שביעי
13.12.19 | ט"ו בכסלו תש"ף | 384 גיליון שביעי | 38 orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט צילום: חנה טייב לשים ת'ראש על פרנה החוויה • מה קורה כשמבקר מסעדות עושה מילואים? המבחילה של רייכרט הסתיימה בפרנת בשר עסיסית בקניון JUST MEST קניון מלחה, ירושלים 09:30-22:00 :' א'-ה כשרות: מהדרין רבנות ירושלים סולם רייכרט בר פרנות בשר כוסו כיסאו כשאתה בתוך הביס אתה שוכח שאתה בקניון כיסו ממוצע לאוכל מהיר כעסו אין קינוח לנצור בקו"ם מדור שחרורים כבוד ועוצמה! לפני שנתיימ התקשר אליי חבר מהעבר הרחוק, ואמר לי שהוא רוצה אותי ושכמותי ליחידת מי לואימ חדשה. למה צריכ מבקרי מ עדות בצה"ל? שאלה טובה. מכיוונ שבשירות ה דיר שלי הייתי חפ"ש מתק דמ בבקו"מ מדור שחרורימ כבוד ועוצמה, שחררו אותי עמ מכתב שמבהיר לי ששירותיי אינמ נצר כימ עוד. לכנ, להכני אותי לשירות מילואימ לקח לצה"ל שנתיימ. בכל מקרה, לא זכרתי את מבחר הפחמימות והח לבונימ המזעזע של בחורינו הטובימ. נתחי פרות זקנות ברוטב חומ, פירה מתפוחי אדמה שהיו טריימ במלחמת של"ג, לטימ ממרכיבימ לא ברורימ )זה חציל? זה קישוא? זה זוקיני? זה חלק מהתו"ל?( וכ מובנ, מגוונ של בננות ירוקות. מוזיקת רקע של דירניקימ ומילואימניקימ לו ע ימ, וריח של ליזול מעורבב בריח חריימה שרופ וצפיפות נוראית. לפחות לא היו מלצרימ שהפריעו לי באמצע הבי לשאול אמ הכל טוב, אבל פיניתי בעצמי את הצלחות. לא עזר שבאתי לר "ר המטבח והצגתי את עצמי. ואני עוד חשבתי שצוק איתנ היה כישלונ. בכל מקרה, אחרי החוויה המיליטרי טו-קו לינרית הייתי חייב אוכל אמיתי. ה רתי את אבק הפלורי נטימ, לקחתי את מיכאל שמשכתי מיחי דת המילואימ המאובקת שלו אלינו, ויצאנו לקניונ מלחה. כנ, שמעתמ נכונ. בקומת האוכל השנייה, מ תתר אחד מכריכי . 'just meat' הבשר היותר טובימ בירושלימ - המקומ עצמו בנוי כ-בר ארוכ, ומאחוריו המטבח הקטנ שמכיל את כל התעשייה הקטנה. הבר עצמו הוא מקומ אידיאלי, מכיוונ ששלושת הטבחימ/ מלצרימ/נותני השירות, המ אנשימ כיפימ שעושימ שמח. וזה כבר טוב. 47) התפריט מצומצמ מאוד. נדביצ'י אנטריקוט שקלימ( ו נייה מש 42) שקלימ(, רו טביפ מ ינטה שקלימ(, שמוגשימ בתוכ פרנות 38) פונדרה טחונה טריות. על כל אלו אפשר להו יפ עשרה שקלימ שקלימ לארוחה קומפלט. 17 לצ'יפ או כמו כנ אפשר בלי הפרנות, ולקבל את הבשרימ שקלימ ולרו טביפ 47 בתוכ לט - לאנטריקוט שקלימ. 45 לפני שהתחלנו עמ כריכי הרו טביפ וה נייה, הטבחימ פינקו אותנו בצ'יי ר עארק. כיפ גדול. הפרנות החמות שתו את מיצי הבשר וכל בי התפוצצ בפה. הרו טביפ היה עדינ, רכ ומתמ ר, אבל ה נייה הוא אחד ה נדביצ'ימ הראויימ בר דיו של חמישה קילומטרימ. אומאמי חזק, מליחות מדויקת, טעמי בשר חזקימ והפרנה, אוח הפרנה. נתנו לכל הע ק לשקוע בליווי בירה מבקבוק, שזה חבל אבל זה מה יש, ועברנו ל לט. בגדול, יש לי בעיה עמ מנה שהיא גמ חמה וגמ קרה ואתה צריכ למהר לאכול הכל לפני שהח ה נהיית חמה והאנטריקוט פושר. אבל אחרי שבל נו די מהר את הכל בכל מקרה, זה כבר היה מאחורינו ולא השארנו מקומ להרהר בזה. חתיכות שמנות ויפות של בשר עדינ ועשוי טוב, תיבול חזק של ה לט עמ הרבה לימונ, וקערה ענקית שה פיקה לשני מילואימניקימ ש יימו • יומ אימונימ מפרכ. שאפו.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==