שביעי

06.08.21 | כ"ח באב תשפ"א | 450 גיליון שביעי | 42 אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… תגיע בתשע כזה רייכרט קפץ למרכז הבילויים של פתח תקווה, 'יכין סנטר', כדי לבדוק הוא יצא מרוצה • את 'נייניש' שמכריזה על עצמה: "אנחנו לא גורמה" נייניש 9 ברקת פתח תקווה ועד 19:30- א'-ה': מ אחרון הסועדים. מוצ"ש: שעה אחרי צאת שבת עד אחרון הסועדים כשרות: רבנות פתח תקווה סולם רייכרט בר מסעדה חביבה ביותר. כוסו כיסאו בוהק, רעשני, צעיר. אם זה בשבילכם זה בשבילכם. כיסו יש ויש. כעסו אחי, הכל טוב, תוריד קצת מהמתוק. לנצור יום שני לגיטימי. שני בערב הוא זמנ מעולה לצאת עמ חבר טוב ולשתות משהו. המקומות כמעט ריקימ, אפ אחד לא אומר לעצמו "היי, זה יומ שני, בוא נצא לחגוג!!". אז לקחתי את אריאל "נייניש", הבר החדש בפתח תקווה. קבענו בתשע כזה, כשמ המקומ באנגלית. בומ! הכנ תי את שמ המקומ כחלק מהטור שלי. נטר Y- בכל מקרה, איזור יכינ נטר שהפכ ל שהפכ לאיפה שכל המקומות השווימ של פתח תק ווה, התחיל להתמלא בחברימ וחברות שיצאו לנער את המוח שנכנ לזרמ השבועי ה יזיפי ולהעביר בכיפ שעתיימ עמ בירה, נשנושימ וצחוקימ. "נייניש" יושב במקומ שבו ישב פאב "תרל"ח" זוצקלל"הה. המקומ צעיר ומאגניב )יש לקרוא את המילה במילעיל(, עמ מקומ מואר, ניאונימ זרחניימ ומוזיקה של החבר'הל'כ הצעירימ של ימינו. התיישבנו בחוצ, ולפתע צצה תהילה המלצרית החביבה שלנו, שעוד ידובר בה בטור זה, במהירות האור, וחילקה תפריטימ. נתחיל בדבר הראשונ שקפצ לי לעינ: המקומ מכ ריז בגאונ "אנחנו לא גורמה. לא תמצא פה אמוז בוש או ורבה פיטנגו לניקוי החיכ בינ המנות, באת לשתות בירה ולאכול בבה". בבה. אני זורמ. אבל יש פה קאצ'. אמ החלטתמ לא להיות מקוריימ, המ נות שלכמ צריכות להיות ברמה, ואני הולכ לבדוק את זה עד ה ופ. התחלנו עמ נשנוש מהצד של פרחי כרובית בט שקלימ( יגר של השמחות שתהילה 38) מפורה 49) התעקשה שניקח ואמ יהיה גרוע זה יהיה עליה שקלימ( ו ביצ'ה נמל 54) שקלימ(, קרפצ'יו ינטה שקלימ(. 52) יפו נתחיל בשורה התחתונה: יש פה מישהו שהוא יודע מה הוא עושה. פרחי הכרובית לא היו מ מורטטימ, הטמפורה, שהזכירה יותר ציפוי פירורי לחמ מתוחכמ היתה מדויקת ופריכה ברמת בי לי. הקרפצ'יו היה טרי וטוב, אבל בל מעט ממתיקות יתר )על טעמ וכו', אבל זה קרה בעוד מנות(, ה ביצ'ה היה ביצ'ה למתחילימ. כאלה שרוצימ לטעומ לראשונה ביצ'ה, אבל זה נשמע להמ מפחיד, אז הכל מאוד עדינ, למעט הכו ברה. חביב ביותר. ונקודה ראשונה לטובת תהילה: ה יגר הפתיע. אני לא מהמשוגעימ לדבר. המושג "ה יגר התפ צח" לא עושה לי את זה. אני מעדיפ ינרגיה מו שלמת בינ חוצ פריכ, פנימ חמ ונימוח ומטבל מש לימ. והנה, "נייניש" קלעו שלוש משלוש. שלושה יגרי ענק ממולאימ בכבד פיקנטי עמ טחינת הר ברכה. כיפ. כשהגענו לעיקריות, אריאל הזמינ את האנ שקלימ( וביקש "מדיומ 109 , גרמ 250) טרקוט רייר" כמו שבנאדמ שעושה כבוד לפרה שמתה בשבילו אמור להזמינ. תהילה אמרה "אינ מידות עשייה. השפ עושה מה שבא לו וכולמ בבה עמ זה". פחד. הזמנו בכל מקרה, ובשבילי בורי על שקלימ( על מצע פ טה שחורה וירקות 92) האש מוקפצימ. בומ. שלשה מהחצי. טייק חמאתי עשוי מדיומ )שזה בבה לגמרי(, חרוכ במקומות הנכונימ, ע י י וממכר. הבורי היה צריכ לרדת חצי דקה לפני מהאש, אבל אולי אני אובר-פיינשמעקר. הפ טה • לקתה גמ היא ביתר מתיקות.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==