שביעי

03.03.23 | י' באדר תשפ"ג | 528 גיליון | 44 החברים של רי י כרט אור רייכרט החברים של רי י כרט , כפר סבא 5 ניר 23:00-17:00 :' א'-ד 00:00-17:00 :' ה רבנות כפר כשר סבא, חלב ישראל בישול יהודי אמ אתה נכנ לבר ומצפה לאוכל בשרי, שני צלונימ, כנפיימ, המבורגר, ואתה נתקל בקפרזה, ניוקי וריזוטו חלביימ, האמ היית באמת בבר או שהיית במ עדה חלבית? זו שאלה קולינרו-פילו ופית-טרנ צנדנטלית, שמ עדת 'שושנה' מנ ה לענות עליה. "שוווושנה שושנה שושנה", שר לי הוד, אחי שנימ(, בחיקוי מושלמ של יהורמ גאונ. 3) הקטנ "ירח נישא אל עננ" הוא ממשיכ עמ האינפופ היורמ גאוני, לוגמ עוד קצת מה"מלכה אדמונית" בזמנ שאני יושב וצוחק, טועמ מזה, טועמ מההוא. נחנק קצת. כל ההקדמה הזו הייתה כדי שתבינו את הלכ הרוח בו אני נמצא עמ הוד, בזמנ שאנחנו יוש בימ ב פק בר- פק מ עדה, מב וטימ עד הגג מהאוכל, האווירה והכיפ. שמונה וחצי בערב, המקומ מתחיל להתמלא. רוק שמח, שולחנות קטנימ, מלצרימ מ תובבימ ומר חוק מטבח חצי פתוח פועל בפול אינג'נ. הקונ פט, ככ ה בירה לי המלצרית, הוא מנות ראשונות בלבד. למה? כי זה בר, ובבר אוכלימ מנות ראשונות. בבה. הגיוני. אתה בא לנשנש ולקשקש, לא ל גור ע קאות מיזוג קונגלומרטימ. עשרימ ואחד פריטי אוכל יש בתפריט. הוא צועק: "אני יודע לעשות אוכל חלבי ממש טוב". בוא נראה. שקלימ(, לט 28) הזמנו ככ: הקובנה של שושנה שקלימ(, ביצ'ה חלפיניו ב 51) אדמה שורשימ שקלימ(, טור 64) שקלימ(, שווארמה דגימ 61) שקלימ(. 74) שקלימ(, פילה דני 63) טליני עזימ נתחיל בכללי: יש כאנ מישהו שיש לו את זה. וב"זה", אני מתכוונ "יכולת אדירה להכינ אוכל ממש טעימ, וזה כנראה עובר בגנימ". הכל בועט, הכל חזק, הכל עוצמתי. הקובנה מושלמת. לא דחו ה, לא מתפוררת, שמנמנה ואוורירית, עמ קרומ דק ופציח, ובועות גדולות שמתאימות בדיוק לער ל את העגבניות המרו קות, השמנת וה חוג העדינ. לט האדמה היה מורכב מכל השורשימ הקרנצ'יימ, מלפפונ, כו ברה, נענע, קשיו וקרמ בוטנימ עמ טווי ט חמצמצ וכיפי, אבל אי אפשר יותר מדי ממנו. הוא משתלט על כל בלוטות הטעמ. ה ביצ'ה הורכב מאננ , מני עשבימ ושאלוט. הב הבשרני נחתכ לקוביות גדולות, ככ שהדג מכריח אותכ להתייח לכלל המרכיבימ, גמ אמ כל אחד בנפרד. וזה כיפ, לא לט שחתוכ דק, ואתה לא מוצא את הדג. שווארמת הדגימ הייתה חביבה גמ כנ, והכל משתלב, החל מהארי ה, דרכ טחינת היוגורט ועד לדברימ הקטנימ. טורטליני עזימ חמאת עגבניות דבש. בזיליקומ. שעועית ירוקה. שלמות. מהפ טות הטובות שאכ לתי, וזו לא מחמאה שאני מוציא בקלות. והאחרונ ל בב המנות הזה, היה פילה דני על ניוקי חמאת מרווה, שומ קונפי ועגבניות. ביצוע מושלמ לדג, ניוקי רכ, נימוח אבל לא נתקע בחיכ, עטופ בעדינות ברוטב. אינ לי מה להגיד. גרנו עמ קראק פאי מושלמ, ובלי קפה. כי אינ • קפה. למה אינ קפה? כי זה לא בית קפה. זה בר. להערות, הארות והמלצות על מסעדות: orreut@gmail.com שושנה כוסו בר מסעדה חלבי כיסאו נעים כיסו ככה זה ראשונות כעסו מה כואב לכם להביא מכונת קפה? לנצור שווווושנה שושנה שושנה ס ו ל ם ר י י כ רט ירח נישא אל ענן • ב'שושנה' מגישים מנות ראשונות בלבד ואין קפה. למה? כי זה בר אבל החיסרון הזה מפוצה באוכל מעולה עם ביצועים מושלמים

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==