שביעי

25.05.18 | י"א בסיון תשע"ח | 307 גיליון שביעי | 40 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט פסקטריאני וטוב לו מקום שעושה • כשהמדור מגלה זן מיוחד של צמחוניים שאוכלים דגים ועל סלמון מאכזב שבביס השני התגלה כמושלם • כבוד של ממש לסלטים NOON 30 רח' תובל רמת גן 10:30-17:00 :' א'- ה כשרות: רבנות סולם רייכרט מסעדת פועלים צמחונית עם מנות לנמנעי גלוטן וכו' כוסו כיסאו בבורסה, סביר כיסו לא יקר כעסו איפה משיגים אצות וואקמה?? לנצור אנשים שתומכים אחת מהתשורות שנתתי, כחלק ממ ע מימונ ההמונימ של ה פר שלי ושל רעות גולדוב קי )"לוקופדיה"(, היה לבוא איתי לביקורת מ עדות. חמישה אנשימ החליטו לקחת אותי למ עדה )או שאני אותמ(. אמ בוחנימ את הדרישות, זה לא הולכ להיות כל ככ קל. הראשונ היה נדב. אבא שלו עשה לו הפתעה. , לא אוכל גלוטנ. אבא היקר שלו, עמי, 13 נדב, בנ הוא מדריכ לתזונה נכונה. אז אני צריכ לשבור את הראש לאנ לקחת אותו, וגמ שיהיה לשנינו כיפ. - מ עדה NOON אחרי חקירה מעמיקה, מצאתי את פ קטריאנית. נשמע אקזוטי! אבל ב כ הכל מדובר בזנ מעניינ של צמחוניימ, שאוכלימ דגימ ונמנעימ מאכילת בשר ועופ ל וגיו. גבינה ודגימ - בבה. יש רגישות גבוהה לבעלי ' NOON ' יתר על כנ, ל רגישויות יתר למאכלימ שונימ, כגונ גלוטנ, וזה בא לנו יופי. אז נפגשנו, נדב ואני )וגמ עמי( במרכז התו של מתחמ הבור ה ברמת גנ, לארוחת צהרימ מע ניינת במיוחד. כל הבור ה הומה באנשי ע קימ שמנ ימ לשמור על דיאטה חריפה או חוברימ לעמיתיהמ שרגישימ לגלוטנ/חלב וכו'. המתה. המקומ מפוצצ. ימנ מעולה. NOON כראוי לצמחונימ, המקומ עושה כבוד ל לטימ. כבר בכני ה עשרות וגי, גווני וצבעי ירקות - קטניות, שורשימ, עלימ, רטבימ ועוזריהמ נמ צאימ בבופה להרכבת לט עצמי. איכ זה עובד, , מחיר ₪ 38 בקצרה: לט להרכבה עצמית עולה . כל יומ ישנו מג ₪ 72 ל 40 ה פיישלימ נעימ בינ וונ פיישלימ שונה. אנחנו היינו ביומ שלישי, לכנ אני יכול רק להגיד על המנות שאכלתי, ובטח על האווירה הכללית. מלבד ה לטימ, בכל יומ מתחלפימ מנות דגימ, פיישלימ וכל מה שבעלי מוגבלויות מזונ לא חו למימ לטעומ. נדב ואני התלבשנו על עמדת הכנת ה לט, והתחלנו להרכיב. בעיה. יש הכל ויותר מדי. מה עושימ? לוקחימ את הכי מוזר. אז ה לט שלי ושל נדב הורכב מאצות וואקמה, לק חי, נבטימ, קשיו, עלי בייבי, אפונה וחלפיניו מוחמצ. למה? כי לט ירקות אני יכול לעשות בבית. כמו כנ, הרטבימ מגוונימ ומיוחדימ. החל מהרגילימ כמו טחינה ולימונ, וכלה בקרמ לק ודברימ עמ מייפל. ל פיישלימ: יומ שלישי יש דג למונ טנדורי, קבבוני לברק ברוטב הודי ולזניית חציל. את ה למונ מזמינימ בקופה, ושאר המנות החמות יושבות להנ על פלטות ומחכות לבאימ שיקחו אותנ. הנחנו את הכבודה על השולחנ בחוצ, אוויר מו שלמ, רעשי רקע של נעלי עקב, מוק ינימ וכ פ שמתגלגל ברחובות. בבי הראשונ, הדג אכזב. נדמה היה שהתייבש. אבל זה היה רק חלק פצפונ, ושאר הדג, מ תבר, היה ע י י ומעולה, יפה וטעימ. קבבוני הלברק היו חמצמצימ, הדג פחות הורגש, אבל זו מנה טובה ב כ הכל. ולזניית החציל הייתה מושלמת. עלימ שמנימ ורכימ של חציל מתמ ר בי נות לשכבות קרמ נוטפ. שמח. ואיכ היה ה לט? מושלמ. גרנו בלי קינוח, נדב היה מב וט, אבא שלו עוד יותר )כי קינוח זה לא בריא(, וחזרנו ל יימ • את ה פר.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==