שביעי
09.02.18 | כ"ד שבט תשע"ח | 293 גיליון שביעי | 50 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט צילום: אנטולי מיכאלו אצל שגב מנות ראשונות • השף שגב משה פתח מסעדה כשרה בנתניה וזו סיבה למסיבה וקינוח שהצליח להרגיש לא פרווה • כריות שמנמנות ורכות של ניוקי • מתחלפות משה שגב מתחם 'סינמה סיטי', נתניה 12:00-23:00 :' א'-ה 19:00-23:00 : מוצ"ש כשרות: רבנות סולם רייכרט מסעדת שף. לא גורמה, אבל טעים לאללה. אל תפתחו ציפיות כוסו כיסאו חביב פלוס. אילוץ מוזר למבנה כיסו לא נפלתי. סביר לגמרי כעסו אני מבין שאתם בהקמה, לא צריך מיליון מלצרים לנצור עוד ועוד שפים פותחים כשר שגב משה הוא החבר הזה שיודע לבשל, מגיע אליכ הביתה, פותח את המקרר, מבשל, אופה, מכינ ל טימ, מגיש וגמ אומר לכ איכ לטבול את החלה ב לט. שנימ שאני עוקב אחרי ה גנונ הייחודי, הלא מתפנפנ, הלא 'נוצצ', אבל המיוחד בפשטותו. אחרי שרואימ אותו עובד, מבינימ כמה קל זה לבשל ואפילו לבשל טעימ. אחרי מו"מ מפרכ, יוני קיבל אישור עקרוני מיו"ר הועד לבוא איתי למ עדה הדנדשה והכש רה שלו בנתניה. המקומ בנוי באילוצ משונה. מעינ פ ארוכ מחד, וחדר לא גדול מהצד השני. תכונה רבה של מלצרימ שנעימ הלוכ ושוב, אחמ"שימ נעימ בכמויות. כל דקה מישהו ניגש אליכ ושואל אמ הכל ב דר, תנוחו, תנשמו. הכל טוב. מוזיקה לא ברורה, שנעה בינ מוזיקת מעליות להאו מציק מרחפת במרחב, ואנחנו מאחורי עציצ. ( די ₪ 39) הארוחה מתחילה בערימת ראשונות מא יבית. בתפריט כתוב שהמנות מתחלפות בה תאמ לעונות וליצירתיות של השפ. שזה אחלה, אבל די התבא נו שאינ את הבאנ מהתפריט. בכל מקרה, הגיעו לשולחנ שישה כדורי פלאפל בירימ עמ איולי, חלה מתוקה טובה עמ עגבניות מרו קות (, לט 1#) ושומ, כרובית בירה בקארי וקוקו שורשימ מצוינ עמ קשיו קרמל וצ'ילי שטבע ברוטב טוב )אפשר היה קצת להוריד מהרוטב( אותו הדבר עמ לט ירקות טוב וטובע. נודל קרי פי ריי עמ גווקמולי שלא עבד לי, מרק כתומ טוב ומתקתק (. וחומו -טחינה עילאי ומדויק, 2#) וקרמ קוקו עמ בשר טחונ ואושר. מדובר בעומ די גדול )למחיר די קטנ(. לקח לנו חצי שעה וכו קברנה להתאושש מהראשונות. העיקריות די מתפרשות על מגוונ מטבחימ. בפעמ הראשונה אצל שגב, לא רציתי לפ פ את הכי טו בות, אז המלצרית )שנראתה כאילו שלפו אותה ממ עדה ותיקה של שגב, ושלטה בהכל ישר והפוכ( (, ואנחנו על ה נד ₪ 109) התעקשה על הניוקי (. מתפריט ה פיישלימ ₪ 89) ' ביצ' קבב 'על השגב קרצ לי פילה מו ר צלוי על הפלאנצ'ה ברוטב קארי .(₪ 135) עשיר נתחיל בדג. שמנמנ וע י י, עשיה מעולה, אבל (. טעימ, עשיר, ודי לא יכול 3#) שוב קארי וקוקו יותר. לא חייבימ תחליפ שמנת. לא חייבימ להגיע דווקא לפינה הזו של הקוקו . זה שאנחנו דתיימ והתפריט כשר, לא מחייב תחליפימ. ה נדביצ' קבב היה מצוינ. הלחמניות היו בעצמ באנימ אפויימ/מטוגנימ )טעימ, אבל מה הועילו חכמימ בתקנתמ? תביא או באנ או לחמניה(. הקבב היה טוב, אבל יותר בכיוונ של קציצה מעולה מאשר קבב לא ברור. אבל הניוקי, אוח הניוקי. וואוו. כריות שמנמנות ורכות של ניוקי לא דביק, עמ בשר צוואר שבושל )להערכתי שעות ארוכות( לשלמות רכה ומתמ רת, פטריות שלא השתלטו ולא היו מרטוטיות. מושלמ. גרנו בקינוח מוגזמ )שהצליח להרגיש לא פר (. כו ₪ 43) ' ווה! יאיי!( העונה לשמ 'פררו שגב גלידת שוקולד, בצק פריכ, חלבה וקצפת אוורירית של מילפיי עמ אבקת וכר A 4 של אגוזי לוז ודפ • וחלבה.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==