שביעי

22.12.17 | ד' טבת תשע"ח | 286 גיליון שביעי | 42 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט חבורת נקניקים מזללת נקניקיות • אחרי שנים של סיפורים על ציפורניים, מקור וכרבולות הגיע הזמן לשבור את המיתוס אמריקאית מחליפה את תפריט הנקניקיות בכל חודשיים ומכינה בעצמה את הלחמניות והבירה האטצ' ירושלים, 28 האגוז במחנה יהודה 13:00-00:00 :' א'-ד 13:00-02:00 :' ה 11:00-16:00 :' ו 21:00-02:00 : מוצ"ש כשרות: מהדרין סולם רייכרט מזללת נקניקיות אמריקאיות כוסו כיסאו בר בשוק מחנה יהודה. תבואו עם מעיל כיסו זול כעסו אנשים לא מכירים ולא עושים נקניקיות. וחבל לנצור את המקום החמוד הזה הישראלי הממוצע לא יודע באמת מה זה נקניקיות. שנימ שהאכילו אותנו )חחחח הצחקתי את עצמי( ב יפורימ על ציפורניימ ומקור וכרבולות )לידי עתכמ, נקניקיות מתקבלות משאריות עופ שדבוק לעצמות ונכנ לתופ שמ תובב במהירות ומנתק את הבשר מהעצמ לכדי עי ה, ומבושל בקיטור עוד במפעל(. נקניקיות הפכ להיות אפרטיפ זול לה שתקת ילדימ, והמבוגרימ מביננו פשוט מדלגימ לקבבימ, כנפיימ ו טייקימ. אז לא. נקניקיה אמתית היא יצור כמעט עילאי. כשמיוצר נכונ, הוא מתבשל בתוכ הכי וי כאשר השומנ כלוא ומבעבע אל תוכ הבשר, ולא יכול לצאת. בניגוד לקבב, הנקניקיה יותר ע י ית, שמנה וור טילית. לאחרונה התחלתי לנקנק בבית. רכשתי מעיימ, מכ שיר לנקנוק )מעינ צינור מחובר לטוחנ/דוח בשר(. האפשרויות הנ בלתי הגיוניות. כל עוד שומרימ על שומנ, אפשר להשתולל עמ המתכונימ. 30%- ביבות ה לעניינינו. לישי ולי יש מ ורת ארוכה של לראות את רטי ' טאר וורז' בבכורה. אז קבענו לה תובב בשוק לפני ול גור את הפינה של הרעב. מול 'פפיטו ' הזכורה לטוב מלפני שתיימ שלוש ביקורות, שוכנ ה'האטצ'. בר נקניקיות יצירתי וקרוב למושלמ. למה קרוב למושלמ? המ עושימ נקניקיות, המ מחליפימ את התפריט כל חודשיימ, המ מכינימ בירה)!!!(, והמ מכינימ את הלחמניות שלהמ בעצממ! . ישננ ארבע ₪ 25 עלות נקניקיה בלחמניה היא וגי נקניקיות: שהיא מחווה (thankful 'הודאה' )שיבוש של לחג ההודיה, 'בנקוק', 'פו-בוי' - מחווה ל נדביצ' הלואיזיאני ו'הנר התשיעי', קריצה לחנוכה. ה'הודאה', טוב נקרא לזה 'הודיה', היה הכי חלש. רק מבחינת הנקניקיה, שהיתה עשויה מהודו, וזה הורגש ביובש של הבשר. חבל. מצד שני, הרטבימ הגאוניימ הקפיצו את הלחמניה לגבהימ. רוטב דלעת, רוטב בשר ורוטב חמוציות. חבל שזה לא התחבר. מילה על הלחמניה. המ לא מצאו שומ לחמניה בכל עשרות המאפיות ש ובבות אותמ, לכנ עשו לבד. מדובר במעינ לחמניית-חלה מתוקה, שמצד אחד מחזיקה את כל הכבודה ומצד שני נמ ה במגע עמ השיניימ. חזרה. הבנקוק היה מעניינ. נקניקיה שמנה ונוטפת בליווי בוטנימ, חמאת בוטנימ ורטבימ א ייתימ למיניהמ )משהו עמ שזיפימ? לא ברור. טוב נו, בנ קוק(. שונה, מעניינ ומיוחד. לא משהו שהייתי חוזר בשבילו, אבל כנ הייתי מ פר עליו לחברימ. בקטנה על הבירות: אינ דבר יותר כיפי מבי , אייל ipa רות טריות. המ מכינימ ארבעה וגימ, קוטי, פייל אייל אמריקאי ואירי אדומ. יש מגש טעימות. לכו עליו. 'הנר התשיעי' היה מעינ ופגניה ממולאת בנ קניקיה, שזה היה כיפ גדול. אבל הגדול מכו למ בהחלט, היה ה'פו-בוי'. ההתאמה הישראלית למנה הלואיזיאנית היא מושלמת. ירקות קצוצימ, ח ה וארוגולה עוטפימ נקניקיה מעולה, עמ הזל פה מדויקת של מיונז. יימנו מאושרימ אכ שבעימ, ורצנו לראות בבכורה את הפרק השמיני והבינוני • של טארווארז.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==