פעילות פנאי ותעסוקה לזקנים | יובל נוה, מרגריטה רחנאייב

230 מדריך והנחיות תעסוקה קבוצת מטבח עוגת סולת. מתכון: כשעה וחצי. משך הפעילות: קרש חיתוך, סכינים, מחבת טיגון. אביזרי עזר: דייסם, סכו"ם המותאם לצורכי המטופלים (למשל: עיבוי, ולקרו על הסכו"ם - לגירוי תחושתי), אביזרי עזר טיפוליים: קרש חיתוך עם מסמרים - לתפקוד בעזרת יד אחת. פלטה חשמלית ותנור או טוסטר-אובן. אופן הכנה באמצעות: חומרים: חומרים לבצק חומרים לסירופ כמות חומר כמות חומר 1 קילוגרם סולת 3 כוסות מים 2 כוסות קוקוס 4 כוסות סוכר 2 אבקת אפייה 4 טיפול וניל 1 "מחמאה" (או 1 מרגרינה או 2 חמאה בלי מלח) מעט לימון 1½ כוסות קמח 1 כוס סוכר 2 כוסות מים (או 2 שמנת חמוצה) חופן שקדים או בוטנים אופן ההכנה: ים את הבצק עד ׁ מערבבים בקערה קמח, סולת, קוקוס, אבקת אפייה, "מחמאה", כוס סוכר עם שתי כוסות מים. לש קבלת עיסה. פורסים את הבצק ומניחים במגש. חותכים את הבצק למשולשים. בתוך כל משולש שמים שקד או בוטן. 071 עד לקבלת צבע זהבהב. °- מניחים את המגש בתנור שחומם מראש ל הכנת הסירופ: מחממים בסיר 3 כוסות מים עם 4 כוסות סוכר ו- 4 טיפות וניל וקמצוץ לימון. מבשלים עד לקבלת צורה צמיגית של ריבה. מוזגים את הסירופ על עוגת הסולת.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==