שביעי
09.11.18 | א' בכסלו תשע"ט | 329 גיליון שביעי | 50 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט הרוטב קובע רג'ינה מגישה תפריט חדש • כשהחבר מייבש והאוכל יבש והסבלנות בהחלט משתלמת עברו מעל ארבע שנימ מאז הייתי ברג'ינה. תגי דו לעצמכמ: 'מה, נגמרו המ עדות בעולמ שהוא הולכ לאותה המ עדה פעמיימ?'. ובכנ, לא. המ ע דה עברה כמה ידיימ מאז, התפריט שונה לחלוטינ, שפימ באו והלכו, ולמעט הקירות היפימ מדובר במשהו אחר. טוב יותר? תקראו: זו פעמ רביעית שנועמ פתחי ויותמ זמרי מפיקימ את 'אחד החזקימ', מפגש של כותבי רשת. הפעמ המ מצאו בר דלוח בדרומ העמוק של תל אביב, ליד מחוזות הקינונ של מ תנני העבודה. מכיוונ ש יימתי לעבוד אחה"צ והערב התחיל, ובכנ, בערב היו לי שעתיימ להרוג. מכיוונ שמדובר במרחק הליכה קצר מהבר הדלוח, קראתי ליוני שהיה במרחק עשרימ דק' נ יעה, אמ רתי לו לזרומ. והוא אכנ הזדחל לאיטו. בשקיעה, מתחמ התחנה בתל אביב הוא אחד המ קומות היפימ. פנינה בתוכ ערימה מהבילה של זבל חמ. צלמימ מתחילימ מחפשימ את חשיפת הזהב )זו שקרני השמש השוקעת פוגעת בזווית יפה במצולמ( בינות לקרונות המחודשימ, והכל מרגיש כמו בירו שלימ. ובאמת, למה אנחנו לא בירושלימ? בכל מקרה, עד שיוני הגיע, מלצר חביב ביותר התעניינ ממש מה אני אוהב לאכול, לשתות וכד'. הוא כיוונ אותי לקוקטיילימ, ונפלתי על 'רג'ינה (, וודקה עמ פירות יער ונענע. אל ₪ 43) ' ביער תפחדו לקחת קוקטייל טוב. כשהאוויר והאווירה מושלמימ, קוקטייל מחזק אותמ פי שלוש לפחות )לפי המחקרימ האחרונימ(. כשיוני הגיע )שימו לב, אנחנו כבר באמצע הטור(, כבר ידעתי מה אני מזמינ. ( ו למונ ₪ 46) ' מהראשונות לקחנו 'מעדנ כבד (. יוני התכבד בבירה על חשבונ העי ₪ 63) כבוש תונ )למרות שלא מגיע לו(. הכבד היה טוב מאוד. באמת. הבעיה התחילה כשכל המ ביב לא תמכ. הברו קטות היו יב שות. נכונ שזה אמור להיות יבש ואפילו רצוי, אבל טיפה שמנ זית, טיפה גריל. שומ דבר. חבל. הריבה הלא מזוהה נתנה יופי של קונטרה. אבל שוב, הברו קטות. אותו הדבר בדיוק היה עמ ה למונ הכבוש. אחלה למונ, אבל שומ לחלוחית שתעזור להוריד את הבי . על הצלחת שעליה ישב ה למונ, ישבו ללא חנ פי ות תפוח ועגבניות. טיפה רוטב היה מציל את זה. ( וא דו ₪ 79) הלאה. לעיקריות לקחנו המבורגר (. אז אני רוצה להגיד לכמ, שיש כאנ מישהו ₪ 98) שיודע מה הוא עושה. לא עוד תירוצ עלוב לק ציצ בשר, אלא המבורגר מפואר עמ קציצה עשויה בדיוק מושלמ. כיפ. ניצח את הערב, הפתעה, הא דו. בבי הראשונ, נדמה שהוא לא היה עשוי די צרכו, ופתאומ הבשר נמ . מעינ כישופ לא ברור. אתה בא להתעצבנ ופ תאומ אתה בעננימ. יימנו עמ שטרודל תפוחימ הנעשה במקומ. למעט החו ר המורגש בהחלט של קצפת שמנת טרייה, מדובר בעוגה מושלמת וחמה שנעשית במ קומ, וממי ה בכיפ כדור גלידת וניל פרווה נ בל. • אז טוב יותר? לא יודע. אחר. רג'ינה מתחם התחנה (10 )מבנה נווה צדק, תל אביב עד 11:30 :' א'- ה אחרון הסועדים עד כניסת 10:00 :' ו השבת מוצ"ש: צאת השבת 23:55 עד כשרות: מהדרין בהשגחת הרבנות תל אביב סולם רייכרט ישראלי, רומנטי ואחלה כוסו כיסאו מקום יפהפה. עתיק ומזמין כיסו ממוצע כעסו לא יזיק לשים לב לדברים הממש קטנים, כמו רוטב לנצור יוני מתנצל מעומק לבו על האיחור הדרקוני צילום: יח"צ רג'ינה
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==