שביעי

07.05.21 | כ"ה באייר תשפ"א | 437 גיליון שביעי | 44 אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… איזה כיף לחזור! אז הוא הלך • רייכרט לא היה פה הרבה זמן והבחור קצת מתרגש לעשות מצווה ולחנוך את ביסטרו 'פדריק' במודיעין שהפך, סוף סוף, לכשר פדריק הקדר פינת הנפח, מרכז עינב, מודיעין 23:00-18:00 :' א'-ה 15:00-12:00 :' ו מוצ"ש: שעה לאחר צאת שבת 23:00 ועד כשרות: רבנות סולם רייכרט ביסטרו חביב ביותר כוסו כיסאו גדול, מרווח ושמח. שירות מעולה, אנשים חביבים כיסו יש ויש. תלוי למה באתם כעסו יש יותר מדי בלאגן במנות. תתרכזו במעט, תצליחו יותר לנצור חזרנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אינ כמו לשבת במ עדה, עמ חברימ, לשתות משהו טוב, לאכול משהו טוב, לקשקש, לשמוע מו זיקה בינונית ולעי ות של אנשימ שאתה לא מכיר כדי להרגיש מהי שגרה מבורכת. והנה, אחרי למעלה משנה שלא הייתי פה, המדור חוזר ובענק! או ברגיל. מה שיוחלט ממעל. אז כדי לציינ את המאורע החשוב והמיוחד של תומ תקופת הקורונה, לקחתי עמי את יוני היקר, בנ לוויה למ דורי מזה שנימ, כדי שיוכל ליהנות מחברתי, לראות אותי לוע ולהתרשמ מאי אלו ק"ג מיותרימ שנו פו לי במהלכ השנה. את כל זה עשינו בבי טרו 'פדריק' בפאתי מודיעינ, שהפכ לאחרונה לכשר. ככ הרווחנו גמ עוד מצווה - לעזור לחבר'ה שרוצימ שנבוא ולפר מ את הדבר! חשוב לדעת, עכשיו כשנפרצו ה כרימ, הרבה אנ שימ פוקדימ את בתי האוכל, ואני ממליצ בחומ לתכננ ולהזמינ מקומ כמה שיותר מוקדמ. הזמנתי בצהריימ מקומ, ואמרו לי שנשאר רק על הבר. לקחתי. אז הגענו בתשע למקומ, ולמרות שהזמנו, נאלצנו לחכות חמש דקות עד שיתפנה לנו הבר. המקומ היה מלא, אנשימ רגילימ אוכלימ, נהנימ, שמחימ. כיפ גדול. הברמנ החביב פינק אותנו בצ'יי ר )אחד מתוכ שלושה באותו הערב(, והניח לפנינו תפריטימ. התפריט קצת מתפזר. ראשונות, בשרימ, לטימ, א יאתי, איטלקי, דגימ ואתה לא יודע מאיפה לה תחיל! אז התחלנו עמ הראשונות. הברמנ החביב שתפקד גמ כמלצר, המליצ על פיישל ראשונה - מניפת חזה אווז על ברו קטה, ברוטב פי שקלימ(. איכ אפשר לוותר על דבר 67) רות יער וביצה שקלימ( 45) ' כזה? אי אפשר. לקחנו גמ 'בופאלו ווינגז שקלימ(. 52) שהומלצו בחומ וגמ נאגט א אדו מהפחות ליותר: הנאגט א אדו היו ארבעה כדו רי א אדו כמעט טחונימ ומטוגנימ, שכמעט איבדו את זכותמ להיקרא 'א אדו'. תמיימ לגמרי, וחבל. הרגשה של בשר שלא רצו לזרוק, אז טחנו וטגנו. מקווה שאני טועה. הכנפיימ, למרות מחירמ היקר בצורה מזעזעת, היו מהכנפיימ הטובות שאכלתי. עכשיו, אני לא יודע אמ אני מגזימ, או שפשוט לא אכלתי כנפיימ כבר הרבה זמנ. ומעל הכל, חזה האווז. פרזנטציה מושלמת, צ'ימיצ'ורי קטנ בצד להשלמת בי מרהיב של מיצי חזה אווז, חמיצות רעננה מהצ'ימיצ'ורי, כבדות מתקתקה מפירות היער, ברו קטה עשויה נכונ ובי צה כמעט עלומה לעטופ את הכל ברכות. בראוו. מתקדמימ לעיקריות. לא רציתי לפנק יותר מדי את יוני, שלא ירגיש חשוב אז השארתי אותו ללא טייק כלשהו. במקומ זה, לקחנו )לקחתי( את הדברימ היותר זולימ ומ שקלימ(, 68) עניינימ בתפריט: נקניקיות איריות שקלימ(. 69) שקלימ( וצ'יביטו 59) מרק ראמנ נתחיל בניצחונ המוחלט של הנקניקיות. שמנות, גדולות, משפריצות שומנ בכל בי , כרוב כבוש במקומ. בדיוק מה שצריכ ליד הבירה. מרק הראמנ מתחלק לשלוש. המרק, התו פות והאיטריות. המרק היה מעולה. מי ו עשיר באומאמי, מלוח במידה וב כ הכל בבה. הפרגיות שצפו בפנימ היו בטעמ של 'עלהאש', ואינ שומ קשר ביננ לבינ הראמנ. האיטריות היו בושה. חוצמזה, בגדול בבה. הצ'יביטו היה כריכ אנטריקוט כביכול דרומ אמ ריקאי אבל בפרנה, עמ ארי ה )??( ירקות וביצה עינ. מעינ מישמש שהתחפש לפיוז'נ והתבלגנ עמ הפ לאגימ. תמי וממלא. לא השארנו מקומ לקינוחימ, אבל בהחלט נחזור • לדגומ אותמ.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==