שביעי
החברים של רי י כרט אור רייכרט החברים של רי י כרט 43 | 25.08.23 | ח' באלול תשפ"ג | 552 גיליון רועי עידנ הוא תופעה. עמ הרקורד העשיר שלו, קשה להבינ שהוא בכלל ימני. חיפאי במקור, ת רי טאי מהגדולימ בזמנינו )'מנאייכ'(, מתגורר בקיבוצ ומתחככ בכל התעשייה מבוקר עד ערב. אבל זה די מובנ. ברגע שלא אכפת לכ מה יגידו עליכ, ואתה יודע להגיש טיעונ בצורה כיפית, חביבה, עוקצת אבל עמ קריצה, אתה יכול להגיע לכל מקומ. או שאתה פשוט הכי טוב במה שאתה עושה, ואז בכלל לא משנה מה הדעות שלכ. בכל מקרה, רועי ידוע באהבתו למאכלימ לא קונבנציונליימ. רכיכות, פירות ימ, מיני שקצימ וכיו"ב. ובנאדמ כזה תמיד יכול לתת לי קצת יותר הבנה שלי לעולמ לא תהיה. נפגשנו קרוב לבית שלו, במ עדת 'מעליא' בקריית ענבימ, בואכה ירושלימ. הדרכ מהיציאה לקריית ענבימ ועד למקומ הייתה מוזרה, ואפילו אפליקציית הדרכימ לא ממש עזרה. קצת תושייה, ומעקב אחרי רכב שנ ע לפניי לשומ מקומ, הביאו אותנו למרכז יפהפה ושוממ, עמ מתקנ טיפו שנ ראה כמו ג'ימבורי לילדימ גדולימ, שרק לה תכל עליו עושה לי כאבימ בשרירימ. בכל מקרה, המקומ נאה, מוזיקה עדינה ברקע, המונ מלצרימ באימ, שואלימ, לוקחימ הזמנות, מתבלבלימ, לא מביאימ דברימ, שוכחימ, נחמדימ לאללה, צעירימ וממש מנ ימ. הייתי ממש שמח שרק נותנ שירות אחד מ וג מלצר יתמקד בי. מתחילימ. לראשונות לקחנו לשונ בקר על מ בחה של פול שקלימ( ו 62) שקלימ(, בקלאווה כבד קצוצ 68) שקלימ(. 62) נייה חצילימ בומ. קוביות לשונ משופדות על האש - מדהימות. אמ וכאשר המ בחה הייתה של פול, כמו שהובטח בתפריט, ולא של יציקת חומו במרקמ בטונ, זו הייתה המנה הכי טובה של השנה. אולי. לא ני י תי. אבל קוביות הלשונ היו הפתעה מדהימה, רכות ע י ית של פילה עדינ, עמ קרא ט טיפה שרופ ומדויק. וזו בעיה שחוזרת על עצמה בכל המנות. מדהימ .65 , חצי 100 ומרגיז. מעולה ומעצבנ. חצי הבקלאווה כבד קצוצ הייתה הברקה. כבד קצוצ מושלמ, בצק פילו קצת יבש. אבל לא היבש הטוב של הפילו, אלא לא פריכ כמו שצריכ להיות. חבל. ה נייה, גמ נפלאה עמ קבבימ מצוינימ, ע י יימ ועטופימ בטחינה מעולה וגמ עמ תפוחי אדמה כמעט לא מבושלימ. לעיקריות אני הימרתי על "שניצל עופ קצת שקלימ(, ורועי הלכ 88) " אחר עמ תיר בפנימ גרמ(. 100- שקלימ ל 54) על הרגיל - אנטריקוט שניצל ענק ושמנ תפ את רוב הצלחת. צבע מו שלמ, רכות מדויקת, ע י יות אופינית, שכבת פו לנטה שמנה, שאולי אמורה להידמות לקורדונ בלו, יצאה מבינות לשתי שכבות החזה. ולמרות כל אלו, פשוט היה ח ר מלח. ככה תמ. למה?! והמנה היחידה שהצליחה לצאת מהתבנית של "מצוינ ואוי, מה זה?", הייתה האנטרקוט המדויק. צלייה מושלמת, ירקות שלא משתגעימ, ויופי של חתיכת פרה. ל יומ הזמנו איזשהו קינוח שוקולד כלשהו, אבל • דקות פשוט הלכנו. 20 אחרי להערות, הארות והמלצות על מסעדות: orreut@gmail.com מעליא, וועליה והמנות היו מדהימות ומרגיזות, מעולות • הדרך הצליחה להלחיץ את הווייז לפחות ננצור מ'מעליא' את זמן האיכות עם רועי עידן • ומעצבנות פארק כרמים, קריית ענבים 23:00-18:00 :' א'-ה כשר, הרבנות הראשית מטה יהודה מעליא כוסו מסעדה ים תיכונית עם המון פוטנציאל כיסאו נעים כיסו מתחת לממוצע כעסו אני מאמין במקום הזה. אבל יש מה לשים לב לנצור רועידן ס ו ל ם ר י י כ רט
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==