שביעי
01.06.18 | י"ח בסיון תשע"ח | 308 גיליון שביעי | 50 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט לה ז'ומל לחייבים טובות מבית קפה שמצהיר כי כל המנות שבו עשויות במקום, רייכרט היה אבל היי, הקינוחים והקפה המשובח מפצים על כל השאר • מצפה ליותר לה ז'ומל ,1 המיסדים בית נקופה 08:00-18:00 :' א'-ה 08:00-13:30 :' יום ו כשרות: כשרה למהדרין סולם רייכרט בית קפה. אחלה לקפה ועוגה כוסו כיסאו יפה. נעים ומואר כיסו לא יקר כעסו יכול להיות אחלה מקום לאכול בו לנצור את הכותרת הנהדרת שהביא מאיר קמתי קצת לפני שש בבוקר. לא לעבודה, לא לילדימ. אפילו לא לאכול משהו. קמתי בשביל לכבד את ידידי היקר, יהוני. יהוני הוא חלק בלתי נפרד מקבוצת נטוורקינג של בעלי ע קימ קטנימ. המ עוזרימ אחד לשני במציאת לקוחות, בשיווק, בהבנת מתנ השירותימ שכל אחד מציע וככ עוזרימ אחד לשני. המ נפגשימ פעמ בשבוע, מציגימ את עצממ לדעת, כותבימ את ההצלחות שלהמ ועל ידי מי, ולאחר מכנ, אחד מהקבוצה נותנ הרצאה קצרה על פועלו. זה היה תורו של יהוני, והיה לו חשוב שא בוא. לי היה חשוב לישונ, אבל מי אני. לאחר ש יימנו הצעתי שנאכל משהו, שכנ הייתי רעב וחייב קפה, ולברוח מכמויות הנחמדות שהורעפה בכמויות תעשייתיות. חיפוש קצר הביא לנו את 'לה ז'ומל', בית קפה בבית נקופה. הצטרפ אלינו גמ מאיר, שטרמ דגמ איתי מ עדה. המקומ יפיפה. בית ישנ, הכל ווינטג', מואר, נעימ וכיפ. מלצר אחד מ תובב בינ עשר שולח נות, חלקמ מלאימ. לפני התפריט הזמנתי הפוכ קטנ חזק. יצא מהר, עמ עוגיית חמאה טובה וקטנה. יופי של קפה, הת חלה טובה. התפריטימ היו בלויימ ועצובימ. מצד שני, המ נות לא היו כאלה מעניינות. במחשבה שנייה, אולי זה אותו הצד. בינ ארוחות בוקר, שקשוקות, ל טימ, כריכימ וכו', היו גמ מנות כבדות יותר. אבל הגענו לבראנצ', אז לטימ ועוד. שאלנו את המלצר מה המ הדברימ הכי חזקימ של המקומ, ובלי להתבלבל, ענה 'הקינוחימ'. מע ניינ. אבל קינוח הוא ב ופ. (, לט לקימ ₪ 53) לקחנו לט עגבניות (, וקיש בטטות ₪ 34) (, קראנצ' קרוא ונ ₪ 53) .(₪ 39) אישי מהגרוע לטוב: הקרוא ונ היה בזבוז עצוב של חומרי גלמ מעולימ. קרוא ונ בייתי ממולא במוצרלה, עג בניות וגבינת שמנת, שכל הטוב מת תחת לחצ טו טר. חבל. קיש הבטטות היה ביר. הייתי מצפה לקיש הרבה יותר מעניינ ומיוחד, ממקומ שעושה לבד הכל ולא מזמינ מאותמ המקומות שכולמ מזמינימ. נקודת האור היה הבצק הפריכ המעולה. לט ה לקימ היה בינוני להכאיב. הרוקפור לא הקפיצ את ה לקימ שאיבדו את המתקתקות האופיינית, האג ימ ביינ שליוו את הכבודה הפ ריעו מבחינת מרקמ וטעמ. רק ה לט שהזמינ יהוני היה מעולה. עגבניות שרי צבעוניות אפויות מעט, עמ נבטי חמניה, בצל גול, בזיליקומ, מוצרלה ותיבול עדינ של בל מי, לימונ ושמנ זית. מעולה. אבל כולה לט. הזמנתי עוד קפה, ושאלתי את המלצר החביב איזו עוגה היא הכי טובה שלהמ. הוא התחייב על המו שוקולד, וצדק. מעינ קרמבו מושלמ, עמ קרמ מדויק ושוקלד מצוינ, עוגיה ש וגרת את הכל. • קיצור, מקומ מעולה לקפה ועוגה.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==