"הארגון - המגזין החברתי של ישראל" | 62 | דצמבר 2021, טבת תשפ"ב
ניחוחות מן המטבח אנו בעיצומו של החורף ומה טוב, נעים וטעים יותר להתחמם עם עוגות מיוחדות לתקופה זו. לפניכם ולהנאתכם שני מתכונים ערבים לחיך. בתאבון וחורף חמים ונעים לכולם! בראוניז סופר מושלם כשרוצים משהו מתוק בכמה שיותר מהר, זאת החתיכה שתרצו, חמש דק' ולתנור. מצרכים: גר' שוקולד מריר 250 חמאה או מחמאה 150' גר כוס סוכר 2 / 3 שקית סוכר וניל 1 כפית מלח 1 / 4 כפית תמצית וניל M ביצים 4 כוס קמח 3 / 4 כוס חמאת בוטנים( אפשר מיקס שוקולדים, או אגוזים וכד') 1 / 2 גר' שוקולד מריר או לבן קצוץ גס לפיזור לפני האפייה 50 הכנה: משומנת. 20/30 טורבו ולשמן תבנית 170 לחמם תנור לחום להמיס יחד שוקולד, חמאה, מלח וסוכר על אדים או במיקרוגל, לצנן מעט ולהוסיף ביצים, אחת אחת, להוסיף את חמאת הבוטנים, סוכר וניל ותמצית וניל ולבסוף להוסיף את הקמח. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. לצקת לתבנית לפזר את השוקולד הקצוץ ולאפות דקות בדיוק.. לצנן ועדיף לקרר היטב, קוביה סופר 20 מושלמת. עוגת גבינה אישית גבינה מתקבלת בברכה כל השנה ואין צורך לחכות לחג השבועות על מנת להכין עוגה, הפעם הכנתי עוגות אישיות של גבינה (סגנון בתי מלון) רק לערבב ולאפות. מצרכים: ביצים 2 סוכר 1/2 כפית תמצית וניל 1 5% גביעי גבינה לבנה 2 כף גדושה קמח לבן 1 כף גדושה קורנפלור 1 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל 2 מי שאוהב יכול להוסיף מעט גרידת לימון הכנה: עטרות קרטון קטנות 20 ולהכין 150 לחמם תנור לחום .)20/20 (ניתן להכין בתבנית קטנה לערבב את כל המצרכים לפי הסדר הרשום, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. לצקת עד לגובה מחצית דק'. לצנן מעט ולהגיש. 45 - מהעטרות. לאפות כ ניתן להגיש עם ריבת פירות יער או מעט סירופ מייפל או גם וגם... 2021 דצמבר | טבת תשפ״ב 88
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==