שביעי

23.02.18 | ח' אדר תשע"ח | 295 גיליון שביעי | 50 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט עשן בלי אש בניסיון לשחזר את ההצלחה של 'הארוויז', רייכרט נסע לבר בשרים מעושנים בפאתי ולמה כדאי לכם להתחיל דווקא מהמנות העיקריות? • מה הכניס אותו ללחץ? • חדרה בריסקט תחנת דלק סונול – ענבר, חדרה 11:00-23:00 :' א'-ה 11:00-14:30 :' ו כשרות: רבנות חדרה סולם רייכרט בר בשרים מעושנים כוסו כיסאו חביב, הרבה עץ, שחור ואפור. מוזיקה שקטה מדי כיסו לא יקר )בניגוד להארוויז( כעסו הטעם של הכנפיים נתקע לי. זה היה נורא לנצור מזל טוב חגי ויעל! המון שמחות, אושר וכיף! אני עוקב ופעיל בקבוצת 'פודו ' בפיי בוק, לאוהבי אוכל, בישול ואפייה )כאנ המקומ להגיד תודה למנהלת הקבוצה, תהילה בכר יטונ(, בעיקר מכיוונ שמשמ אני דולה מידע על מ עדות מעניינות שאמורות לעניינ גמ אתכמ. אחת מהנ, ולא מאמינ שהייתי נתקל בה לולא הייתי בקבוצה, היא 'ברי קט'. מהתמונות של דפ המ עדה יצא לי ריר. כמויות של בשר מעושנ, שוכב בנונשלנט על מגש עצ. ממש כמו 'הארוויז' הזכורה לטובה. אבל, וזה אבל גדול, המ עדה ממוקמת בפאתי חדרה. משמע - ייקח זמנ להגיע לשמ. צבר של אירועימ משמחימ נפל על חגי )מזל טוב על יהב ולבת המצווה של שיראל!(, וזה היה עוד תירוצ לקחת אותו )או יותר נכונ שהוא ייקח אותי ברכב שלו( למקומ עמ המונ בשר. , דרכ חתחתי וייז, בתוכ מתחמ תחנת 4 על כביש דלק יושבת בגאונ מ עדת 'ברי קט'. בדרכ, חי שבנו לעצמנו, במידה והמקומ טוב כמו 'הארוויז', יש יבה ללכת למקומ עמ חניה ונ יעה טיפה יותר ארוכה מלה תובב שעות בירושלימ. צדקנו? להלנ התוצאות: הגענו באמצע השבוע, בשעה תשע. למעט זוג אחד, המקומ ריק. חוצ מששת המלצרימ שעמדו ללא מעש. התיישבנו ומלצרית חביבה מיד הגישה לנו תפ ריט. ממבט ראשונ זה לא 'הארוויז'. בשרימ מעו שנימ, לאו דווקא מדרומ ארה"ב, למרות המשפט we do it low and" שהיה כתוב על קיר המ עדה slow because our brisket is worth the . התפריט מחולק ל'בשביל התחלה', ' לט', "wait 'כריכימ' ו'לטרופ'. 25) מההתחלה לקחנו הכל. מרק בשר מעושנ .(₪ 25) ( וכנפיימ ₪ 25) (, שוקרוט ₪ בומ. נפילה הי טרית. המרק בטעמ צ'ולנט נוזלי ,לא מבושל מחד ושרופ מאידכ. הכנפיימ עשויות טוב, אבל עמ טעמ שכאילו נדבק ועליהנ חתיכות שרופות של רוטב שהיה שרופ מלכתחילה. לא אכיל בעליל. מה שהציל למחצה את הראשונות היה השו קרוט, תבשיל נקניק )שהמ מכינימ במקומ( וכרוב בבירה וציר בשר. אני אהבתי וחגי ממש לא )לכנ למחצה(. אבל זו באמת מנה שצריכ לדעת ליהנות ממנה, וחגי לא אוהב בירה. נכנ תי ללחצ. קראתי תגובות ממש טובות ומאידכ נפילה ממש גדולה. יאללה לעיקריות. גרמ 170) ' לקחתי את כריכ הדגל שלהמ 'ברי קט וביצת ₪ 22- , בתו פת חזה אווז מעושנ ב ₪ 55 (, ומה'לטרופ', עמ א אדו, צ'ורי ו, ₪ 5- עינ ב 22) גרמ צלעות 100 ( והו פתי ₪ 88) ברי קיט .(₪ הלחמ של הכריכ היה לחמ קווקזי )בינ פרנה לג'בטה( שהרגיש לא טרי. אז אכלנו את הבפנוכו שהיה מושלמ, חוצ מהעובדה שחזה האווז היה חזה ברווז. אחלה רוטב, אחלה יח של ירק-בשר. ואז הגיע מחבת ברזל יצוקה עמ שלל הבשרימ. נרגיע אתכמ מההתחלה - הכל מצוינ. הא דו מדהימ. מעטה דקיק של פריכות וצלילה לרוכ חמאתי. הב רי קט טוב, הצ'ורי ו מצויינ וע י י והצלעות היו בחירה מדויקת של בשר רכ וחוטי. הצלחה מ חררת. תו פות מצוינות )יופי של תפו"א( וקול לאו. גרנו עמ כריות פנקייק ממולאות בבננות וח מאת בוטנימ עמ גלידת וניל שמתאימה לאוהבי מתוק ולילדימ, ויצאנו עמ הצהרה ברורה. אתמ גרימ ב ביבה? יופי של מקומ. ותגיעו לירושלימ • מתישהו.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==