שביעי

05.04.19 | כ"ט באדר ב' תשע"ט | 350 גיליון שביעי | 48 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט לימודים בקורדון בלו סוד הקשר בין המסעדה לרשת, • מלצר שקולע בול • מנה שתעשה לכם בית ספר רוזה, מקום חמים וטעים בלב הגוש • ובין מצודת משטרה קדומה למיקי מאוס רוזה גוש עציון צומת גוש עציון, אלון שבות 12:30-23:00 :' א'-ה ו': סגור 19:00-23:00 : מוצ"ש כשרות: מהדרין גוש עציון, כל הבשרים והעופות חלק, בישול יהודי בלבד וירק גוש קטיף סולם רייכרט מסעדה חביבה עם פינה מעושנת כוסו כיסאו מקום יפה ושקט כיסו סביר כעסו רחוק מהמרכז לנצור לא קשור לרוזה המקורית. זה אחלה! רוזה היא רשת בירה ובינונית, בלי מעופ, ש וגרת אחלה פינה ליציאה משרדית לחגוג . פחות משנה 45 ליפה מהנהלת חשבונות יומולדת הטעמ, השירות, האווירה, כי המחירימ נורמליימ ואפשר לחגוג עמ המונ רעש. היית באחד היית בכולמ. אבל לאפ אחד מהרוזות אינ בשר מעושנ, וזו נקודה רכה אצלי. אני אוהב בשר מעושנ. כל שריר מעלות של עשנ עצי 120- קשה הופכ למעדנ רכ ב היקורי או פקאנ. מדובר באחד משישימ של שור הבר היודו-מיתולוגי שאותו ועדימ בגנ עדנ פינת כי א הכבוד. המ עדה יושבת בצומת הגוש במבנה מהממ, מצודת משטרה בריטית שקיבלה את השמ 'מיקי מאו ' מתושבי ה ביבה, בעיקר כי אינ לתושבי הגוש דמיונ. המ עדה עצמה חמימה ומזמינה. יוני המלצר התותח מזמינ אותנו לשבת, ומ ביר לנו שמלבד השמ, אינ שומ קשר בינ רוזה לשאר האחיות בעלות אותו השמ. מעניינ. הקור שהיה בחוצ יושב לי בול על מרק היומ - שקלימ(. אוהד רוצה לנ ות צ'יפ בטטה 34) עדשימ שקלימ(, ואני לא ומכ על הבחירה 32) עמ מייפל שלו ולא בא לי להישאר רעב עד העיקריות, ומזמינ שקלימ(. 48) פוקאצ'ה חציל בלאדי המרק מעולה. לא מיוחד, לא מנ ה להתחנפ, לא מנ ה להיות משהו שהוא לא. מרק עדשימ כמו שאתמ מדמיינימ אותו. וזה טוב מאוד. הפוקאצ'ה גמ עושה יופי של עבודה. בצק טוב, קוטר גדול, הרבה מלח ג , שמנ זית ורוזמרינ. החציל פשוט וחביב, אבל לא צריכ יותר מזה. וזו הייתה גמ ההמלצה של יוני המלצר, והוא קלע בול. צ'יפ הבטטה היה יותר בצורת רדידי בטטה מטוגנימ, שמרחוק נראימ קנויימ. אבל למרבה ההפתעה, המ היו אחלה חטיפ. זו לא מנה ראשו נה, זה יותר מתאבנ חביב. המייפל נותנ יופי של קונטרה. כ הכל פתיחה טובה, אבל לא באנו בשביל זה. בשביל לא לפ פ כלומ, לקחנו פלטת מעוש שקלימ( ומנה שנדלקתי עליה - 269) נימ זוגית שקלימ(. 62) פטוצ'יני אנטריקוט הפלטה כללה ברי קט, א אדו עמ עצמ, מילוי של מרגז )כי נגמרה המעטפת( וקורדונ בלו. מהטוב לוואוו: המילוי התברר כקציצה פשוטה. בלי המעטפת זה לא מתבשל טוב, וחבל. הלאה, הברי קט היה מעולה, והיה מקבל ציונ מושלמ אמ לא היה טיפה על הצד היבש. הא אדו, חתי כה ענקית ורכה, בשר שמתחבא בינ כפלי שומנ שבישל את הבשר לרכות מושלמת. מחיאות כפיימ. ומעל הכל, קורדונ בלו )המנה, לא בית ה פר(. מיק טלה ובקר במעטפת טייק ינטה מעושנ ברוטב השפ ופי טוקימ. וואוו. נשיקות לשפ. ממשיכימ לפטוצ'יני. מדובר במשהו שמזכיר יותר נודל בשר, אבל בקטע טוב. חתיכות יפות של אנטריקוט, רוטב טריאקי עדינ ולא משתלט, בצל ופטריות בשביל הכיפ. כיפ! גרנו עמ שניימ קפה שחור ומו לא רע בכלל, • ואחלה מקומ.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==