פעילות פנאי ותעסוקה לזקנים | יובל נוה, מרגריטה רחנאייב
234 מדריך והנחיות תעסוקה קבוצת מטבח עוגת קרם פודינג. מתכון: כשעה וחצי. משך הפעילות: שתי קערות, מערבל (מיקסר), תבנית. אביזרי עזר: דייסם, סכו"ם המותאם לצורכי המטופלים (למשל: עיבוי, ולקרו על הסכו"ם - לגירוי תחושתי). אביזרי עזר טיפוליים: מיקרוגל, תנור, מקרר. אופן הכנה באמצעות: חומרים: חומרים לבסיס חומרים לקרם לבן כמות חומר כמות חומר 6 ביצים 1 פודינג וניל 1 חבילות פודינג שוקולד 1 כוס חלב 6 כפות סוכר 1 שמנת מתוקה חומרים לקרם חום 001 גרם שוקולד מריר 05 גרם מרגרינה 1 שמנת מתוקה אופן הכנת הבסיס: מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר. מקציפים את החלמונים ומוסיפים את הפודינג. מערבבים בתנועות עטיפה יחד עם הקצף. 081) במשך 02 דקות עד 2/1 שעה. °- אופים בתנור בחום בינוני (כ מקציפים את כל החומרים ומפזרים מעל הבסיס האפוי. אופן הכנת הקרם הלבן: ממיסים את כל החומרים במיקרוגל במשך כדקה. מערבבים ושופכים על העוגה. אופן הכנת הקרם החום: לאחר הכנת העוגה - מכניסים לקירור.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==