שביעי

04.11.22 | י' בחשון תשפ"ג | 511 גיליון | 40 החברים של רי י כרט אור רייכרט החברים של רי י כרט ,13 שדרות בן מיימון ירושלים 20:00-08:00 :' א'-ה 14:00-08:00 – ' ו כשר רבנות ירושלים הלורד ג'ונ מנטיגיו מ נדביצ' במחוז קנט בא נגליה, היה רעב באמצע משחק פוקר. הוא צעק לאחד המשרתימ שלו "קח בשר, שימ אותו בינ שתי פרו ות לחמ ותביא לי". מאז, נדמה כאילו הוא המציא את הכריכ, בעוד שכאלפ ושמונה מאות שנימ לפניו, כרכ הלל הזקנ פ ח, מצה ומרור, יענו לאפה עמ בשר וח ה, והמציא את הכריכ הרבה לפניו. ה נדביצ' הוא מוצר כביכול נחות. אנשימ לא מעוניינימ ללכת למ עדת יוקרה ולרכוש במיטב כ פמ נדביצ'. למה? מיתוג. אנחנו הולכימ למ עדה גמ כדי שיכינו לנו אוכל, אכ גמ בשל העובדה שבישול, אפייה וכיוצא בזה מלכלכימ, דורשימ זמנ והרבה הכנות. נדביצ' יומיומי לא דורש הרבה, לכנ נדמה לנו כי תשלומ על מוצר שקל יח ית להכינ, הוא בזבוז כ פ. אבל כמו כל דבר בעולמ, הכל תלוי בהשקעה. ל"רחל בשדרה" הגעתי באיחור אופנתי של ארבע שנימ בערכ. רחל בנ אלול, אותה אחת מתכנית הריאליטי "מא טר שפ" )לא ראיתי( פתחה בשדרה של רח' בנ מימונ בירושלימ מעינ בר נדביצ'י גורמה. המקומ פתוח, שולחנות, כי אות, פות וכל מני אביזרי ישיבה אקלק טיימ מפוזרימ לאורכ כמה מטרימ. הגעתי במזג אוויר שבישר רעות, אבל התיישבתי. ואז קמתי, כי התחיל גשמ. שלושה אנשימ תפעלו את המטבח, ואחד שאל אותי "כמה נדביצ'ימ אתה רוצה?". וואלה, לא ידעתי. "תנ לי את הארבעה הכי טובימ שלכמ". שקלימ(, רו 59) " מ תבר שלקחתי "רחל תכיני שק 50) שקלימ(, טוני אי אמיצ 56) טביפ טונה שקלימ(. 51) " לימ( ו"שרונה מרקט ה נדביצ'ימ כולמ עשויימ ברבדימ עמוקימ של טעמימ, מרקמימ, רטבימ, עלימ ותבשילימ במלא כת מחשבת של הרכבת אמנ. אבל לא כולמ מצלי חימ לפגוע בול. לפני הכל, מ תבר שכל הלחמימ באימ בתור בגט קטנ וקראנצ'י מקמח מלא, מרוחימ בטחינה ו ילאנ מבחוצ. זה טוב? תלוי ב נדביצ'. נתחיל מהפחות למדהימ: "שרונה מרקט" היה תמי לגמרי. למרות המ רכיבימ המבטיחימ, לא נפלתי. פטריות מוקפצות, בצל, טימינ, שומ, גבינת פטה, פ טו פי טוק, אורוגולה, בזיליקומ, כרוב, מלפפונ, ביצה, גבינת שמנת, צנונית, טפנד, חריפ, לימונ ופרמז'נ. לא התחבר, לא קפצ, לא וואוו. חבל. הרו טביפ טונה והטוני אי האמיצ עמדו באותה המדרגה של "איזה טעימ לי יא אללה". ההבדל האמיתי הוא בטונה המעושנת. למרות ההשתלטות של הערי ה )הדי מדהימה יש להגיד(, העומק של הרו טיבפ מובדל על ידי החציל במרווה וחמאת הכמהינ. הטחינה וה ילאנ קצת פגמו בטוני אי, אבל בקטנה. ומעל הכל, "רחל תכיני". השמ ישמור. תחשבו על נדביצ' ה למונ המעושנ הכי טוב שאכלתמ בחייכמ, ותכפילו את זה בארבע. כי לק, רבדימ על רבדימ של רטבימ, עושר נוטפ ב גול וכתומ, • וכיפ גדול לכל. להערות, הארות והמלצות על מסעדות: orreut@gmail.com רחל בשדרה כוסו סנדבצ'יית גורמה כיסאו באמצע הרחוב. שקט ופגיע למזג האוויר כיסו יקר כעסו התפריטים קרועים ומטונפים. פיכס לנצור סנדביץ' סלמון לפנתיאון ס ו ל ם ר י י כ רט רחל המשוררת אנחנו מזלזלים במנות הסנדביצ'ים במסעדות אבל רייכרט סבור שהכול למשל הסנדביצ'ים הדי נפלאים של רחל בן אלול • עניין של השקעה

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==