שביעי
02.06.23 | י"ג בסיון תשפ"ג | 540 גיליון | 44 החברים של רי י כרט אור רייכרט החברים של רי י כרט 49 דם המכבים 23:00-12:00 :' א 23:00-10:30 :' ב'-ה ו': סגור 23:30-20:10 : מוצ"ש כשר רבנות מודיעין ארוחת צהריימ. מה עולה לכמ לראש? נכונ. בשרי. אבל מה לעשות, זה לא תמיד עובד. לפע מימ יש את הקולגה המעיקה שדוחפת לבר לטימ חלבי, ואתה או מתבא לאכול עלימ או דוחפ כמה טארטלטימ בינוניימ, ועייפות שמגיעה לפני הפגישה עמ המצגת, ואתה כבר יודע מה הולכ לקרות מחר. אינ משהו טוב יותר מלשבת עמ אח שלכ באמצע היומ לארוחת צהריימ קלילה. יש, ארוחת צהריימ בשרית קלילה, ולא ערימות של בצק חמ, מהביל וממולא כמויות של גבינה. בואו ניקח צעד אחורה. הוד, אחי הקטנ, הוא חכמ בצורה בלתי רגילה, ומצחיק ברמה של טל פרידמנ של פעמ. אז רציתי קצת לחטט לו במוח לגבי מיזמ חדש שלי. "שמעתי שיש איזושהי חאצ'פוריה במודיעינ", ה ללתי. "מי יאכל עכשיו בצק עמ גבינה?". אני והוא. אני דחפתי לזה. אינ לי הרבה הזדמנויות לארו חת צהריימ עמ אחי או לבדוק את המקומ הזה, אז נפגשנו ב"לה ניניו" בשדרה המעיקה של מודיעינ, אחרי שלושה בבי חיפוש חנייה. המקומ עצמו ח ר ייחודיות באופנ עצוב. בחור חביב נותנ שירות ומדי פעמ קופצ לראות מה קורה במטבח. מכיוונ שזו מ עדת מזונ מהיר, מזמינימ בדל פק ומקבלימ קריאה מהבחור לבוא לקחת. הדלפק כולל הארכה למקרר ראווה, ובו מיני הכי ונימ יושבימ ומחכימ להמ. התיישבנו בחוצ, פק נהנימ פק ובלימ משירי יובל המבולבל שבוקעימ מרמקולימ עירוניימ, תוכ גמיעת בירה גיאורגית העונה לשמ המקורי "נטח טרי", ובעלת קלילות נעימה. "לה ניניו" מגדיר את עצמו כ"חצ'אפוריה ופיצרייה", אבל בגדול, הוא יודע לעשות משהו אחד טוב במגוונ רחב של טכניקות. כמו כל האוכל המרכז-א ייאתי. זה כי ונ. הוא מטוגנ, או מבושל, או אפוי, או צלוי, או בצק עלימ או משהו יותר פריכ כזה. אבל הכל אותו הדבר, אז דגמנו הכל. 37) שקלימ(, אימרולי גבינה 43) אצ'רולי תרד שקלימ(, חינק 22) שקלימ(, חצ'פורי גבינה ותרד שקלימ(. 28) שקלימ( ופיצה מרגריטה 45) לי יש בעיה כזו, שבצק חמ וכל דבר שבא איתו, זה פשוט טעימ. ובכל זאת, הבצק של לה ני ניו הולכ נהדר בתור פיצה, אבל פחות בתור חצ'פורי, שזה קצת מעליב, אבל זה בעיקר הג בינה. אינ שומ דבר שמקפיצ את הגבינה. אפילו מלח ח ר שמ. אבל ברגע שיש שילוב עמ עוד אלמנט, הע ק פורח. החינקלי תפל ו תמי, מצד שני, כל המאפימ הקראנצ'יימ, כמו האימרולי גבינה והמ חורי, היו פשוט מרוממי נפש וחיכ, כשהגבינה כנ מצליחה להתבטא בצורת קונטרה, ולא להיות רוטב מוזר. הפיצה דומה לפיצות השמנמנות, והרוטב ביר. וכל השילוב של הבצק הגיאורגי והטווי ט האיט לקי, דווקא מחמיא. אז ב ופ חצ'פורייה בירה היא אחלה פיצרייה. • ובטח לא לאמצע יומ עבודה. ערב בבה לגמרי. להערות, הארות והמלצות על מסעדות: orreut@gmail.com לה ניניו כוסו פיצרייה וחצ'פורייה כיסאו אוכל מהיר כיסו זול כעסו אין בי כעס לנצור פגישה עם האח ס ו ל ם ר י י כ רט הבצק שתמיד עובד • פגישה בצהרי היום עם האח הובילה את רייכרט ל'לה ניניו' במודיעין חצ'פורי, כיסונים, חינקלי וכל צורות הבצק הגיאורגי – מה כבר יכול להשתבש?
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==