שביעי
17.05.19 | י"ב באייר תשע"ט | 355 גיליון שביעי | 38 אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… צילום: בן יוסטר יצאת נקניק? • בורגרייה משודרגת בבשרים מעושנים וממרח לוטוס כוכבים 50 מנת הדגל האמריקני שבהחלט שווה מה אתה כבר מצפה ממ עדת נקניקימ חמימ? נקניקימ חמימ. נכונ. אחלה, טעימ והולכימ הבי תה. יתר על כנ, את 'רובנ' ביקרתי לפני שנתיימ וחצי בערכ, כשמשפחתי ואני היינו בחופשה בחיפה )תצחקו, יופי. לידיעתכמ, היה מעולה(. מעדנייה קטנה וצפופה, כמויות של נקניק חמ ומהביל בינ שתי פרו ות לחמ שיפונ קלא י, ושיק של פלאפ ליה. כמו אז, זה מה שציפיתי. הו כמה שהתבדיתי. מאיר פרייליכמנ, התותח ממדור ברנז'ה בהמשכ העי תונ, שולח לי הודעה: "ידעת שיש 'רובנ' בפתח תקווה"? האמת שידעתי, כי שמועות רצות מהר, אבל לא רציתי לבאע אותו, אז כתבתי "כנ". ברגע הראשונ שיכולתי א פתי את יוני העו"ד, וקפצנו לכרכ הגדול והמושמצ לחינמ, פתח תקוה. באיזור התעשייה של פתח תקוה, עמ עשרות מ עדות על קילומטר רבוע, ניצב. 'רובנ' שנפתחה לפני חודש וחצי. המקומ מלא. לא תמ מלא, מפוצצ. כל שתי דקות יומולדת וזיקוק בעוגה. מלצרימ ומלצריות הומימ כמו דבורימ פועלות בכוורת. חלונ פתוח למטבח נותנ הצצה לכמה טבחימ שרוקדימ לצלילי פופ עכשווי. רותמ המלצרית שלנו, עמ אנרגיות שיכולות ל פק אנרגיה לשליש ינ, מ פרת לנו בהתלהבות על כל מנה. משטפ הדיבור של רותמ הצלחתי להבינ שיש להמ בשרימ מעושנימ, וזה לא רק המבורגרימ, כנפיימ ונקניקימ חמימ. כיפ גדול! 32) ' אחרי התלבטות די קשה, הלכנו על ה' יגרובנ וכבד אווז בלוטו . smokey bread שקלימ(, קרפצ'יו, מכיוונ שבאתי עמ דעות קדומות, המוח שלי התפו צצ. גמ כשקראתי את התפריט, אמרתי שזה בטח עוד מקומ שבא לרצות אנשימ רעבימ עמ תשוקה להמונ בשר ובינוניות. בומ. טעיתי. וזה לא קורה הרבה. נתחיל ב יגרובנ, שהיה מעולה, אבל המנה שהכי פחות זהרה על השולחנ. עלימ בירימ עמ מילוי ראגו קורנביפ חביב, יושב על שלולית קטנה של טחינה וחריפ. חמוד. הקרפצ'יו נתנ את הכיוונ של היצירתיות, שיש מישהו שחושב על מה שהולכ פה. רדידימ של ינטה כבושה בתחמיצ ויה-כמהינ, עמ ל ה קצוצה של בצל, קורנישונ ופלפל חריפ. חמוצ, מתוק, מלוח, מר, אומאמי וחריפ, מאוזנימ ברמה מולקולרית. 3 ואז, כבד האווז בלוטו . נתחיל בזה שהוא בטופ שלי מאז ומעולמ. חתיכה יפה ועשויה לשלמות על טו ט מג'בטה מדויקת, נח על מריחה של לוטו . חיבורימ חדשימ נוצרו לי במוח, בינ עצב הלשונ לתלמו שבמוח. שבצ רגעי נרשמ לאתחול המערכת כדי לקודד את הטעמימ החדשימ. 300 - ' לעיקריות, אני הלכתי על הקלא י, 'רובנ גרמ ליי ימ דקימ של קורנדביפ מעושנ, ח ה, בצל, כרוב כבוש, חרדל ואיולי שומ. ויוני הלכ על מנת גרמ בקומה הרא 225 הדגל, כריכ קומות - בורגר שונה, קורנדביפ מוקפצ עמ ברביקיו ובצל בקומה השניה, איולי שומ, מיונז, ח ה, בצל וכרוב כבוש. את ה'רובנ' קיבלתי בתוכ ג'בטה, דבר שהעיב על הבשר המעולה. יותר מדי לחמ עמ יותר מדי בשר. המקור מגיע עמ שתי פרו ות לחמ שיפונ, ופה זה גדול מדי. טעימ, אבל. מנת הדגל פ יכית. בורגר עשוי מעולה, עמ מחי צה בינו לבינ הקורנדביפ, והכל מתערבב בבי ומ עצימ אחד את השני כמו שנ טוב אצל קווצ'ר יקר. לקח לנו עוד חצי שעה רק לנ ות לקומ משמ. • בעיקר כי לא רצינו. רובן , פתח תקוה 36 שחם ,12:30-16:00 :' א'-ה 18:00-23:00 ו': סגור מוצ"ש: שעה וחצי לאחר צאת השבת 23:00 עד כשרות: רבנות סולם רייכרט בורגרייה משודרגת, אמריקאית ומעושנת כוסו כיסאו חביב וגדול כיסו ממוצע כעסו צריך לחזור ולנסות את שאר הדברים לנצור את כבד האווז בלוטוס. וואוו
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==