שביעי

16.09.22 | כ' באלול תשפ"ב | 505 גיליון | 44 החברים של רי י כרט אור רייכרט החברים של רי י כרט 3 תוצרת הארץ פתח תקווה א'-ה': החל מהשעה 19:00 מוצ"ש: החל 21:00 מהשעה כשר רבנות פתח תקוה אלי הלמנ ויו י אטינגר המ שני פודיז כבדימ והמ גמ מנהלימ את דפ הפיי בוק "דתיליש " עמ אלפ חברימ. 72- למעלה מ חוצ מלארגנ ערבי טעימות עמ שפימ, המלצות על מ עדות והרמת העולמ הקולינרי הדתי-חרדי, המ גמ אנשימ מדהימימ. לא פעמ התייעצתי איתמ לגבי מ עדה זו או אחרת. גמ הפעמ, לכבוד יומ הולדתי הגרגוריאני, נועצתי בהמ. "שגב בר אנד לאונג'", פ ק אלי בפ קנות. "תודה לי אחר ככ". לא התווכחתי, העמ תי את החצי השני שלי ונ ענו לדאונ טאונ פתח תקווה. שגב בר אנד לאונג' )להלנ: 'הבר'(, שוכנת במב נה שכל כולו באחזקת שגב. בקומה התחתונה יוש בת 'ני הונ בה', היפנית של שגב, ובקומה העליונה, הבר. כבר בכני ה קיבל את פנינו די ג'יי שה ביר זה מאוד זקנ. 39 לי דרכ מכונת הביט שגיל למקומ יש ווייב של בר ניו-יורקי פו ט מודרני, עמ הרבה שחור, שולחנות עמ עציצי ענק ווי קי, ומזגנ קפוא. מלצריות עמ עגלות הגשה מעוצבות ה תובבו בינ קבוצות של צעירות שבאו להעלות תמונות בינוניות לאינ טוש. התיישבנו מתחת למזגנ, והמלצרית החביבה ה בירה באריכות על כל מנה, וגמ ה בירה שהמנות תצאנה מיד כשהנ מוכנות, ולא לפי דר מ וימ. לא מת על זה, אבל לא התווכחתי. שקלימ(, מק יקנו 49) הזמנו בייט אונטריב שקלימ(, 58) שקלימ(, לט נבטימ 67) קלא יקו שקלימ(, באנ דג בקארי ירוק 62) המבורגר קלא י שקלימ(. כתבתי את 79) שקלימ( וטונה גולד 69) הכל יחד, כי הכל הגיע ביחד, ודי מהר. נתחיל בבייט אונטריב. ארבע קערות אחת על גבי השנייה, כל אחת עמ מרכיב אחר, ובעיקרונ זה הרכבה עצמית. כמו איקאה, רק טעימ. קונכיות דפי אורז )קערה א'( היו המגש האכיל שעליו העמ נו טחינה ירוקה מקערה ב'. ל ת עגבניות עמ המונ כו ברה )אני מת על זה, אתמ תעשו מה שאתמ חושבימ( מקערה ג' ובשר אונטריב בבישול ארוכ, מתקתק וכיפי. כל אחד ממרכיבי המנה, למעט דפי האורז עמ טעמ 20 - של קלקר שעבר זמנו )לטענת הירוקימ אלפ שנה(, היה מעולה. אבל יחד זה לא התחבר לי, וחבל. הטאקו הורכב מאותו האונטריב, אותה ה ל ה וגוואקמולי חביב, אבל הפעמ היה חיבור. בי מעולה של מתוק, חמוצ, מלוח, ומרקמימ עדינימ. לט הנבטימ, שהוא אחד ממנות הדגל של שגב, הוכיח את עצמו ככזה. רעננות, קראנצ'יות, מתק תקות עדינה, אפונת ווא אבי ואיולי צ'ילי, והכל נגר בלעי ות כיפיות ומושלמות. זה בדיוק ה לט הזה שאתמ לא מצליחימ לעשות. ההמבורגר, שהוגש בלחמניית בריוש מדויקת, עמ איולי קארי וחלפיניו, אמר בעצמ "אני שגב משה, ואתמ תאכלו את ההמבורגר כמו שאני חושב שהוא צריכ להיות, מדיומ, מתוק והמונ חריפ". אני מעריכ שפימ שיודעימ בדיוק איכ צריכה להיות המנה שלהמ. מושלמ. הקוקטיילימ שהזמנו הגיעו עמ עלימ ענקיימ, המונ אבקת זהב והשתלבות בעיצוב והקונ פט של כל הבר המיוחד הזה. ולב ופ, באנ דג עמ מלפפונ, ג'ינג'ר כבוש, צ'ילי אדומ וטוביקו ברוטב א ייתי. באנ שחור, עדינ ש ופח את הרטבימ ועוטפ את הדג באמצעות בי • רכ, שרק מלכתוב את זה, הפה שלי מתמלא. גאד. להערות, הארות והמלצות על מסעדות: orreut@gmail.com לאונג' & שגב בר כוסו בר אנד לאונג' אקסטרווגנדי כיסאו מיוחד, שונה, קר ומוזיקה אלקטרונית כיסו ממוצע פלוס כעסו אפשר להעלות את מעלות 10- הטמפ' ל לנצור !40 שנה הבאה ס ו ל ם ר י י כ רט קר ונשגב סלט נבטים מושלם, המבורגר בלחמניית בריוש מדויקת וארבע קערות לאונג' של השף שגב משה בביצוע מעולה & שגב בר • מיוחדות צילום: אסף קרלה

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==