שביעי

20.04.18 | ה' באייר תשע"ח | 302 גיליון שביעי | 36 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט לשפץ את המטבח הם הרסו • עוד מסעדה חדשה מצטרפת למתחם המסעדות הכשרות באם המושבות מהקורנביף כמעט ולא נותרו שאריות • את החצילים אבל פיצו עם הפלפלים המושלמים המטבח פתח תקוה 7 לשם 12:00-16:00 :' א'-ה 19:00-00:00 19:00-00:00 : מוצ"ש כשרות: רבנות סולם רייכרט בר מסעדה. לא לשכוח שזה בר, ואז הכל טוב. לא מסעדת גורמה כוסו כיסאו נוף מהמם לרמי לוי כיסו סביר לגמרי כעסו לחבר'ה במטבח, תטעמו את האוכל. שימו מלח! לנצור את מה שאכלנו ביום העצמאות. יותר מדי בשר לצאת לעצמאות זה מעולה. זה השיא של החופש עדה. להיות + האמיתי, כעמ או כעצמאי שפותח מ ור + יזיפית וקשה, וא + חופשי יומ -יומ זו עבודה לעשות טעויות. טעויות משמע מלחמה, או יותר גרוע, אוכל לא מטובל. עדה חדש, וגדעונ, + ד בר-מ + בפתח תקווה נו יקיר המדור, התלווה לבדוק את המקומ, כמחווה של רצונ טוב. שלי. היה זה בערב אביב קריר באזור התעשייה של פתח תקווה, בואכה כל המקומות שאליהמ אפשר , תרל"ח, + לצאת באמ המושבות המגזרית )ע"ע מוז וכו' וכו' וכו' וכו' וכו'(. ישבנו בחוצ ועיינו + ג'מ 4 ה לתת את המוכר לכל בצו + בתפריט החביב שמנ רה מעניינת ושונה כמו כולמ. 'בקטנה', 'עיקריות' וקינוחימ. 39- ב 3 ,₪ 15- ב 1) 'בקטנה' מורכב ממזאטימ ועד, ככ שזה + (. וזה לא לכל ₪ 59 ב 5- ו ₪ לטימ עצממ הצלחנו למצוא דברימ + ביר. ב + יוצא מעניינימ מחד ודברימ שלא ניפול מאידכ. לקחנו לק ו'טינקרבל'. + , פיטריות + טאבולה, חצילימ, מיק החמוצימ )מעינ קימצ'י( הגיעו ע"ח הבית כחלק מכל ארוחה. נתחיל ב'רגילימ'. החציל היה שקוע בטחינה עמ ק הזה טעמ. לא + . לא היה לע + כמה גרגרי חומו ה + לימונ, לא שומ, לא מלח. כלומ. כאילו אכלנו דיי קרה של מחית זרעי שומשומ וחציל לא מטוגנ. לא 4 לי טחינה וח + זוכר שאי פעמ מישהו הצליח להרו ציל. פיק + ביר, החמוצימ לא מ + לק היה + מפה עולימ. ה ו לתחמיצ )מילה + חמוצימ ונדמה שהיומ בדיוק נכנ חמודה - 'תחמיצ'( הפטריות היו מצוינות, טריות, מורטטות ומתובלות נכונ. ומעל הכל + חמות, לא מ וויט בייט' מושלמימ, צרובימ +' ה'טינקרבל'. פלפלי . איכ לא אכלתי כזה עד היומ? + עמ שמנ זית ומלח ג זה ההפכ המוחלט של הטחינה-חציל וממש ביטל . יופי! + את האפקט המבאע ליד כל אלו הגישו לנו חתיכות קטנות ועצובות של פיתות. אפילו לא פיתה שלמה. אבל לא ממש אכלנו אותה, אז לא נורא. בזמנ שאנחנו גומעימ בירה קרה )טובורג חצי כמנו על העיקריות: + ( ה ₪ 30 , ליטר מחבית (. שוב, ₪ 52) ( ופרנה קורנביפ ₪ 47) + עראיי אותה הבעיה. או מעולה ומצוינ או לא מטובל וחבל. הגיע כרבעי פיתות עמ קבב מובנה, + העראיי מטוגנות ומוגשות בחביבות ליד שלולית טחינה תפלה. הכל היה עשוי טיפה מעבר לרצוי במנה זו, שכנ י, וב'מטבח' יבשו למנה + י + צריכ להיות ע + עראיי את הצורה. וחבל. וגמ לא היה מלח. בכלל. מה קורה אתכמ? הקורנביפ פיצה על חברו. פרנה טרייה וכיפית, 4 הבשר הכבוש והחמ, עמ מל + י + עורגת באושר לע פפונ חמוצ נכונ וגדעונ שטורפ את הכל בדקה ורבע ומשאיר לי שאריות. לבריאות גדעונ. ( מיוחד של המקומ, שהיה ₪ 29) יימנו עמ מלבי + יותר מקצפ מלבי. למי שזוכר את המעדנ 'דניאלה', אז כזה. וזו מחמאה. העצמאות של 'המטבח' דורשת • זיפית, יש פוטנציאל גדול מאוד. + עבודה

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==