שביעי

23.11.18 | ט"ו בכסלו תשע"ט | 331 גיליון שביעי | 46 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט צילום: לינה מאירה מסיבת גן קונספט חדש • נגיעה כשרה מעיר הילדים הגיעה לירושלים ראש לשועלים או זנב לאריות? • המשלב גינה, ספרים ואוכל קפה גן סיפור גן סאקר 8:00-24:00 :' א'-ה 8:00-13:30 : שישי מוצ"ש: שעה לאחר 23:45 צאת שבת עד כשרות: רבנות ירושלים מהדרין ובד"צ בית יוסף סולם רייכרט בית קפה - מסעדה חלבית בתפר בין הטופ של הרגילות ובין תחתית המדהימות כוסו כיסאו גן סאקר. וואו. מצד שני - אין חנייה, אז שימו לב כיסו טיפה מעל הממוצע כעסו יש מקום להגיע לטופ לנצור אותי. כמו אביר על סוס לבן הלכתי להביא בגשם את הרכב. זכית בי קיבלתי טיפ על מקומ חדש, מ עדה שהיא חלק מרשת חולונית, והיחידה שהיא גמ כשרה למהדרינ. 'קפה גנ יפור' מתחילה בחולונ. כחלק מהמיתוג המדהימ של העיר, מפוזרימ ברחבי חולונ 'גני י פור'. גנימ ציבוריימ, שמחולקימ לפי נושאי יפו רימ ואגדות. רעיונ חמוד ועובד אחלה עמ הרעיונ של 'עיר הילדימ'. בצומת מרכזי של מ פר גני יפור שכאלה, פתחו את 'קפה גנ יפור' המקורי. הרעיונ, מלבד בית קפה בתוכ גינה, הוא גמ מקומ ל פרי יד שנייה שאפשר , ואפשר גמ להביא מהבית פרימ ₪ 20 - לקנות ב ל פר הבא. חמוד. ₪ 15 ולקבל זיכוי של בכל אופנ, המקומ יושב בתוכ גנ אקר. כבר המיקומ מדהימ וגרוע. מדהימ כי מי לא אוהב נופ של גינה ענקית עמ המונ חרדימ. וגרוע, כי אינ חנייה קרובה. החנייה הכי נורמלית היא בחניונ האומה, וזה במרחק הליכה של שבע דקות ריצה בגשמ כשרעות מחכה לי יבשה במ עדה ואני רצ פוג במימ של גשמ ראשונ. איומ ונורא. התיישבנו, התחממנו, והתעמקנו בתפריט המעו צב בכיפיות חביבה. בשביל להפשיר עוד קצת, מיד הזמנתי לי נגריה .(₪ 29) (, ורעות ה תפקה באיי פירות ביר ₪ 22) מלצר חביב שייובא במיוחד מחולונ, בכדי שלא יצטרכו ללמד את כל המלצרימ על ההתחלה את הכל, ה ביר לנו על המקומ, על האוכל, האווירה והרעיונ של ה יפור והגנ. אחלה. ההמלצות שלו כיוונו אותנו .(₪ 45) ( ולפולנטה ₪ 42) לאינצ'ילדה המנות הראשונות שנתנו את האות לכל הארוחה, אמרו משהו מאוד ברור על המקומ. מאוד יציר תי, מאוד טעימ, שפע, ובעיה אחת - כל המתוקימ מעולימ, כל הלא-מתוקימ בירימ. האינצ'ילדה - טורטיה קרי פית במילוי פטריות, בטטה, תרד, בצל, מוצרלה וביצה קשה, הייתה במלוחימ והייתה בירה. לעומתה, הפולנטה הב ריקה. מרקמימ משתלבימ, מתיקות מעודנת מצד הטריאקי, פטריות שמתחבאות ובוטנימ שנותנימ בי מעולה. שאפו. משמ זה רק הלכ והשתפר. כל הפ טות טריות, משמע - אני בבעיה. אני רוצה את הכל. אבל מעל הכל צעקה לי הפ טה רדיאטורי (. ליוויתי אותה בניוקי בטטה ממולא ₪ 65) שחורה ,(₪ 69) ( ופיצה למונ פלורנטינ ₪ 65) גבינות אבל רק בשביל לקחת אותמ לאק טרימ. בפיצה המ נפלו. בצק עבה ולא חזק, יותר פוקאצ'ה עמ טופינגז מאשר פיצה. ה למונ, הפרמז'נ ושמנת התרד לא התחברו עמ הביצה העלומה. זה תפ ת מרובה קלא י. חבל. אבל הפ טות, אוח, זה היה פשוט כיפ קולינרי. את הפ טות השחורות, בד"כ, מכינימ מדיו של תמנונ. אבל המקומ מהדרינ עמ שתי תעודות אז אינ לי מושג איכ הוא עשה את זה. מנה מרהיבה, מושכת, טעימה, מתקתקות טריאקי במלחמת כריות עמ ע י עגבניות שרי, ובצל גול שלא נחבא אל הכלימ. אושר בפ טה שהצליחה להפ תיע בענק. הניוקי הצליח גמ כנ לבוא טוב. לא פ גת הקו לינריה, אבל בהחלט מנה שקורצת לכולמ. איזונ מדויק בינ המלוח-רכ-גבינת-עיזימ לבינ קראנצ'- מתוק פקאנ מ וכר. השארנו מקומ לקינוח, אבל לפעמ הבאה. אה, • וגמ יצאנו עמ פר.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==