שביעי

41 | 23.08.19 | כ"ב באב תשע"ט | 369 גיליון שביעי orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט צילום: אנטולי מיכאלו פאשן בקריית עקרון אחרי שופינג חסכוני בעודפים של ביל"ו, תסגרו את הפינה ב'נינה ביאנכה', מסעדה באווירה אופנתית עם מנות בטעמי אדמה חזקים שמעתי המונ דברימ על 'נינה ביאנכה'. אבל אני לא ומכ על כל אחד. בתור אחד שעושה המונ ני ויימ באוכל ביומ יומ ומנ ה לשדרג מתכו נימ, למצוא מוצרי גלמ מיוחדימ, טכניקות שונות ומיוחדות באמצעות המטבח הדי מאובזר שבניתי במהלכ השנימ, קשה להפתיע אותי. אבל הנה, הייתי ב'נינה ביאנכה'. באיזור התעשייה ביל"ו ברחובות, לצד אולמ אירועימ מחד וחנות לרהיטי עצ מאידכ, שוכנת 'נינה ביאנכה'. העיצוב הוא פיוז'נ של שיק ניויורקי יחד עמ אווירה כפרית. איכ זה עובד? לא יודע. אבל זה שמ בציור קיר ענקי ליד מה שנראה כמו מח נ כפרי. וכל זה במ עדה ימ תיכונית. מוזיקת חנויות בגדימ נוראית וחופרת ליוותה את מה שני ה לתת אווירת אופנה, וזה הדבר היחיד שפחות התחברתי אליו במ עדה. התפריט ממוקד, כיאה לשפ שיודע מה הוא רוצה לתת ללקוחות שלא מבינימ מה המ רוצימ. שקלימ(, א פרגו 65) התחלנו עמ לט בוראטה שקלימ(. 65) שקלימ( ופיצה פולנטה 55) ימ צרובימ לט העגבניות מגיע עמ המונ וגי עגבניות בצורות בישול/צלייה שונות, צנונית, זעתר טרי וקרמבל לחמ שומ, ובמרכז הצלחת הצבעונית כדור ענקי של מוצרלה טרייה ורכה. מדובר בפיצוצ אומאמי של מרקמימ משלימימ. הטריות הלא מוכרת של כדור המוצרלה מטריפ את הדעת עמ בליל ע י העגבניות, שהופכ ממ טיק לקרמ ששואב את העושר העגבנייתי, עקיצת הזע תר ופירורי לחמ השומ, לאחד הבי ימ היותר מע ניינימ שהיו לי. הא פרגו ימ לא נופלימ מהמנה הקודמת, ואפילו עולימ. הא פרגו ימ נצרבו עד לשנייה לפני שנעלמ להמ הקראנצ', והונחו על קרמ פופקורנ )!!( ופו לנטה בליווי מיק פטריות צרובות, ביצה עלומה ופרמזנ. אושר. הפיצה הייתה מוזרה. בצק מושלמ עמ טיפה שרופ מבלי להתבייש או להתנצל, קרמ פולנטה שלא הור גש, כמהינ, מיק פטריות, א פרגו ומוצרלה. הבעייה היחידה הייתה שכמות לא נעימה של קראנצ' בטטה ועלימ ירוקימ כי ו את כל הנ"ל. אינ צורכ בכל אלו. לצאת מפה לעיקריות לקח לנו להירגע כמה דקות טובות. שקלימ( 68) לעיקריות, רעות לקחה ניוקי כמהינ שתואר על ידי המלצרית כ'עננימ בכמהינ', ואני שקלימ(. 122) הלכתי על מו ר ימ לפני שנגיע לרשמימ שלי על המנות, משהו קטנ על חוט השני העובר בינ כל המנות. הכל מאוד 'אדמתי'. טעמי אדמה חזקימ בכל המנות. למה אני מתכוונ? הכל מאוד חזק, אגוזי, בועט, מחובר, ימ תיכוני בלי הימ. בכל מקרה, הניוקי היו מאוד טובימ. לא ענניימ, אבל בהחלט רכימ ונמ ימ עמ בעיטה מ ובבת של כמהינ. גמ הדג, שהגיע על פירה חמאה, תבשיל תרד וזיתימ ורימ היה חזק מאוד. כל המנות מאוד 'כבדות'. אני אישית מאוד אוהב, אבל ח ר קלילות מ וימת, אוויר ואווירה. זהו. עד כאנ ופר-פיינשמקר. שקלימ( מעניינ וקפה, 58) גרנו עמ קראק-פאי • ועוד רבע שעה לנ ות לקומ. נינה ביאנכה ,9 ' בוסי סנט ג'ורג צומת ביל"ו, קרית עקרון 12:00-00:00 :' א'-ה ו': בראנץ׳ בופה 09:00-14:30 מוצ״ש: שעה אחרי צאת שבת כשרות: רבנות סולם רייכרט רסטרו ים תיכוני מעולה כוסו כיסאו פיוז'ן מעניין כיסו טיפה מעל הממוצע כעסו המוזיקה. הרגתם אותי לנצור סלט עגבניות. ממש כך

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==