פעילות פנאי ותעסוקה לזקנים | יובל נוה, מרגריטה רחנאייב
214 מדריך והנחיות תעסוקה קבוצת מטבח סלט בריא. מתכון: כשעה וחצי. משך הפעילות: קערה, סכינים (כמספר המשתתפים), קרשי חיתוך (כמספר המשתתפים). אביזרי עזר: דייסם, סכו"ם המותאם לצורכי המטופלים (למשל: עיבוי, ולקרו על הסכו"ם - לגירוי תחושתי). אביזרי עזר טיפוליים: מקרר. אופן הכנה באמצעות: חומרים: כמות חומר 1 כרוב אדום 1 פטרייה 2 גזר 2 מלפפונים 2 עגבניות ½ בצל סגול מלח לימון שמן זית אופן ההכנה: חותכים את כל החומרים ומערבבים קלות בתוך הקערה. מוסיפים מיץ לימון, שמן זית ומלח לפי הטעם.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==