שביעי

04.10.19 | ה' בתשרי תש"ף | 375 גיליון שביעי | 38 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט בחירות, איראן וחומוס לימה יום הבחירות הביא את רייכרט להתנחם במה שאיראנים כן יודעים לעשות - אוכל טוב, בנדיבות ובלי לקרוע את הכיס כשאבק הבחירות עדיינ היה באוויר והבנו שזה לא הולכ בצורה קלה לכיווננו, יצאנו, הוד אחי הקטנ ואנוכי, להטביע את יגוננו בבר-מ עדה חדשה בראשונ לציונ. כנ, עד כדי ככ היינו נואשימ. אפילו הלכנו ל רט הכי גרוע בחיימ שלי, 'אד א טרה' עמ בראד פיט. אמ כבר יגונ אז עד ה ופ. ג'מלי פורוש )כמו השיר של בנאי( יושבת במ רכז רח' רוטשילד, ב ביבה מלאה בברימ ומ עדות שאיננ נושאות תעודת כשרות. המקומ נותנ תחושת פיוז'נ של פר י-ישראלי, עמ הרבה מוזיקה אתנית, פור נקניקימ עתיק ובר 69- עשיר, ואפילו יינ מחבית ללא תחתית. כו ב שקלימ וריפיל אינ ופי. ביג לייק. התפריט בהרצה מודפ על כמה דפימ פשוטימ, אבל התוכנ לא פשוט בעליל. הטאצ' הפר י מורגש, אבל לא מוטמע במיוחד. שקלימ(, שהיה אחד 26) התחלנו עמ לחמ ומ ומ הלחמימ הכיפימ שאכלתי בשנימ האחרונות. מדו בר בשילוב מדויק של פוקאצ'ה עמ בייגל ירושלמי. לחמ שטוח שנתלש בקלות ו ופח באושר את העו שר של שני המטבלימ שהוגשו לידו, ל ת פלפ לימ, זעתר ובצל שרופ. יופי של פתיחה. מכיוונ שהיה קשה לבחור, המחירימ נוחימ למדי ואנחנו עדיינ היינו מדוכאימ מהבחירות, די התפ רענו על הראשונות. לקחנו חציל קלוי, עלי גפנ, חומו לימה וטחינה, צי'פ ג'מלי ופי טוק על הג שקלימ כ"א. 19 , ריל החציל היה חביב ותו לא. קשה להפתיע בגזרת החציל. מעטימ הצליחו להרו , הרוב בבה לגמרי, ויחידי גולה מצליחימ להפוכ את הירק ה גלגל למנת דגל. בג'מלי היו עמ הרוב. חציל קלוי בגריל, עגבנייה חוטה, קצת צ'ילי ושמנ זית. אחלה. הצ'יפ היה מוזר. טעימ מוזר, לא מוזר-מוזר. משהו בינ צ'יפ לעלי תפו"א מטוגנימ. זה כיפ לנ שנש, בייחוד עמ צ'יפוטלה בצד. הפי טוק התגלה כקבבונימ חמודימ בטחינה ופטרוזיליה. ומעל כולמ היה החומו לימה. לא ממש קראתי את הפרוט בתפריט והטעמ היה לי מוזר. "זה לא חומו " אמרתי להוד. "זה כנ" ענה. "זה לא" אמ רתי וכנ הלאה, עד שקראנו למלצר החביב שאמר לנו שזהו 'חומו ' שעשוי משעועית לימה. מדובר בהברקה כיפית שמתנגבת מעולה עמ לחמ הבית ההוא ממקודמ. ממשיכימ. שקלימ( 86) לעיקריות לקחנו שיפוד אדומ אדומ שקלימ(. 132) ו טייק ירליונ השיפוד היה עשוי מחתיכות שייטל נטולות שומנ, שנצרבו על הגריל עמ מלח ופלפל. לא צריכ יותר מזה. בעיקרונ, בארצ פחות נהנימ מהחלקימ המאוד אחוריימ, או יותר נכונ - לא מכירימ. כמו הש פיצ צ'אכ )פיקניה( או שייטל טוב. מדובר בחתיכות שצריכ לעבוד בשבילנ, אבל הנ שוות כל בי . המונ טעמ בשרי, שניתז בכל לעי ה ומאבק עמ הפרה גמ לאחר הצלייה. אני אוהב, אתמ תיקחו ינטה. וזה בדיוק מה שהוד עשה. יופי של ינטה, מגיעה פרו ה כמו שצריכ ומתהדרת בפ ורוד יפהפה, וביצת עינ שנוזלת ומקרימה את הבשר לבי מדויק וכיפי. גרנו עמ תה נענע ועוגת ולת שנתנו לנו תק ווה ליומ חדש, שאולי תהיה ממשלה שלא תחריב • לנו את המדינה בעז"ה. נתפלל חזק. צילום: דור זמרי ג'מאלי פורוש ,104 רוטשילד ראשון לציון 17:00-04:00 :' א'-ה 12:00-17:30 :' ו 20:30-04:00 : מוצ"ש כשרות: רבנות סולם רייכרט בר מסעדה פיוז'ן פרסי- ישראלי כוסו כיסאו חביב כיסו מתחת לממוצע כעסו הבחירות הרסו אותי לנצור העתיד. יהיה טוב בעז"ה

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==