שביעי

08.12.17 | כ' כסלו תשע"ח | 284 גיליון שביעי | 34 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט הולכים על בטוח מסעדת יוקרה בראשון לציון הפכה את רייכרט למורה בבית ספר יסודי הטוענת לפוטנציאל לא ממומש. ומהי בכל זאת המנה שבשבילה הוא היה חוזר שוב למסעדה קמפניה ,8 ברשבסקי ראשון לציון 12:00-00:00 :' א'-ה מוצ"ש: שעה אחרי 00:00 צאת השבת עד כשרות: מהדרין בד"צ יורה דעה סולם רייכרט מסעדת יוקרה סבירה כוסו כיסאו מקום יפה, חלל גדול ומעוצב, מוזיקה סבבה כיסו לא יקר כעסו יותר בכיוון של קריאת כיוון – יש לכם בסיס טוב, ועכשיו הזמן לצמוח לנצור אין על אח שבא לאסוף אותך מכל מקום בכל מצב לקחתי את הוד ליומולדת שלושימ ואחת שלו, או יותר נכונ הוא א פ אותי מהרכבת בראשונ לציונ אחרי שמת לי האוטו בצפונ ואני שעתיימ וחצי בדרכימ, רעב, עייפ, ומת לאכול וטרמפ הביתה. מפה לשמ, אנחנו ב'קמפניה' והמקומ שוקק ומלא מפה לפה, ככ ששמו אותנו בחדר למעלה. היה שקט יח ית ומוזיקה שנעה על ציר היהדות המתחדשת של גלגל"צ. חצי שעה עד שפנתה אלינו מלצרית לקחת מא תנו הזמנה. למרות האיחור, המלצרית עזרה יפה ובאדיבות לבחור את המנות. ( שזה ₪ 48) לראשונות לקחנו פינוק קמפניה פטריות שמפניונ ממולאות בבשר בקר עמ צנוברימ ( עלי ₪ 52) בציפוי קרי פי, וגמ לקחנו פילו בשר פילו ממולאימ בבשר על מצע רוטב פלפלת פטריות. השמפניונ באו כשלישיית כדורימ מטוגנימ בצבע וגודל לא זהימ, נחימ על מצע עצוב של המונ קצח, ח ה ועגבניות שרי שנראו כנגועות במשהו מרוב קצח. בכל מקרה, הכדורימ עצממ היו עמ צ'ילי מתוק ממעל וממולאימ בבשר טחונ חביב וצנוברימ. בי עבר בינ הפריכ, הבשר והפטריה, ובתור רא שונה, זה חביב ו תמי. הפילו, ממולא במה שנדמה כאותו הבשר הטחונ רק ללא הצנוברימ, ושוחה בתוכ רוטב פלפלימ ביר. שתי הראשונות הנ ב י טוב ולא מפותח, וחבל. המ נות יכולות לקבל טווי ט משוגע מכיוונימ מדהימימ. נראה כאילו הטבח עושה הכל בשביל לא להבריח קהל פוטנציאלי, שגמ ככה שבוי בינ ארבע מ עדות בפ 790 כשרות בינ גדרה לחולונ. זה כמו להיות עמ יכומטרי וללמוד יעוד, כשאפשר ללמוד רפואה. הלאה. לעיקריות דילגנו על התפריט ה'רגיל' וקפצנו ,(₪ 99) ' למיוחדימ. אני הלכתי על 'א דו משובח .(₪ 79) והוד נדלק על קדאיפ בשר טלה אחרי כעוד שלושימ וחמש דקות, הגיעו העיקריות. נתחיל בקדאיפ. המנה זרקה אותי ל' ורנטו', המ עדה האחות החלבית הצמודה של 'קמפניה'. מיצג נובורישי מזעזע. שלושה כו ות הפוכימ של שיערות קדאיפ, ומתחתמ כלוא בשר טלה טחונ עמ אותו התיבול של הראשונות. בינ שלוש אלו לט עגבניות, פטרוזיליה ובצל גול, טובע ברוטב. כל אחד מגבעות הקדאיפ יושב על רוטב אחר. מחית ארטישוק, שאחרי טעימה קטנה היא נשארה אחר כבוד על הצלחת. מחית דלעת או דלורית או בטטה או משהו לא מזוהה וכתומ אבל אכיל, והשלישי היה מעינ ר ק עגבניות. שוב פוטנציאל עצומ לא ממומש. בצורה, בגודל, בהגשה, בתו פות וכו'. הא אדו הגיע עמ טעמימ שרופימ. ולאחר בקשה, הוחלפ במהירות וללא שאלות במנה על חשבונ הבית )שאפו וכל הכבוד!(, במה שהתברר כמנה מדהימה - קדירת הבית. קו קו ביתי מלווה בבשר ראש, גידימ וריאות מבושלימ עמ גרגרי חומו . וזו חברימ מנה, שאמ אני צריכ לחזור לקמפניה, זה בשבילה. אל תפחדו מלאכול ראש, או חלקימ פני מיימ. פשוט תאכלו את הדבר הזה. חלקימ רכימ ומנחמימ, עמ רוטב ע י י שהקו קו פג את כולו, וליווה בחומ ואושר את המנה. הכל עשוי נכונ, לא מתחכמ, לא מיוחד, מלבד עצמ קיומו השמח. מזל טוב הוד אחי היקר, ושתזכה תמיד לאכול את • הראש. בקמפנייה.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==