שביעי

51 | 12.07.19 | ט' בתמוז תשע"ט | 363 גיליון שביעי orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט צילום: נתי חדד אכול כפי זיכרונך מרינה אחת, חבורת אשכנזים, מסעדה שהייתה לשם דבר ועדיין עומדת על תילה, כשרה וטעימה פאפאגיו ,2 השונית קניון ארנה, מרינה הרצליה 12:00-23:00 :' א'-ה כשרות: מהדרין סולם רייכרט מסעדת בשרים ברזילאית כוסו כיסאו על המרינה. כיף גדול כיסו קצת מעל הממוצע כעסו ברזילאים, איפה הפיקניה? לנצור עקביות. טעים כמו בפעם הראשונה מ עדת 'בוטינ', או בשמה המלא ' וֹבְּרִינוֹ דֵה . היא לא 1725 בּוֹטִינ' במדריד, פתוחה ברציפות מאז מ עדה מעוטרת בכוכבי מישלנ, האוכל שמ בבה )לפי העדויות, המקומ טרפ כמו ווק של דוכנ אוכל בטייוואנ( והשירות אחלה. את המקומ פקדו שמות גדולימ כמו המינגוויי, פיצג'ראלד וגרהמ גרינ. המ משתמשימ בתנור עצ כדי לבשל, והמקומ נכנ לשיאי גינ בשל ותיקותו. מה ה וד של מ עדות שמחזיקות מעמד? עקביות. אתה יודע שהמנה שהזמנת לפני שנה, תגיע באותה האיכות, הצורה והטעמ גמ כשתזמינ אותה היומ. אנחנו עמ שלא יודע שובע, ותמיד הולכימ ומחפשימ את הדבר הבא. אינ לנו זמנ לעקביות. צרפתימ אוכלימ באותה המ עדה עשרות שנימ. המ יודעימ מה המ יקבלו וטוב להמ. ובאוכל, מה שטוב להמ טוב לנו. לפני שלוש עשרה שנימ בערכ, פאפאגיו הייתה 'הדבר'. המקומ הפכ לכשר, וכולמ רצו לדגומ ארו חת בשרימ ברזילאית, מלצרימ שמ תובבימ וחות כימ לכ וגי בשר שונימ מהשיפוד ישירות לצלחת שלכ, ללא הגבלה ועמ רמזור קטנ. הייתי בהלמ כששמעתי שהמקומ עדיינ קיימ. הע מ תי את הפצפונ ורעות ונ ענו למרינה הרצליה. המקומ חביב. אבל המרפ ת שפונה למרינה, פלו בריזה עדינה של קיצ, פלו שירה בציבור של ערי מת אשכנזימ - הקפיצה את המקומ בכמה רמות. אני בוש ונכלמ, אבל זו הפעמ הראשונה שלי במרינה. לעניינינו. שיטת ה'אכול כפי יכולתכ' או בשמו שקלימ לאדמ( עדיינ 229) ' האמיתי 'השולחנ הברזילאי קיימת. אבל באנו לעבוד, ומנות שאני רציתי לא נכ ללות ב בב. מה שכנ, די יצאו לי העיניימ כשהמלצר פר חתיכה יפה של אנטריקוט לשולחנ לידינו. שקלימ(, צ'ורי ו 43) לראשונות לקחנו כנפיימ שקלימ(. 54) שקליימ( ופלטת פטריות מוקפצות 49) נתחיל בעובדה שגמ במנות ה'רגילות' הכמות יפה. הכל על מי מנוחות, ואפ אחד לא מנ ה לה פתיע אותכ במשהו מוזר/שונה/מיוחד. אתה בא לאכול טעימ והרבה. הכנפיימ כו ו בברביקיו וצ'ילי, והיו יותר צ'ילי מברביקיו. המלצרית הביאה כמות יפה של מפיות ומגבונימ לחימ למנה הכה מטנפת הזו. הצ'ורי ו לא היו כמו שזכרתי אותנ. שמנמנות יותר, ע י יות יותר, מעינ פריכות שמנתקת את הבשר הטחונ מהדחי ות שבו. הייתי מצפה שהחרדל שהוגש עמ הצ'ורי ו יהיה יותר טוב, אבל מילא. פלטת הפטריות הגיעה ישר מהתנור, לוהטת ברמת כווייה. למזלמ, המ לא הטביעו את הפטריות בטריאקי כמו שכולמ עושימ והמנה נתנה כבוד לפטריה עצמה. שק 125) לעיקריות, אני לקחתי טייק קצבימ שקלימ(. 75) גרמ 300 לימ( ורעות לקחה המבורגר אני מת על נתח קצבימ. הוא מפוצצ בטעמי בשר חזקימ, והל ת שלכ באה לעבוד. הנתח )שמורכב ממ פר חתיכות( היה עשוי מדיומ מדויק, וריככ את עוצמת הלעי ה. בראבו. ההמבורגר של רעות היה מ יבי. מדיומ וול לב קשתה, מיצי בשר שמתערבבימ בגוואקמולי ולחמ נייה ש ופחת הכל לבי מעולה. גרנו עמ פונדנט שנעשה במקומ, וגלידה פרווה • שפחות התחברתי.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==