שביעי
08.04.22 | ז' בניסן תשפ"ב | 483 גיליון שביעי | 40 אור רייכרט החבר י ם של ר י י כרט orreut@gmail.com לה ערות, הארות והמלצות על מסעדות: ……… אז מה נשתנה? עובדה, הוא יצא • רייכרט מעיד על עצמו שהוא אבא מעצים לפתח תקווה וגילה את המקום הנכון לימי הולדת וחגיגות מנואל ,7 אבשלום גיסין פתח תקוה 23:00-12:00 :' א'-ה מוצ"ש: חצי שעה אחרי צאת השבת 23:00 עד כשרות: רבנות סולם רייכרט מסעדה איטלקית חלבית. כוסו כיסאו חביב, שירות מעולה, מצוין לימי הולדת מסתבר. כיסו ממוצע. כעסו חבר'ה, תטעמו את האוכל לפני שאתם מגישים, תתקנו תיבול ויש לכם אחלה אוכל. לנצור באיחור קל, אבל מזל טוב מתוקה שלי! "אבא", אמרה רוני ביומ הולדתה העשירי, "אני רוצה שתיקח אותי למ עדה חלבית". "ברור מתוקה שלי", עניתי כמו כל אבא מדהימ, מיוחד, מוצלח, אוהב ומעצימ. מיד אחרי חמישה חודשימ, הצלחתי לדחופ אותה ללו"ז שלי, א פנו את מטלטלינו ויצאנו לפתח תקווה, למ עדת "מנואל". הפעמ האחרונה שהייתי ב"מנואל", היתה . חזרתי לקרוא מה היה שמ. המקומ 2017 בשנת היה חדש, המלצריות מבולבלות והאוכל ביר. אז מה נשתנה? )ראיתמ מה עשיתי פה? פוליצר( בואו נראה. התיישבנו בחוצ, על הדק המקורה, והשולחנ לא ממש ה תדר עמ הרצפה. המקומ היה מלא, ומדי פעמ פרצו יושבי המ עדה בשירת "היומיומולדת" לשולחנ זה או אחר. שמח. התפריט כמעט ולא השתנה. רוני הופקדה על בחירת המנות, גמ בשבילי. התחלנו עמ פוקאצ'ה שקלימ(. 44) " שקלימ( ו"טעימה מהימ 23) ומטבלימ הפוקאצ'ה הייתה לא פחות ממעולה. בצק מושלמ שיצא הרגע מהטאבונ, מריחת שמנ זית מעל, מטב לי עגבניות מיובשות וקונפי שומ שטבעו בשלולית שמנ זית. יופי של התחלה. ה"טעימה מהימ" היה דג בטמפורה א-לה פיש אנד צ'יפ בלי הצ'יפ , אבל עמ מטבל יוגורט לי מונענע. נקודות ציונ לשבח: חתיכות גדולות של דג טרי, טמפורה פריכה. זהו. הדג היה רכ, אבל ח ר היה מלח. לאחר טיגונ במעטפת טמפורה, קשה לה חדיר מליחות, וחבל. גמ המטבל, שאמור היה לתת קונטרה, היה כמעט אנמי. מתקדמימ. 36) לכבוד היומולדת, רוני לקחה שייק אוראו שקלימ( שהיה ממש אחלה יח ית לאחד שלא עפ על מתיקות יתר, כי זה לא היה מתוק כמו שזה היה נראה. שקלימ(, פ טה לילדימ 56) רוני הזמינה פיצה פ טו שקלימ( לאבא שלה. 67) " שקלימ( ו"פ טה ימ 38) הפיצה ניצחה את ה יבוב הזה, ולא רק מכיוונ שהבצק של הפיצה היה אותו אחד מהפוקאצ'ה. חיבור מצוינ של ב י שמנת פ טו שלא השתלט, מוצרלה ש גרה את הכל מעל ובאמצע ארטישוק, זוקיניֿ, ופרמז'נ, ומעל הכל אורוגולה. המונ אורו גולה. אני לא מבינ את הקטע הזה של לדחופ המונ עלימ על פיצה. אבל נו, זה לא הפריע לפיצה המ עולה הזו. הפ טה לילדימ מילאה את תפקידה. רוני נהנתה ואני דחיתי את הצעתה לחלוק עמי, אחרי טעימה קלה שהזכירה פ טה של מנה חמה. ה"פ טה ימ" יכלה להיות משהו אחר לגמרי. במקומ למונ שהופיע בתפריט, הגיעו חתיכות שמנות של דני . אבל זו לא הבעיה. כמויות של שמנת שהטביעה את הפ טה, שומ קונפי שהבליח בצורה לא ברורה ופלפל שאטה חריפ שרק עקצ, ולא נתנ ערכ מו פ. ומלח. לא היה מלח. אלו לא טעויות קשות, ויכול להיות, ואפילו רוב ה יכויימ שזה מפריע רק לפיינשמקר מתנשא שכמותי. אחרי שהו פתי הרבה מלח, המנה קפצה כמה רמות, אבל הב י של מרק השמנת והחריפ ה תמי השאירו את המנה בבינוניותה. שקלימ( מצוינת, 48) גרנו עמ עוגת שוקולד עמ גאנש שוקולד חמ, קצפת טופי וגלידה, וחיבוק • גדול לאבא.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==