שביעי

41 | 18.11.22 | כ"ד בחשון תשפ"ג | 513 גיליון יש לי זיכרונ לא טוב מ'רוזה' במודיעינ, וזה לא רק האוכל. לפני חמש שנימ בערכ, לקחתי את אמילי שהייתה חולת רטנ נדיר, לארוחה במקומ. חגגנו "יומולדת", למרות שלא היה לה, וקצת עשיתי לה פדיחות. היא נה נתה, אכלנו כל מה שהיא הזמינה, והאוכל היה בינוני. דיברנו וקשקשנו. היו לה עיניימ גדולות, קרניות ויפות. טל, שחיברה בינינו לבקשתה של אמילי, התקשרה אליי בערכ חצי שנה לאחר הארוחה ובישרה לי על מותה. אני מקווה שה פקתי לעשות לה קצת שמח, ול מלא את בקשתה, לצאת למ עדה עמ מבקר מ ע דות, בצורה הטובה ביותר. אז אתמ יכולימ להבינ את הרתיעה המובנית שיש לי מהמקומ, בטח שלא מדובר באיזשהו מ עדת גורמה, או תמ אוכל שמתעלה מעל ה תמי. אבל העולמ משתנה, דברימ משתנימ, ואפילו שפימ מתחלפימ במ עדות. לולא העובדה שהמקומ החליפ שפ, אני לא מאמינ שהייתי מגיע למקומ הזה בפעמ השנייה. בכל מקרה, נפגשתי עמ ינקי, שהוא אח על מלא, בנ אדמ עמ קיבולת גבוהה בהרבה תחומימ, וחבר שכיפ לשבת איתו. המקומ עצמו לא השתנה הרבה. הרבה עצ וברזל, שירי בלדת פופ של תחילת שנות האלפיימ ומלצ רימ חביבימ יתר על המידה. הגענו בשעה מוקדמת יח ית, והמקומ היה בת פו ה חלקית. שקלימ(, פאני פורי 59) התחלנו עמ טרטר בקר שקלימ(. 52) שקלימ(, וברולה פטה כבד 56) הברולה כבד ה תמכ על המונ מתוק - שכבת קרמל וריבת דובדבנימ. זה קצת יותר מדי, אבל כשטעמתי את הכבד לבד, הבנתי למה. היה לכבד אפטרטיי ט חמצמצ. יינ או משהו ב גנונ, שלולא הכמות המשמעותית של המתוק, היה לא מאוזנ בעליל. ב כ הכל מנה טובה. הפאני פורי, שמולא ב ביצ'ה למונ, ג פצ'יו, מלפפונ ובצל, גמ היה על הצד החמצמצ, אבל הפעמ בלי שומ איזונ מתוק. ח ר היה לי משהו רעננ שיק פיצ את המנה, אבל היא הייתה יותר טובה מהקודמת. הטרטר היה מדויק. חתיכות שמנות של בריוש צרוב, ועליו מנה יפה של בשר קצוצ עמ עגבניות מיובשות, קונפי שומ וחלמונ טרי שנשפכ על הכל ואיחד את כל המנה לבי כיפי. לפני העיקריות, דגמנו פוקאצ'ה עמ א דו. לא בטוח שהייתי קורא לזה פוקאצ'ה. זה היה עבה מאוד, עמ כמות ענקית של בשר, ושוב המונ מתוק שה תיר אחלה מנה בעולמ, שמ פיקה לשלושה אנשימ בכיפ. שקלימ( 132) לעיקריות לקחנו ינטה מיושנת שקלימ(. 74) וקבב הקבבימ היו יבשימ. טעימימ, עמ המונ ירק, בצל ועושר טבעי, אבל הע י האופייני כמעט ולא היה. יתר על כנ, הבורגול שעליו ישבו הקציצות, הגיע בלי תיבול. ה ינטה נחה על כמות לא מבוטלת של ניוקי ברוטב ציר בשר ואפונה, בצורה שלא החמיאה לנתח המעולה. ה ינטה הגיעה מדיומ וול במקומ מדיומ, אבל הבשר, שהיה כל ככ טוב, נכנע בקלות ל כינ ולחיכ. עכשיו, אתמ בטח אומרימ לעצמכמ שהמקומ נשמע לא וואוו, אבל ינקי נהנה המונ, ובעיקר ירד עליי שאני יותר מדי פיינשמקר. שזה יכול להיות. עדיינ לא מדובר במ עדת גורמה, אבל כמו שאמרה • עליי המורה שמחה מכיתה א': "יש לו פוטנציאל". להערות, הארות והמלצות על מסעדות: orreut@gmail.com מתוק לו • לפני שנים היה לרייכרט ולמסעדת 'רוזה' במודיעין מפגש די לא מוצלח אז האם מסעדות יכולות להשתנות? • עכשיו השף התחלף ,1 שדרות המלאכות מודיעין 22:30-11:30 :' א 23:00-11:30 :' ב‘- ה ו‘: סגור מוצ“ש: שעה אחרי 23:30 – צאת השבת כשר למהדרין מודיעין בד"ץ בית יוסף רוזה כוסו ביסטרו חביב כיסאו מרווח, נעים ואחלה לגמרי כיסו ממוצע כעסו השף החדש צריך לאזור אומץ ולעשות מה שבא לו ולא לרצות בכוח לנצור אמילי. ת.נ.צ.ב.ה ס ו ל ם ר י י כ רט החברים של רי י כרט אור רייכרט החברים של רי י כרט

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==