שביעי
39 | 04.01.19 | כ"ז בטבת תשע"ט | 337 גיליון שביעי orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט קורבן חגיגה • נתחי בשר עשויים היטב ללא אש גלויה • סו-וויד, מעשנה ואבנים חמות לא לכהנים בלבד • 'המקדש' בכפר סבא יגרום לכם לרצות לזבוח צילום: אסף אמברם שלומ רוזנבלט, ידיד של אבי, שולח אליו מ "פתחו מקומ חדש בשמ 'המקדש' בכפר בא, הבנ שלכ חייב ללכת לשמ". חברימ יקרימ, עמ שלויימה לא מתווכחימ. העמ תי את חובב הבשר אוהד ויצא נו אל פאתי כפר בא. משהו קטנ על כפר בא - היא כמו בני גנצ, אתה יודע שהיא שמ, אבל אפ פעמ לא שמעת עליה משהו מיוחד. מוזיקה לא מציקה מדי הנמיכה את המקומ המ פוצצ בכיפות רוגות, ששמעו כמוני על המקומ החדש ונהרו אליו בהמוניהמ. מלצריות עמ מג שימ ועליהמ נתחי ענק, מאדי במבוק מאמירי עשנ וצלחות מפוצצות בבשר ואבנימ, עברו רק בכדי להוציא לנו את העיניימ. בא לי לזבוח. השפ לירנ בלו עובר בינ ה ועדימ ונראה שנהנה מכל שנייה. למה הוא לא במטבח מבשל? שאלה מעולה. המקומ עובד בלי אש גלויה. יש ו-וויד )בי שול בוואקומ במימ עמ טמפ' מדויקת(, יש מעשנה ויש אבנימ חמות. גאונות שמשאירה מקומ ללירנ להשתעשע ולעשות שמח לכל אורחיו, כמו לעבור ולחלק נשיקות מרנג בחנקנ נוזלי, שגורמות לפרצ צחוק ועשנ בשנייה שנכנ לפה. חוויה מוזרה וכי פית, שכנ אתה צריכ לאכול את המרנג לפני שהוא אוכל אותכ. ככה צריכ להיות, שמח. לאוכל: ( שזה בשר ינטה ₪ 42) התחלנו עמ ברזאולה כבוש בתו פת ל ת אפר מונ ו לט מיקרו עשבימ, .(₪ 52) ( וקרפצ'יו שייטל ₪ 52) לט לשונ בקר הבראזולה הוא נקניק כבוש במלח ותבלינימ, לוקח חודש להכינ אותו )רוב הזמנ זה ייבוש(. למרות כל התהליכ שה ינטה עברה, היא נשארה עדינה, ויחד עמ ל ת האפר מונ הגאונית שנתנה את הקיק הח מצמצ-מתקתק והמיקרו עשבימ שניצחו על המרקמ, קיבלנו בי שהכהנימ יכלו רק לחלומ עליו. הקרפצ'יו שייטל היה מאוזנ וכיפי. ויניגרט א פר ו, פלפל מגד קר וצ'ילי תאילנדי. למרות כל החריפ שאמור היה להיות, הוא לא התבטא כל ככ, וחבל. בכל מקרה, לאוהבי הקרפצ'יו - כיפ גדול. לגבי ה לט, מדובר בקטע. זה הכי מקורי שראיתי מזה זמנ רב. לט מרעננ וצבעוני עמ המונ קראנצ', שחתיכות שמנמנות של לשונ יושבות על תקנ הבומ המלוח. וזה מתחבר! שאפו. בעיקריות היינו בבעיה. הכל מעניינ. אחרי התלבטות מה עמ השפ, לקחנו 'א אדו פרה ( בעישונ ארוכ עד כאב 89₪ גרמ 300) ששמנה גרמ 350) ולצד ברביקיו תפוחימ', זנב שור ( בבישול ארוכ ביינ אדומ, בצלי שאלוט 115₪ ושומ קונפי, ונתח קצבימ לצריבה אישית על אבנ .(135₪) לבה חמה שירת הלוויימ פרצה בעשרות קולות שמימיימ כשנתתי בי בא דו. מדובר באחד הבי ימ היותר טובימ שאכלתי בחיי. התהליכ שהוא עבר, פרה אדומה לא עברה. ו-וויד של כמה שעות טובות, ולאחר מכנ עישונ. וואוו. זנב השור היה מדהימ. מפוצצ בטעמימ שממלאימ את הפה )פעמ ראשונה של אוהד. היה מב וט כמו פרח כהונה(. והחוויה הכי כיפית הייתה לבשל לבד מע'(. יהודימ, 600) את הבשר הנא על האבנ החמה צריכ להתחיל להקריב בבמות. במקדש הקרוב אלי • כמ בכפר בא. 'המקדש' ,1 עתיר ידע כפר סבא 12:00-22:00 :' א'–ה מוצ"ש: שעה לאחר 22:30 צאת שבת עד כשרות: רבנות כפר סבא, רוב הבשר חלק סולם רייכרט מסעדת שף בשרים מיוחדת וכיפית כוסו כיסאו מצד אחד המקום רגיל. מצד שני, המקום מתעורר לחיים בזכות הוייב של הבעלים כיסו לא זול כעסו צריך לחזור לשאר התפריט לנצור כמויות של בדיחות על 'מקדש' ובשר. פשוט מו-שלמים
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==