שביעי

17.02.23 | כ"ו בשבט תשפ"ג | 526 גיליון | 44 החברים של רי י כרט אור רייכרט החברים של רי י כרט ,12 היצירה מבשרת ציון 19:00–07:30 :' א'–ה 15:00–07:30 :' ו רבנות כשר עולמ הקונדיטוריה קשה לי. עמ בעיות הקצב וריקוד שלי, קשה לי להגיע למצב של דיוק בגר מימ, מעלות וכיוונ יבובי המרית. זה מעיק, מדכא ומוציא את החשק מהפחמימה המזוגגת עוד לפני שהוגשה במילוי קרמ פטי ייר ורוטב פטל טרי. אתה צריכ להיות דייקנ, אתה צריכ להיות רגוע, מחושב, פדנט, בעל אורכ רוח, בלנות. אתה צריכ להיות מאלה שבאמת אומרימ בראיונ עבודה שה תכונה הרעה שלהמ היא פרפקציוניזמ. תנו לי להכינ עמ העינ. תנו לי מידות מוכנות. תנו לי להצליח לקבל דפדופ עלימ מושלמ משלוש שעות עבודה על בצק עלימ. זה לא יקרה, ובראש שלי, אני מדחיק את האפייה המורכבת יותר עמ שבצקימ זה רעל, וכר זה רעל ומיצוי נב NLP טוטי פשתנ אורגני זה החיימ. לכנ, מעטות הפעמימ שבהנ ביקרתי )תרתי משמע( קונדיטוריות. אבל הייתי רעב, וזכרתי שמכר אמר לי שאמ אני עובר באיזור התעשייה של מבשרת, שאעצור שמ. אז הייתי רעב ובדרכ, אז עצרתי. המקומ יושב במבנה תעשייה מה וג של בית הדפו תחתית, חצי חנויות אוכל, חצי יבואני ג'אנק מ ינ וחנות דגימ שקרצה לי. בינ המדרגות למקומ מופזרימ שני שולחנות לא מחייבימ, עמ אנשימ שנראה שיודעימ מה נכונ לעשות בשעת בוקר, דקה לפני הטרללת של החיימ. 1%- מאפייה ו 99%- הכני ה למקומ, מחולקת ל איזור מכירה, ותור לא נגמר ביח הפוכ למאפימ שעומדימ על עגלת תבניות תעשייתית כי אינ ממש מדפימ, וכל משטח קטנ מנוצל לעוד מגש עמ מא פימ אלו ואחרימ. ועוד משהו שצד את עיני: המ מוכרימ קרוא ונ ענק. תחשבו חלה של ח ידות שלא שילמה לי ח ות שקלימ(. 70) . אז אני לא אנקוב בשמה, רק בקרוא ונ כשהגיע תורי, הזמנתי מכל הבא ליד. כמו ילד בחנות פחמימות. כריכי קרוא ונ: לק עמ גבינה עיראקית, ארטישוק ופרמז'נ, גבינת בר וטפנאד, וגבינת עיזימ עמ ריבת שקלימ(, פרו 15) שקלימ כ"א(, קנלה וניל 22) בצל שקלימ(, פרו ת קרוא ונ במילוי 26) ת עוגת גבינה שק 14) שקלימ(, וערמונ מ וכר 24) פי טוק ושקדימ שקלימ(. 13) לימ(. ולהוריד את הכל עמ הפוכ קטנ חזק נתחיל במלוח. הקרוא ונ של דוד לאור הוא מה וג שאתה יכול להתענג על כל בי , כשהעלימ נשב רימ ופוצעימ את הבצק החמאתי, האוורירי, הגלוטני, שעוטפ את המילוי ומרימ אותו, במקומ אותו קרוא ונ עייפ שאנו נתקלימ בו באחת מהרשתות הגדולות, ונותנ לו את הזכות להיות עמ כל ככ הרבה שומנ, כי הוא גמ טעימ. הכל השתלב, כל אחד מהזווית שלו. הארטישוק עמ החמצמצות הע י ית, ה לק עמ הגבינה שקיבל עידונ קל מהקרוא ונ, הבומ של הט פנאד והשלמות של גבינת העיזימ. הקנאלה היא עוגת פודינג שאמורה להיות טיפה שרופה ומקורמלת אבל אצל דוד היא הייתה פחות טובה. יותר נקייה במקומ לתת את האק טרה. מילוי הפי טוק שחנק את כל ישראל, התלווה עמ שקדימ שהאפילו על הפי טוקיות. עוגת הגבינה הייתה מה וג של קרמ עמוק וכבד שעוקצת בעדינות את הלשונ לפני העונג • של הבי . להערות, הארות והמלצות על מסעדות: orreut@gmail.com דוד לאור כוסו קונדיטוריה צרפתית כיסאו למי שבאמת רוצה לשבת בחוץ בקור על שרפרף כיסו ממוצע כעסו הערמון. סתמי לגמרי ויקר לאללה לנצור עוד פינה לעצור לקפה ומאפה ברמה ס ו ל ם ר י י כ רט קפה ומאפה הפסגה אבל הוא • המדור ממעט להיכנס ולבקר קונדיטוריות. זה מורכב היה רעב, אז עצר בקונדיטוריה של דוד לאור במבשרת ולא התאכזב

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==