפים). אביזרי עזר: דייסם, סכו"ם המותאם לצורכי המטופלים (למשל: עיבוי, ולקרו על הסכו"ם - לגירוי תחושתי), אביזרי עזר טיפוליים: קרש חיתוך בעל זווית מיוחדת למניעת תזוזה של פרוסת הלחם המונחת עליו. מקרר אופן הכנה באמצעות: חומרים: כמות ממרחים כמות ירקות כמות תוספות 1 גבינה לבנה 3 עגבניות 1 טונה 1 גבינת קוטג' 3 מלפפונים 1 גבינה צהובה 1 גבינה מלוחה 5 פלפלים בצבעים שונים 1 גבינה צפתית 1 חומוס 1 בצל 3 ביצים קשות 1 טחינה 1 חסה 2 חביתות או ביצי עין 1 איקרה 2 גזר 1 מלפפון חמוץ 1 ריבה 1 זיתים 1 חמאה 1 נענע 1 פטרוזליה 1 שמיר 1 ריחן 1 עירית 1 זעתר כיכר לחם אופן ההכנה: כל משתתף בוחר לפני הפעילות את הכריך שברצונו להכין. לאחר מכן, כל משתתף מקבל את חומרי הגלם הנדרשים. כל משתתף מקבל את האביזרים הנדרשים להכנה, בתוספת פרוסת לחם והתוספות שבחר בעצמו. כל משתתף יכול להציע ולכבד את חבריו לשולחן העבודה בחצי כריך (חתוך באלכסון) שהכין.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==