שביעי

08.11.19 | י' בחשוון תש"ף | 379 גיליון שביעי | 42 אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט orreut@gmail.com להער ות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… צילום: גליה אבירם הנאים הדגים בעיניך? סניף חדש וכשר של 'ריבר'. שירות טוב ותאורה חשוכה יגרמו גם לשונאי דג נא להתאהב במנה ריבר ,26 דוד סחרוב ראשון לציון 12:00-00:00 :' א'-ה 12:00-16:00 :' ו 18:30-00:00 : מוצ"ש כשרות: רבנות סולם רייכרט מסעדה אסייתית כוסו כיסאו חביב. שירות מעולה כיסו ממוצע כעסו לא ממש כועס, אבל חבל על הרול-כבד אווז לנצור אוהד מבין שעבדתי עליו לא כל אחד יכול, רוצה או מ כימ לאכול דג נא. ההירתעות מבשר חי טבועה בנו עוד מהיומ השישי, בטרמ קיבלנו את האש ונח עשה מנגל לכל המשפחה. אולי זה המרקמ, אולי זו האבולוציה שמאותתת לנו שבדג נא יכולימ להתפתח מושבות מרושעות של חיידקימ. אבל לולא היפני הראשונ שאמר 'בואו ננ ה את זה לא מבושל, אבל עמ אורז', לא היינו מגיעימ לאושר הזה שנקרא ' ושי', ' שימי' או ' ביצ'ה'. אוהד הוא כזה. נרתע מדגימ נאימ. אבל בשביל זה יש חברימ, שיעבדו עליו קצת ויפתחו את הראש שלו לעולמות חדשימ של טעמימ, מרקמימ ושמחה. בדרכנו ל רט 'שליחות קטלנית' החדש ) רט נוראי, לא ללכת(, עצרנו ב'ריבר' החדשה ברא שונ לציונ, שמרימה בגאונ תעודת כשרות ב ביבה שמעטימ עושימ כנ, כדי לדגומ את המנות החד שות בתפריט. ריבר היא רשת ותיקה מאוד, והצטרפות ניפ ראשונ לציונ כ ניפ כשר לשאר ה ניפימ הכשרימ )יבנה, אור יהודה, מודיעינ, רמת גנ, ירושלימ( היא חגיגה שיש לציינ אותה. התיישבנו בחוצ, באוויר הפתוח, לצד משפחות שבאו לאחד ממיליוני הקניונימ שנמצאימ על המ טראז' הראשל"צי. נתחיל בשירות. מזמנ לא נתקלתי במלצריות שבאמת נהנות מהעבודה שלהנ. השדרוג בארוחה מגיע בצורה אוטומטית כשהשירות מעולה. שק 36) התחלנו עמ כנפיימ ברוטב צ'ילי מתוק שקלימ(, וכמובנ פאני פורי 39) לימ( ו לט ריבר במילוי דג קצוצ, ג'ינג'ר, צ'ילי ויוזו. הכנפיימ היו אחלה. לא משהו מיוחד או שונה, פשוט וטוב. ה לט היה טיפה מתוק מדי, אבל משהו בוויניגרט שעטפ את הח ה, הבוטנימ הק לויימ והבוטנימ המ וכרימ, נתנ זווית מעניינת מאוד. יח ית לזוג גברימ שלא טורפימ לטימ, לא נשאר כלומ בצלחת. הפאני פורי, שהוא קליפה פריכה שמ תירה בתוכה את ה ביצ'ה החביב, לא היה מוכר לאוהד, ומעט התאורה הקשתה עליו לאבחנ את המרכיבימ. שתקתי והוא אכל. "טעימ?" שאלתי. "אחלה". אמר. וככ הפכתי את אוהד לאוהד דגימ נאימ. שקלימ(, 55) ' לפני העיקריות, דגמנו את ה'קינגו רול עמ כבד אווז, א פרגו ואיולי כמהינ. זה מע ניינ, ורוב הטעמ מגיע ב ופ, אבל הפיוז'נ לדעתי לא עובד. מאידכ, אוהד חי ל הכל. שקלימ(, 58) לעיקריות, אני לקחתי פאד קגאי שקלימ(. 67) ואוהד הלכ על פאד י יו שלי על ב י אורז ושלו נודל . הפאד קגאי הגיע בקערה ענקית, עמ פרגית קצוצה, בצל ירוק, בזיל תאילנדי, שומ, ג'ינג'ר, צ'ילי חריפ וביצת עינ שמכ ה על הכל. חריפ במי דה. הכל מתחבר לבי מעולה, ואתה עצוב שאכלת כל ככ הרבה לפני. הנודל הגיע עמ חתיכות פילה בקר, פטריות שיטאקה ושימאג'י, שאלוט קרי פי שלא התחב רו כל ככ. השימאג'י השתלט ולא נתנ את המקומ לשאר המרכיבימ. חבל. היינו וגרימ את הערב המעולה אמ היינו יודעימ כמה רע יהיה ה רט, אבל יש דברימ שצריכ לראות • כדי להאמינ.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==