שביעי

31.01.20 | ה' בשבט תש"ף | 391 גיליון שביעי | 38 אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… הכל או כלום המסעדה שהצליחה לפצח את הבריף, ונותנת לישראלי המצוי כל מה שהוא צריך במקום אחד 'פרש דה מרקט' , חדרה 10 שכטמן 08:15-23:00 :' א'-ה 08:00-14:00 : שישי מוצ"ש: שעה מצאת 23:30 – השבת כשרות: רבנות חדרה סולם רייכרט מסעדה חלבית מולטי דיסציפלינרית כוסו כיסאו חביב ביותר כיסו ממוצע כעסו אין ארוחות בוקר אחרי הבוקר. מה אכפת לכם? לנצור זמן איכות עם הוד א טרטגיה. כל אחד צריכ א טרטגיה לפני שעו שימ צעד גדול. בעיקר בע קימ. הכל מתחיל בשאלה - מה הצרכנ רוצה? וזו שאלה קשה מאוד. כיוונ שאמ כולמ היו יודעימ לענות עליה, כולמ היו מצליחימ. בע קי המ ע דנות, הרוב לא מצליחימ. למה? פנייה לא נכונה באחד מצמתי הא טרטגיה. ולמה אני מקשקש לכמ את כל זה? בגלל 'פרש דה מרקט'. לרשת 'פרש' יש כמה וכמה ניפימ, אבל רק שלושה של 'פרש דה מרקט'. לקחתי את הוד, אחי הקטנ, ונפגשנו ב ניפ חדרה, שיושב במתחמ המפלצתי של 'מול החופ ויליג'', שזה כמו 'כפר אינפרונט אופ דה ביטש' רק הפוכ. ומה הייתה הא טרטגיה של 'פרש דה מרקט'? לתת לישראלימ את כל מה שהמ אוהבימ במקומ אחד. אוהבימ ארוחות בוקר? יש. אוהבימ מאפימ בטאבונ? יש. אוהבימ ושי? אחלה. אוהבימ מי לקשייקימ ושייקימ? מעולה. אוהבימ ללכת לשוק? תבואו אלינו. אוהבימ מוזיקה קצת יותר מתוחכמת מגלגל"צ? יש אצלנו. אוהבימ קינוחימ מפוצצימ שמצטלמימ מעולה לאינ טגרמ? א-וואלה. בעולמ הפר ומ קוראימ לזה 'לפצח את הבריפ'. הכוונה היא לקחת את הא טרטגיה ולתת לה את הביטוי הוויזואלי/קולי הכי נכונ. ו'פרש דה מרקט' פיצחו את הבריפ. נתחיל מזה שלא מדובר במטבח גורמה-עילי. אלא רק שדרוג של כל מה שאתמ מכירימ מבתי קפה. וזה בבה. ועוד דבר, שקצת מוריד, אבל אמ מתנהלימ נכונ הכל בבה - המטבחימ עובדימ בשיטת 'מה שמוכנ יוצא'. ככ שאמ אתמ מזמינימ הכל יחד, יש מצב שהעיקריות יגיעו קודמ. אז הזמנו את הראשונות ורק לאחר מכנ את העי קריות. ממש איינשטיינימ. שקלימ(, 56) לראשונות לקחנו לט קפרי אי 52) שקלימ( וריפיאנה תרד 58) אקא טונה רול שקלימ(. ה לט ה תתר מתחת לכמויות של ציזיקי ופטה, אבל לא תשמעו אותי מתלוננ. חתיכות פיתות ה תתרו בינות לעגבניות השרי, וכמויות של אומאמי ישירות לבלוטות הטעמ. הרול היה חביב ביותר, אבל לא הצד הכי חזק בראשונות. המלכ כמובנ היה הריפיאנה תרד, שהוא בגדול לחמ ענקי מפוצצ בגבינות ותרד, שיצא הרגע מהטאבונ. ואתמ יודעימ מה אני חושב על בצק חמ מהטאבונ. הכל נמ , חמ, מנחמ עמ גבינה שנוזלת לתוכ הלחמ. אושר. אחרי הבלי ה המשמעותית, הגענו כמעט שבעימ שק 89) לעיקריות. אני לקחתי פילה דני מהטאבונ שקלימ(. 64) לימ(, והוד הלכ על רוטולו גבינות לוהט שוב הצלחה מ חררת. הפילה מדויק, ע י י, עור קרי פי, שוכב על תבשיל חומו , זיתי קלמטה, פט רוזיליה וכו ברה, שנותנימ קיק ימ תיכוני מדויק לדג הבשרני הזה. הרוטלו היה פצצה כבדה של קרמ שמנת, פט ריות שמפיניונ ופורטובלו צרובות, תרד, פרמז'נ ומוצרלה, על דפי פ טה מגולגלימ שקיבלו צריבה בטאבונ. בלתי אפשרי לגמור מנה כזו. כבוד. שקלימ(. שוב 54) יימנו עמ מאפה קרמ שקדימ כבד בצורה פ יכית, עמ שלושה כדורי שוקולד נמ ימ מעל בצק חמ מהטאבונ, ממולא בקרמ שק דימ נימוח שממלא את הפה בעושר. • לא קל. צילום: אנטולי מיכאלו

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==