שביעי

05.04.23 | ערב פסח תשפ"ג | 533 גיליון | 46 מאחורי הקלעים של המגזר מחממים מנועים לבחירות המקומיות הקומונרית קפצה לריביירה ברחבי הארץ. של ישראל, הלוא היא נתניה להרמת הכו ית של המועמד לראשות העיר )ובוגר . הגיעו אבי סלמה ישיבת בר-אילנ נתניה( טובה דולב , הרב גד ישי לעשות ׳לחיימ׳: ראש מינהל החינוכ לשעבר בנתניה, יו"ר 1 ועוד. משה סמיה הה תדרות בעיר גם בירושלים הרימו כוסית לכבוד החג: חגית משה נציגת הציבור ה רוג בעיר קיימה גמ השנה את הרמת הכו ית. הגיעו הרב שלמה לברכ: הרב הראשי לירושלימ , נשיא משה ליאון , ראש העיר ה רוג עמאר , ראש מכונ הרב איתן אייזמן מו דות צביה , מנכ"ל מפלגת הרב מנחם בורשטיין פועה , גנית ראש יגאל דנינו הבית היהודי לשעבר הלל , הרב אלי בן דהן , אתי אורלב החמ"ד מנכ"ל מו דות חורב, מנכ"ל בני הורוביץ 7 , בכירי ערוצ צחי מגנזי עקיבא העולמית 2 ועוד. עוזי וחזקי ברוך שדאגו לא פקת כרפ לכל רגע אחרי הבתימ בישראל, עובדי אגפ השיווק של ח לט ערכו הרמת כו ית ביקב טורא שבבנימינ. את היומ התחילו העובדימ והעובדות בטיול מיוחד על גבי ריינג'רימ הבעלימ איתמר ויס בשומרונ בהדרכתו של של יקב כביר באלונ מורה, שמעו קירה על האזור וירדו לארוחה בשרית מפנקת ביקב טורא שברחלימ, שמ טעמו מהיינ המשובח 3 של המקומ והרימו כו ית לחיימ. צילום: שי מימוני 1 2 3 לאפות כשרות לפסח יהוידע נזרי שף ויינן והבעלים של מסעדת השף ׳גופנה׳ ”לטבול לחמ לבנ טרי ’בצהוב’ חוויה קולינרית ראשונה: של ביצה רכה במתקנ המיוחד שהיה נהוג בתקופה שהייתי ילד. חלמונ הביצה זה אחד מפ גות הקולינריה. ”הדבר שהכי ח ר לי במצות זה הרכות. לא הכי מוצלח לטבול מצה קרקר במיצ של העגבניות שנשאר מה לט או לגלגל עמ איזה בשר טוב מהמנגל, לכנ אני ממליצ בחומ על המתכונ הפשוט הזה של ’לאפות כשרות לפ ח’ שיחזירו לכמ את הניגוב”. חצי קילו קמח תפו"א כוס קמח מצה חבילת אבקת אפיה כף מלח כף וחצי סוכר שתי ביצים חצי כוס שמן כארבע כוסות מים ביצים, 2 מערבבים את כל המצרכים היבשים, מוסיפים כוסות מים ומערבבים היטב )הבלילה 4- חצי כוס שמן, כ צריכה להיות במרקם של טחינה נוזלית מבחינת כמות המים(. מחממים מחבת טפלון ושופכים את הבלילה כמו קרפ. הופכים אחרי שצד אחד מתייבש ומוציאים כשמוכן. לשובע! מצרכים: צילום: ברוך גרינברג

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==