שביעי

05.05.23 | י"ד באייר תשפ"ג | 536 גיליון | 44 החברים של רי י כרט אור רייכרט החברים של רי י כרט ,2 רחוב צבי הנחל עמק חפר 16:00-12:00 :' א 23:00-12:00 :' ב'-ה 15:00-09:00 :' ו רבנות מועצה כשר איזורית עמק חפר זה התחיל כשהמ היו צעירימ. היא קיבלה בירושה מפעל לעיבוד בשר ונקניקיות, והוא עבד בחנות בשוק נתניה. המ היו צעירימ ויפימ, לו היה שיער על הראש, וכשהיא הייתה בחודש תשיעי ומצאה את עצמה מכינה לבד חצי טונ נקניקיות כשכל העובדימ לא הגיעו באותו היומ, היא החליטה שהיא מפ יקה את הטירופ, והולכת לעשות טארט טאטנ. היא הכינה עשרות ומאות כאלה. אבל הג'וק של האוכל, לעשות מטעמימ לאנשימ שמחימ, לקשקש על פוליטיקה ובירה, לא עבר להמ. עברו שנימ ארוכות וגיל ורונית המשיכו לה עיד את ליבמ של חברימ, מכרימ ויודעי דבר, אבל הגיע הזמנ להתמ ד, ולפתוח בי טרו משפחתי כשר בעמק חפר. 'אמירי' יושבת באיזור התעשייה עמק חפר, בינות למשרדימ נמוכי קומה של חברות שיווק בינוניות. המקומ נראה כמו בי טרו מודרני לכיוונ טייקהאו עילי ופחות כמו מ עדה של משפחה. מוזיקת ג'אז ליוותה לובשי חולצות של תומכי ומתנגדי רפורמה שישבו בשולחנות נפרדימ. כאילו המקומ הוא הפונדק בו יושבימ הניצימ לפרוק את יוממ, לאחר שעות של עמידה בחומ עמ דגל ישראל, כל אחד מ יבותיו הוא. רעות ואני התיישבנו, ועד שהתייח ו אלינו, לקח זמנ. בדרכ כלל זהו ימנ מעורר חשד, ו/או מאוד מעצבנ. אבל מ תבר שהמושג "בי טרו משפחתי" הוא כפשוטו. גיל הוא אדמ שפשוט יושב ומדבר איתכ, משל הייתמ חברימ מהמילואימ. ועכשיו לאוכל. בראייה כללית: אוכל טוב, טאצ' יצירתי ובלי התנשאות. מהחלק של "פותחימ שולחנ", לקחנו שלושה ל 48) טימ )חצילימ, קורדליה וציזיקי( ולחמ מחמצת שק 55) שקלימ(, ולראשונות לקחנו עמ קבב דג ימ שקלימ(. 39) שקלימ(, וציזיקי 57) לימ(, שייטל דלי הציזיקי, שביומ רגיל עשוי מיוגורט חלבי, הוח לפ במשהו טבעוני, וגרמ לנו להתהות, איכ זה לא יצא מפרה. מדהימ. לט החצילימ היה חביב, אבל ה קורדליה העיפה לנו את הגבות. קרמ שקדימ ושומ עמוק ומלא שיושב בול על לחמ חומ. כיפ. הקבבימ היו קבבונימ, שישבו על הר טחינה, עגבניות מרו קות, פלפל חריפ ובצל גול, ועשו יופי של עבודה. השייטל הוגש צרוב קלות ופרו דק א-לה קרפצ'יו, עמ זרעי עגבניה איולי חזרת ומלפפונ כבוש, בליווי חלה קלויה ש חבה יופי. גמ אחלה מנה. 110) לעיקריות לקחנו פיקניה ופטריות יער שק 78) שקלימ( לרעות, ונקניקיה מעושנת לי לימ(, לצד צ'יפ , לט כרוב ואיולי חרדל. הפיקניה הגיעה פרו ה בדיוק של שלושה מי לימטרימ נגד ה יבימ, עשויה מדיומ. הפטריות לא הו יפו ולא הורידו, אז מילא. הנקניקיות המעושנות היו ע י יות, עמ עישונ בינוני, טעמי טלה עדינימ ויופי של ליווי לחצי ליטר של בירה ישראלית. גרנו עמ הטארט טאטנ האגדי, ואכנ המוניטינ עומד במבחנ. תפוחימ מקורמלימ בעדינות, עמ נגיעות של וניל וקינמונ, וקלתית פריכה שנותנת יופי של קונטרה לפלחימ. "אינ לכ מושג איכ זה כשהטארט חלבי, ועמ כמויות של חמאה". מגלה לי גיל ב וד. • אולי פעמ נדע. להערות, הארות והמלצות על מסעדות: orreut@gmail.com אמירי ביסטרו כוסו ביסטרו משפחתי כיסאו ביסטרו קלאסי כיסו ממוצע כעסו רחוק לי עמק חפר לנצור מצאתי לכם עוד אחלה מקום ס ו ל ם ר י י כ רט פה נרגעים לאוכל המצויין של מסעדת 'אמירי' מתווספת האווירה הטובה ששורה במקום בזכות הביסטרו המשפחתי בעמק חפר יודע לחבר אנשים • בעלי המקום, גיל ורונית

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==