פעילות פנאי ותעסוקה לזקנים | יובל נוה, מרגריטה רחנאייב
236 מדריך והנחיות תעסוקה קבוצת מטבח פשטידת פטריות וגבינה. מתכון: כשעה וחצי. משך הפעילות: קרש חיתוך, סכינים, מחבת טיגון, תבנית אפייה מספר 62. אביזרי עזר: דייסם, סכו"ם המותאם לצורכי המטופלים (למשל: עיבוי, וולקרו על הסכו"ם - לגירוי תחושתי), אביזרי עזר טיפוליים: קרש חיתוך עם מסמרים - לתפקוד בעזרת יד אחת. פלטה חשמלית ותנור או טוסטר-אובן. אופן הכנה באמצעות: חומרים: כמות חומר 2 בצלים קצוצים 2 קופסאות פטריות חתוכות 5 כפות מרק פטריות 1 ביצה 3 קופסאות גבינה לבנה %9 מעט שמן למריחה מעט מלח ופלפל שחור אופן ההכנה: מטגנים שני בצלים קצוצים עד שיזהיבו. מוסיפים שתי קופסאות פטריות חתוכות ומטגנים. מוסיפים שתי כפות מרק פטריות וביצה שלמה ומערבבים. מערבבים 3 קופסאות גבינה לבנה %9, 3 כפיות מרק פטריות, מעט מלח ופלפל שחור. בכלי נפרד: משמנים תבנית עגולה מספר 62 ומפזרים פירורי לחם בתחתיתה. שופכים חצי מכמות תערובת הגבינה. שופכים על הגבינה את תערובת הפטריות כולה. מעל תערובת הפטריות שופכים את חצי תערובת הגבינה שנותרה. 081 מעלות עד שהפשטידה משחימה. °- אופים בחום ב
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==