שביעי

53 | 19.07.19 | ט"ז בתמוז תשע"ט | 364 גיליון שביעי אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… ב דרה 'מיליארדימ', בעונה השנייה, ישנה צנה מדהימה של מק ווגנר, בה הוא מתענג על ניגירי מו שלמ ב ושיית שפ. בה בעת, שני אנשי ע קימ מדברימ בטלפונ בקול ומטביעימ את ה ושי שלהמ ברוטב ויה. 'ווג ', מתחרפנ ופונה אליהמ: "לא AKA ווגנר, שמימ ג'ינג'ר על הדג. זה כדי לנקות את החיכ בינ הבי ימ ואינ צורכ באמבט ויה, הדג מתובל בצורה מושלמת". "הירגע מר מיאגי", עונה טובל הדג ב ויה. "לא אירגע, חבורת בורימ" מתעצבנ ווג , "השפ הזה הוא אמנ! הוא למד לעשות את הטאמאגו )חבי תה שמו יפימ ל ושי( במשכ עשר שנימ! אתמ תכ בדו את האמנות שלו!". ולמה נזכרתי ב צנה המרהיבה הזו? כי הייתי במקומ שהחליט לקחת את האוכל היפני שלו לרמה הבאה. אני לא מאמינ שיש בישראל שפימ שלמדו לה בהחלט JLM כינ חביתה במשכ עשור, אבל האוכל ב מתקרב לזה. לפנות ערב, אני מחפש לי מקומ לארוחת הבו קר והצהרימ שפ פ תי, ואני נופל על ה ושייה הזו שכמעט נחבאת אל הכלימ. המקומ נפתח רק בשש בערב, והמקומ כבר כמעט מלא. אני תופ מקומ על הבר, שבכל מקרה מהווה תשעימ אחוזימ מהמ עדה, ומעיינ בתפריטימ. לפני הכל אני עובר על תפריט הקוקטיילימ שלהמ, ועיני שקלימ(, 38) ' צדה קוקטייל מוזר - ' ופר דופר מיצוי פטריות שיטאקי, מיצ אשכוליות על ב י 'בומביי אי ט' )גי'נ(. בומ. לקחתי. מהראשונות אני לוקח גיוזה צרובה במילוי שפו שקלימ(, טרטר דגימ 34) נדרה ושזיפימ מיובשימ שקלימ(, ובאנ נתחי עופ במי ו 28) בפאני פורי שקלימ(. 30) אדומ, אבוקדו ובצל מאודה בינתיימ מגיעות הראשונות, והקוקטייל נעשה נטימטרימ ממני בכו קוקטייל וינטאג' קפואה )בראבו(. מוגש משקה מרעננ, עמ גופ קל, ועדינות שעומדת ב תירה מוחלטת לרשימת המרכיבימ. וזה בדיוק מה שאני מחפש במקומ כזה. הגיוזה, בתוכ שלולית ויה, לא שואבת את הרו טב המלוח, אלא הוא בא רק ללוות אותה בעדינות. מתוק-מלוח-אומאמי. אושר. טרטר הדגימ הוא בי של פריכות לתוכ בשר דג עדינ שנמ במגע עמ הלשונ. הכל עדינ ונעימ. הבאנ מפ פ את המטרה. אינ שומ קונטרה והעופ נעלמ. חבל. בעיקריות אני נחלק. מרק ראמנ עמ נתחי ברווז שקלימ( - הראמנ, למרות הייצוגיות המרשי 58) מה, לא מצליח להתעלות בעיקר בשל המרק העדינ. אינ דבר כזה מרק ראמנ עדינ. המרק צריכ לתת טירה של אומאמי לפנימ. הכל נכונ, ביצה רכה מושלמת, ברווז מדויק והכל במקומ, אבל מבא . 56) ואז הגענו ל ושי. טקאשי אינ ייד אאוט שקלימ( של טונה אדומה, יילוטייל ובטטה מטו גנת עמ ציפוי של למונ, קראנצ' לק ובצל ירוק. האורז עשוי לשלמות, פיי י מיונז שנעשה במקומ, והכל מתחבר בעדינות מרגשת ברמה של ווג . גרתי עמ הקינוח של קונדיטורית המקומ - שק 19) שלושה כדורי גלידה יוזו, תה ירוק ו ויה לימ(. היוזו ביר, התה מתוק מדי, וגלידת ה ויה היא עולמ חדש של טעמ שמעולמ לא חוויתי. כמו • קרמל מלוח רק עמ ויה. וואוו. JLM ,10 המלך דוד ירושלים 18:00-23:00 :' א'-ה כשרות מהודרת, בהשגחת הרבנות ירושלים סולם רייכרט בר אוכל יפני ברמה כוסו כיסאו קטן ומעוצב כיסו פלוס-מינוס כעסו הראמן. חבל לנצור גלידת סויה. בום סושי מהסרטים • בר אוכל יפני זרק את רייכרט לסצנת הסושי בסדרה 'מיליארדים' קוקטייל מפטריות שיטאקי, סושי מושלם, מרק ראמן עדין וגלידת סויה לקינוח

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==