שביעי

14.06.19 | י"א בסיון תשע"ט | 359 גיליון שביעי | 44 אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… צילום: גלי אבירם אחד אחד בין ים הסושיות, רייכרט יצא לדגום אחת בנתניה וחזר עם תובנות על מלצרים חדשים, קונסטלציות דגים והלקוח הישראלי מיזו , נתניה 60 לנטוס 12:00-23:00 :' א'-ה כשרות: רבנות סולם רייכרט סושי בר כוסו כיסאו קטן וחמוד בשכונה שקטה כיסו ממוצע כעסו תלמדו את המלצרים שלכם את הבסיס, כמו לנקות אחרי מנה לנצור סושי מעולה. שווה רק בשביל זה למקומות חדשימ יכולות להיות הרבה בעיות. ההתנעה קשה, הלקוחות עדיינ מה ימ, המלצרימ מבולבלימ ולא תמיד המטבח מ ונכרנ עמ עצמו. השאלה היא כמה אתמ בלניימ כלפי המקומ וכמה המקומ בלני כלפיכמ. לישראלימ יש אפ בלנות. זו נקודת פתיחה מאוד קשה למ עדנימ, ויש צורכ להיות הכי טוב בהכל, כל הזמנ. תמיד מגיע לנו, תמיד אנחנו צודקימ, תמיד משהו לא ב דר. לעיתימ קרובות אני דנ לכפ זכות. בפעמימ שאני לא, זה רק בשל העובדה שאני מרגיש זלזול מכיוונ המקומ. זלזול בי כלקוח, זלזול באוכל, זלזול בשי רות. בכלל, המילה זלזול היא מילה מוזרה. זלזול. "יש ושי טוב בנתניה?", שאלתי במרחבי הצוקייה. "מיזו!", ענתה ליאת. החלטיות. זה מה שאני אוהב. ארזתי את האישה והרכ, והגענו לפאתי נתניה, ל פק קניונ פק מרכז מ חרי עמ שתי מ עדות פעילות. המקומ קטנ ומואר, שני מלצרימ מחייכימ, שלוש נשימ יושבות ומקשקשות עצמנ לדעת ובקול. קאב רימ גלגלציימ, אנפלגד של כל הפופ הקיימ ותפריט שהוגש מיידית. אחלה. המ עדה קוראת לעצמה ' ושי בר', אבל כמות המנות שהנ לא ושי ולא מאזור החיוג היפני, גדולה. שקלימ(, פני 52) לראשונות לקחנו טרטר טונה שקלימ(. מאזור 45) שקלימ( ובאנ בקר 41) פורי שקלימ( וקינג רול 49) ׳ ה ושי לקחנו למונ קראנצ שקלימ(. 53) טרטר הטונה הגיע עומד בגאונ בתוכ שלו לית קטנה של טריאקי בתיבול ליימ, על מצע של אבוקדו וטוביקו שחור, ורוטב פונזו שכמעט ולא הורגש. הטרטר הכיל פי ות שמנות של דג, אבל קטנות מדי בשביל צ'ופ טיק . מזלג עשה את העבודה, אבל הייתי מעדיפ כפ או כפית בכדי שאוכל לדגומ את כל הבי יחד. כשהתפרקה הח בילה, היא הפכה למנת צ'אנקימ של דג ואבוקדו. לא שאני מתלוננ כי טעימ, אבל זה לא עובד מב חינת קונ טלציה. הבאנ היה מושלמ אמ לא היו נותנימ לו צריבה. כל הרעיונ של הלחמניה המאודה הוא הטק טורה השמימית. הצריבה הפכה אותה לפיתה משודרגת. הבשר היה נפלא והחיבור של האיולי הו ינ והשא לוט היה מעולה, אבל שוב, חבל. הפני פורי הוא חטיפ הודי מטוגנ במילוי דני , אבוקדו ו ל ה. הכי נכונ לתאר אותו, זה שהוא ביצ'ה בתוכ קליפה עשויה בי לי פלאפל. זה נגמר בבי וזה עובד יופי. 44) העיקריות היו תמיות, וחבל. לקחנו פד תאי שקלימ(. 48) שקלימ( ושיפודי פרגיות יקטורי שקלימ( היה ביר. איטריות שמ 44) הפד תאי נות, המונ מתוק וירקות. שומ דבר לקחת הביתה. ולפני הפרגיות, מגיעה התלונה. בא מלצר, לקח את הצלחות והשאיר את השולחנ עמ הניירות המ שומשימ, חתיכות שנפלו מהצלחת ב ערת האוכל ואורז. קראתי לו בשנית וביקשתי יפה שינקה. הוא התחיל לא ופ את האורז אחד-אחד. "אתה חדש פה?", שאלתי. "כנ" ענה. הלמ. קורה. בכל מקרה, לפני שנפרדנו לשלומ בלענו את שלושת שיפודי הפרגית בציפוי קרי פי ברוטב בו טנימ וקוקו , שירדו מהאש חצי דקה לפני הזמנ, בעיקר בשל רוטב הבוטנימ המעולה )בואו, זה חמאת בוטנימ וזה טעימ לאללה(. ל יכומ ומ קנות, • ה ושי מעולה ושווה רק בשבילו לחזור לנתניה.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==