שביעי

03.02.23 | י"ב בשבט תשפ"ג | 524 גיליון | 44 החברים של רי י כרט אור רייכרט החברים של רי י כרט , באר טוביה 1 אסיף 23:00-12:00 :' א'-ה ו': סגור 23:00-18:30 : מוצ"ש כשר רבנות ( התחיל את המ ע המפרכ, הקשה, 13.5) מרדכי המאתגר, החשוב והמשמעותי לקביעת עתידו בפעמ הראשונה, בדרכ לבחירת ישיבה תיכונית. אחת מהנ היא לא אחרת מאשר הפנימייה הצבאית באור עציונ, שקורצת לבחור הנאה, המצודד, החכמ, המ תאמנ, שחקנ הפוטבול ויודע ה פר, פרא ו ייפא וגאווה של אבא. ועל תקנ הנהג, נ ענו לבדוק את המקומ. ואמ אני כבר יוצא מגבולות דולב, אני רוצה למצוא מקומ נחמד שנוכל ל פר לכמ עליו. מכיוונ שאיני שולט בעולמ הקולינרי במחוז הד רומ בואכה מישור חופ יהודה, שאלתי את ידידיי הפיי בוקימ. אחד ענה "פיצה טוביה, בבאר טוביה". עברתי בקלילות על הדפ שלהמ והתרשמתי. שיימ אונ מי. בתור אחד שעובד בעולמות התוכנ והפר ומ, חובה היה עליי לדעת כי תמונות משקרות. , במעינ מרכז 3 ' המקומ יושב במקביל לכביש מ מ חרי קטנטנ עמ אחלה חנייה. כבר בכני ה יש אחלה ווייב. המונ מלצרימ עובדימ בקיפול ארגזימ, לקראת הערב שיבוא, ומריצימ צחוקימ בח ות מו זיקת פופ קלה. "פיצה ארטיזנלית" נכתב על כל פו טר מעו צב שנועד לתת למקומ הרגשה של דיינר כאילו אמריקאי. הארטיזנלי מנ ה לקלוע גמ למהות וגמ לאיכות. שזה יכול היה להיות נכונ במלואו, לולא הדברימ שטעמתי שהצביעו טיפה אחרת. אז תגידו: "אבל רייכרט, יא גאונ ויקיפדיה בי נלאומי שכמותכ", מה זה "ארטיזלני"? ציטוט ויקיפדיה: "שנעשה ביד אומנ, שיוּצר בדרכ מ ורתית, לא תעשייתי". גרנו את הפינה הזו. יופי. התפריט מחולק ל"ראשונות", ממנו לקחנו שקלימ(, מ'הפיצות של טו 42) " "קרענו מעכנו שקלימ(, 'טוביה 64) ' ביה' לקחנו 'מק אנד צ'יז שקלימ(. 68) ' ריבת בצל וקממבר שקלימ(. 54) מרדכי ביקש וקיבל פ טה פ טו לעבודה. נתחיל ב"קרענו מעכנו" שנראה כמו שזה נשמע: זלזול. תפוחי אדמה מעוכימ, מוצרלה, פטה כבשימ, שמנת חמוצה, כמהינ ופרמז'נ. זה נראה היה כמו משהו שנפל והחזירו בזריזות למחבת. תפוחי האד מה, שהיו עשויימ טוב מאוד, לא קיבלו שומ קיק, לא היה שומ דבר שיעלה את המנה מעל הממוצע הביתי. נתחיל בבצק הארטיזנלי. בהחלט מדובר בדבר האמיתי. בצק מחמצת בועט ומתנגד, עמ החמצ מצות המאופיינת ואפייה מדויקת. עד כה, מצוינ. הבעיה היא שהחבר'ה בטוביה חשבו שזה יהיה מגניב לשימ פ טה על פיצה, ואני חשבתי לנ ות את זה. הני בבלי טיפשאי וגו'. זה לא עובד וזה מרגיש כמו פ טה של ילדימ שנפלה על פיצה. בניגוד אליה, ריבת הבצל והקממבר הייתה בי רה פלו . הריבה לא תקפה אותי, והקממבר נתנ את שלו. בפעמ האחרונה שאכלתי את השילוב הנ"ל על פיצה, זה לא נגמר טוב לפיצה. הפ טה פ טו הגיעה עמ שואו של עלה בצק שנאפה ואטמ את המנה, וזה מגניב וכיפי ולא קשור לכלומ. הפ טה הייתה במרקמ של לוקשימ והרוטב היה דל, חלש, עצוב וח ר היה מלח בצורה שהדגישה את הפ טה העצובה. גרנו עמ קלצונה נוטלה מדהימ, כי מה יכול • להיות יותר טוב מבצק חמ עמ שוקולד ובנ מוצלח. להערות, הארות והמלצות על מסעדות: orreut@gmail.com הפיצה של טוביה כוסו פיצה ארטיזנלית שחוטאת לשם כיסאו חביב ביותר כיסו זול כעסו יש לכם בצק מדהים. תחזרו למסורת, אל תעשו שטויות לנצור כיף עם מורדך ס ו ל ם ר י י כ רט טוביה הספיניונר 'הפיצה של טוביה' מבאר טוביה יוצרת תחושה ואווירה של הבעיה היא שיש בעיקר אווירה ופחות תכל'ס • דיינר אמריקאי

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==