שביעי

15.12.17 | כ"ז כסלו תשע"ח | 285 גיליון שביעי | 34 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט אילו ציפורים אחרי האכזבה הגדולה, • הביקורת חרגה השבוע מהרגלה ונכתבה על הרשת 'שיפודי ציפורה' ומילה על שיטת השיווק האגרסיבית של הסלטים • רייכרט גילה נתח אנטריקוט בניגוד לציפיות שיפודי ציפורה ,17 דרך יצחק רבין פתח תקווה 12:00-24:00 :' א'-ה כשרות: רבנות פתח תקוה סולם רייכרט שיפודיה סבירה כוסו כיסאו חדר אוכל משודרג כיסו לא זול כעסו אולי לא הייתי צריך ללכת על הקצה ולבחור בשיפוד פרגיות כמו כולם. סתם, אני לא לנצור אביחי והסרטונים שלו מהודו אביחי הוא אחד שיכול היה להיות קופירייטר נפלא, או כותב לתכניות הומור. אבל הוא החליט שהוא מעדיפ לחיות בכבוד והלכ לעבוד בהייטק. לאחרונה הוא חזר מחודש בהודו. מואר בש מחת חיימ ותובנות חדשות על העולמ השלישי, השני ובכלל, יצאנו לאכול משהו קטנ ולחגוג את חזרתו פלו את יומ ההולדת הלועזי שלו קרוב לביתו שבפתח תקוה, ב'שיפודי ציפורה' בואכה יכינ נטר. נכונ, אני משתדל לא לבקר רשתות. בעיקר בגלל חו ר המעופ, הני יונ להגיע לקהל רחב ביותר ומ תוכ ככ הורדת טנדרטימ וטעמימ בינוניימ. אבל אנשימ כנ הולכימ למקומות האלו ובתפקידי כמב קר, אני צריכ לתת לעיתימ, רחוקות כמה שאפשר מבחינתי, גמ את זווית ראייתי על הנושא. טוב, אחרי פ קת האפולוגטיקה הגיע הזמנ לדבר על ציפורה. מיד כשהתיישבנו התחילה המלצרית להניח על השולחנ מגוונ לטימ שונימ. כיפ! ומיד לאחר ₪ 22 ש יימה, היא אמרה שה לטימ עמ הלחמ זה לאדמ. לא כיפ. שיטת שיווק אגר יבית במ עדה זה גועל נפש. אני מבינ את הצורכ של המ עדה להכני כ פ, אבל ככה לא עושימ את זה. אנחנו לא בשוק ואני לא אוהב שמשתמשימ עלי בטכני קות שיווק נלוזות. אבל לקחנו את ה לטימ. ובגדול חבל. כי לא היה שמ שומ דבר מעניינ או מיוחד. משהו שהוא לא מעבר ל'תתפוצצ עמ לחמ בשביל שלא תרגיש כמה קטנ זה שיפוד'. הלחמ, אגב, היה מעינ פוקאצ'ה מחוממת וט עימה. ה לטימ הרגילימ להחריד כגונ, חצילימ במיונז, חצילימ שרופימ, קישואימ בטחינה, ל ה, כרוב במיונז, כרוב בתחמיצ, חמוצימ, כבושימ, גזר, טאבולה ו לט טורקי. הכל לא רע. אבל מיותר לחלוטינ. (, שיפוד ₪ 42) לעיקריות הזמנו שיפוד חזה אווז 39) ( ושיפוד של נתח קצבימ ₪ 43) שקדי עגל (₪ 125) 300 (. ובגר ת המיוחדימ, אנטרקוט ₪ גרמ בליווי קרמ תפו"א )למה זה במיוחדימ? לא יודע( שאביחי רצה, כי בהודו הוא כמעט ורק ראה פרות ולא מעבר לזה. לנתח הקצבימ היה טעמ לוואי. משהו בינ יישונ יתר ל'עוד רגע מקולקל'. אני מאמינ שרוב האנ שימ לא מזמינימ נתח קצבימ על שיפוד. אולי זה בגלל זה. השקדי עגל לא היה עשוי והחזרנו אותו חזרה לאש. ישנה דרכ אחת לעשות שקדי עגל, כשהחוצ מבעבע משומנ וחורכ משמעותית את פני השקדימ. אחרת זה נא. אז זה היה אחרת. השיפוד היחיד שאיכשהו עבר היה חזה האווז. שוב, חזה אווז יש דרכ מאוד פציפית להכינ, אחרת הוא או גומי או בלתי אכיל. אבל הפעמ המ הצליחו לדלג על משוכת הגומי ויצא אחלה שיפוד. ולב ופ האנטריקוט. נתח גדול מאוד ויפה מאד, ובניגוד לציפיות שלי היה גמ טעימ מאוד. עשוי מדיומ וול ולא מדיומ כמו שביקשנו, ולמרות הכל נתח טוב, ע י י עמ מיצי בשר שמורימ ולא מת פרשימ על כל הצלחת מחיתוכ מוקדמ מדי. הפירה הנלווה היה מזעזע. • אז הנה, ביקרתי רשת.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==