שביעי

28.09.18 | י"ט בתשרי תשע"ט | 323 גיליון שביעי | 26 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט מעצבי שיער בתוך רול במנה הראשונה, הריח החריף של הדג המת הימם את רייכרט מזל שהסושי סלמון וקוויאר הסב לו בסוף אושר גדול • בהגזמה נאו סושי בר ,55 כצנלסון גבעתיים 11:00-00:00 : א-ה 11:00-16:00 : יום ו כשרות: רבנות סולם רייכרט סושי בר חביב כוסו כיסאו סושי בר? מזללה אוריינטלית כיסו לא יקר ולא ממש זול כעסו לדעתי, מישהו לא שטף ידיים לנצור בסוף לא חייבו אותנו על התועבה ההיא ברוכימ הבאימ לגבעתיימ. עירמ של יורדי תל ' וכפי הנראה אלפי מעצבי שיער. 53 אביב, צעירי אני לא יודע למה, אבל בחמשת הבלוקימ שה תו בבתי במרכז גבעתיימ, היו למעלה משלושת אלפימ וחמש מאות מכוני יופי ומעצבי שיער. כנראה, כש משעממ לכ אתה צובע שיער. או משהו כזה. נשבע שזה קטע לא ברור. בכל מקרה, קבעתי עמ מאיה לישיבת עבודה מאוחרת אחה"צ. שש וחצי- שבע כזה. זו הייתה טעות. העיר כבר החלה להי גר. מ עדת קישימ שהמליצו לי עליה פעמ, עמדה שוממה עמ כ אות הפוכימ ואחרי שטיפה. לא רציתי להעיר את הגברת הנחמדה, והלכתי לחפש מקומ אחר. בגוגל. כל ההמלצות הממוצעות פלו , היו לכיוונ 'נאו ושי בר', כשכל הממליצימ אמרו ' ביר' על האוכל ו'אחלה' על ה ושי. מעניינ. הגענו כשהמקומ היה ריק. חששות קלימ עלו, עד שהתפוגגו לגמרי כחצי שעה לאחר רדת החשיכה, כשמאות אמ לא אלפי בני נוער )אולי היו שמ עש רימ, אבל זה עשה רעש של אלפ. יואוו, אני זקנ!( באו לאכול אוכל אמיתי ולא שניצל תיר מחוממ. (, פיצת שימי, ושי ₪ 36) הזמנו צ'יקנ בולז .(₪ 53) ( וביפ באנ ₪ 51) פליינג פיש ראשונה הגיעה פיצת ה אשימי, שהייתה בעצמ טורטייה ועליה פי ות יפות של טונה אדומה, טיפה רוטב ואורוגולה. בבי הראשונ שנינו כמעט יר קנו. ריח חריפ של דג מת )זה היה דג מת, אבל אני מדבר על דג מת בקטע רע, כזה שמת הרבה זמנ( נכנ לנו לאפ. בחנתי כל מרכיב בפיצה בנפ רד, אבל לא מצאתי בדיוק מה הייתה הבעיה. נכונ, הטורטיה לא הייתה בדיוק טרייה, אבל זה לא היה זה. ביקשתי מהמלצר החביב שייקח את זה )ויעיפ את זה לפח, אבל לא באמת אמרתי לו את זה, רק ביקשתי שייקחו את זה( וישאל מה קרה. הוא חזר עמ תשובה: "לא מצאנו שומ בעיה". טוב, אז שיק רנו. באנו לשקר. כאלה אנחנו, שקרניקימ. שיעור : הלקוח התלוננ? תתנצל 23 ' שירות לקוחות מ ותחליפ. אל תענה. טוב, טוב, יש גמ טוב. אפילו מצוינ. הצ'יקנ בול זה כמות מדהימה של חזה עופ לא קטנ בכלל, בתוכ מעטפת טמפורה פריכה ברמת בי לי. קצת צ'ילי מתוק בצד. בלי קישקושימ. פשוט עשוי טוב. שתי ה"עיקריות" )בגרשיימ, כי לא ברור כל ככ מה היה עיקרי ומה לא, מבחינת כמות. הכל הרבה ו בבה(, היו גמ כנ בירות פלו . ה ושי שהתעלה על הבאנ, היה למונ עמ קוויאר, שבבי טמפורה ומיונז על פרו ות אבוקדו, מלפפונ, א פרגו מצופה שומשומ מטוגנ. אושר גדול. לעומתו, הבאנ הגיע בצורת 'עשה זאת בעצמכ'. נאלצנו לחתוכ לבד את כרית הלחמניה, תוכ שהיא בשר שהיה באותה הצ + ופגת את כמויות המוקפצ לחת. היה טעימ. פשוט אבל טעימ. ומלכלכ. גרנו חשבונ והשארנו את המקומ כנראה, לילדי • מעצבי השיער.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==