שביעי
45 | 24.01.20 | כ"ז בטבת תש"ף | 390 גיליון שביעי אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… סמאשבורגר בייקון כשר, גבינה צהובה טבעונית, קציצה בטכניקת סמאש וסולם רייכרט ממעולה לוואו הארווי, אותו אחד ממ עדת 'הארוויז' של בש רימ מעושנימ, החליט לפתוח מ עדת בת בשמ - אבל רק של "HARVEY’S BURGER SHACK" המבורגרימ. כזו שתפנה לכולמ, ולא רק לאוהבי בשר מעושנ או הרבה בשר מעושנ. הקונ פט הוא כמו הרבה מזללות שראינו לאח רונה )ואפילו נכווינו(, לדחופ את המק ימומ האמ ריקאי - ושיהיה כשר. 'בייקונ', גבנ"צ טבעוני וכד'. בוא נפרק את זה שנייה. בייקונ זה צורת חי תוכ, ריכוכ במרינדה והמלחה. המקור מגיע מעג לימ נמוכימ שנוחרימ, אבל כל נתח בטנ שעובר את התהליכ, מכל חיה, נקרא 'בייקונ'. וזה טעימ פצצות. הלאה. בכל מקרה, הרעיונ של המקומ, הבשורה, החידוש, הכיפ - זה שכל הקציצות שלהמ נע בד 2007 שות ב גנונ ' מאשבורגר' )שהומצא ב נבר, קולורדו(. והרעיונ הוא שאתה לוקח כדור בשר טחונ, ובאמצעות שפכטל אתה מוחצ אותו על הפלאנצ'ה. ומה קורה? פלאימ. במקומ המרקמ הע י י שאתמ מכירימ, מתקבלת קציצה עמ פרי כות וקרמול טבעיימ, כשהטעמימ מתחזקימ והכל יותר עוצמתי. נ ו בבית. לקחתי את רעות וגלעד הקטנ לכפור הירושלמי, ויצאנו לבדוק. המקומ לא מתחנחנ מדי, בלי תאורה עמומה, בלי ני יונ לשוות למקומ משהו שהוא לא. מוזיקה פופ יהודית-גלגלצית ליוותה יופי את ה ועדימ, והכל על מי מנוחות. בכל מקרה, לראשונות לקחנו טק מק צ'יפ - שק 26) תבשיל שעועית צ'ילי בקר וחלפיניו כבוש לימ(, צ'ימיצ'נגה - בוריטו בקר מטוגנ עמ רוטב ל ה, שקלימ(, וצ'ורי ו 28) גוואקאמולי ומיונז צ'יפוטלה בעישונ עצ היקורי - מוגש עמ פלפלימ צלויימ, בצל שקלימ(. 22) מקורמל ורוטב ברביקיו חרדל מהמעולה לוואוו: הצ'ימיצ'נגה, אהבת חייו של דדפול, הייתה טובה מאוד. בשר טחונ שנשפכ מטורטייה, על איוליצ'יפוטלה. חביב. וכאנ רעות ואני נחלקימ. אני חי לתי את הצ'ורי ו העילאי בטעמי עישונ עדינימ, ורעות פחות התחברה. מצד שני, ההשתלטות של רעות על הטק -מק , היוותה מעינ בקרת איכות על המנה הכה מנחמת הזו. יאללה להמבורגרימ. מתוכ מבחר של שש קציצות וטבעונית אחת, 56) שקלימ(, ווי קי ג'ק 56) ' הלכנו על ה'אמריקאי שקלימ(. 58) שקלימ( והמק יקני נתחיל בקציצה. וואוו. איזה כיפ. שינוי זווית לה מבורגר. והלחמניה? שלמות. לא רכה מדי ונמ ה עמ המיצימ, לא קשה או גומי שאי אפשר ללעו . כבוד. ה'אמריקאי' הגיע עמ בייקונ וגבינה טבעונית ושאר התו פות ה'רגילות'. כיפ גדול, לא מיוחד כמו הבאימ: הווי קי ג'ק, שזה בעצמ רוטב ברביקיו עמ ג'ק דניאל , שהארווי מכינ בעצמו. יחד עמ בייקונ, צ'דר והשאר - הקפיצ את ההמבורגר לשלב הבא. המק יקני, עמ גוואקאמולי, חלפיניו, ל ה ומיונז צ'יפוטלה גמ נבלע די מהר. לצד אלה, הצ'יפ וטבעות הבצל )מבצל אמיתי, לא הטחונ-קפוא( כמעט החווירו. אבל עדיינ נתנו • יופי של גירה, כמו שבאמת צריכ להיות. צילום: דניאל לילה HARVEY’S BURGER SHACK 1 שלומציון המלכה ירושלים 12:00-00:00 :' א'-ה מוצ"ש: משעה אחרי צאת שבת עד חצות. כשרות: מהודרת רבנות ירושלים סולם רייכרט מסעדת המבורגרים מעולה כוסו כיסאו סבבה לגמרי כיסו ממוצע פלוס כעסו אין קינוחים לנצור גלעד משתלט על הקציצה. הבן של אבא
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==