שביעי
27.04.18 | י"ב באייר תשע"ח | 303 גיליון שביעי | 50 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט לא היה מפץ גדול בצנטרום של העולם, במרכז העסקים של ישראל נפתח לראשונה רייכרט שלנו חזר מאוכזב • טוב, לקרוא לזה בר היה קצת יומרני • בר כשר שלדון רח' אבא הילל , רמת-גן 14 סילבר עד 11:30 :' א'-ה אחרון הלקוחות מוצ"ש: חצי שעה אחרי צאת השבת עד אחרון הלקוחות כשרות: רבנות סולם רייכרט בר עם פוטנציאל לא ממומש. אוכל סביר כוסו כיסאו חשוך ורועש בקטע לא ברור. חבל כיסו סביר לגמרי כעסו אפשר לעשות מהמקום משהו מדהים לנצור יש חניה בשפע בבורסה. כן. אני נוצר חנייה "בר כשר בבור ה ברמת גנ? איזה יופי!" אני מתלהב מהר מדי. אני שופט עוד לפני שביק רתי. וזה לא טוב. אני מקצוענ ואמור לבוא עמ דעה נקיה. אבל אני רק בנאדמ. טוב, זה קצת אנדר טייטמנט, אבל הבנתמ. הרעיונ לשימ בר כשר בבור ה הוא רעיונ מעולה, בעיקר מכיוונ שבערב המקומ ריק. יש חנייה בשפע, זה בצנטרומ )אוי, אני זקנ וכותב 'צנטרומ'( של העולמ, וזה לא עוד מקומ בפתח תקוה )בלי לפגוע. תמ, אפשר קצת(. בכל מקרה, קבעתי עמ ידידה והלכנו לד ק על עבודה. המקומ חשוכ, מוזר, עמ שולחנות גבוהימ וכי אות בר לא נוחימ, מוזיקת האו /דאנ מעיקה ורועשת. תגידו לי 'רייכרט, יא זקנ, ככה זה פא בימ'. נכונ. אבל אינ למקומ ווייב של פאב. אינ אווירה של בר. המקומ הוא יותר מ עדה. בר רי. מקומ שבכיפ הייתי יושב שעתיימ ואוכל. אבל הת פריט אמר אחרת. לאחר עשרימ דקות שהתעלמו מאתנו, עניינ מוזר כשלעצמו, שכנ המקומ לא היה מפוצצ בלשונ המ עטה, הגיעה מלצרית חדשה דנדשה מהניילונימ, שלא ידעה הרבה על מה קורה ואיכ ומי, וגמ בה משכ הערב שפכה את הבירה שלי על רוב האוכל. אבל הכל טוב. חדשה, הובכה, התנצלה, הביאה הכל חדש. מה הביאה? שאלה טובה. אינ מבחר עשיר ומע ניינ. וזה בגדול ב דר, זה בר. אתה בא לשתות וקצת לאכול ליד הבירה. מה יש? יש טוגנימ, שניצלימ, פ טלימ, ירקות, לטימ ודומיהמ. מה שעניינ יח (, ה ביצ'ה ₪ 48) ית במקומ היו הקרפצ'יו ינטה ( )מומלצ-ככ במקור, המילה "מו ₪ 45) דג ימ (, יענו בשר שלדונ. ₪ 189) מלצ"(, ושלדונ מיט נתחיל בכללי. יש המונ פוטנציאל למקומ כמ ע דה. אבל ההרגשה היא שהמ לא מעוניינימ להתאמצ. ה ביצ'ה הוגש על טו טוני בגט. עניינ שהפכ אותו למעינ הכלאת ברו קטה מוזרה. אכלתי ללא הפחמימה, וזה היה מצוינ. דג מעולה )מרוב חושכ אי אפשר היה לראות כל ככ מה זה היה, אבל אני מאמינ שזה דג(, עמ חתיכות קיווי שנתנו את הקיק החמצמצ-מתקתק בצורה מאוזנת וטובה. אותו כנ"ל היה הקרפצ'יו. רדידימ בעובי נכונ של ינטה טריה, טיפה בל מי, עלי מיקרו ושוב הטו טימ-בגט. מה נהיה??? בכל מקרה, הקרפצ'יו היה טוב מאוד. השלדונ מיט הייתה פלטה ענקית ומפוצצת של: חתיכות שמנות(, 4) חתיכות(, פרגיות 3) חזה עופ קבבימ )שישה בינוניימ( ו טייק אנטריקוט. בתפ ריט כתוב שהמנה באה עמ מרגז. לא באה. ואיכ היה? אקלקטי ושנוי במחלוקת. החזה היה מתובל ביר ועשוי נכונ. אבל חזה עופ, בואו. הפרגיות אותו הכנ"ל. חביבות. הקבבימ היו מעט יבשימ. אבל מ מר הערב, או לפחות חלק מאוד קטנ ממנו, היה ה טייק. הוא היה עשוי נורא. לקחו בשר די טוב וצלו אותו בלי לשימ לב מה קורה. חלק וול-דאנ, חלק רייר, ובערכ אינטש על אינטש של מדיומ טוב. עצוב ממש. כשהזמנו קינוחימ, המ אמרו לנו שהמטבח נ גר, ויצאנו בתחושה מרה )כי לא היה מתוק, • הבנתמ?!?(.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==