תוספת פטריות
מצרכים:
05 מ"ל שמן זית
3 פרוסות שום
2 פטרית פורצ'יני
2 פטריות פוטובלו
003 גרם ניוקי תפוח אדמה מוכן
07 גרם חזה אווז מעושן קצוץ או פרוס דק
002 גרם עלי תרד
001 מ"ל יין לבן
001 מ"ל ציר ירקות
מלח
פלפל שחור
איך מכינים?
חממו מחבת עם שמן זית ו-3 פרוסות שום וטגנו את הפטריות עד שהן
מתרככות.
הוסיפו את חזה האווז וטגנו מספר דקות עד שחזה האווז הופך לזהוב.
הוסיפו את התרד וטגנו למשך 2 דקות עד שהתרד מתחיל לשקוע.
הוסיפו את היין והקפיצו הכול ביחד למספר דקות עד שהיין מתאדה.
הוסיפו ציר ירקות.
במקביל הכניסו את הניוקי ל-2 דקות לסיר עם מים רותחים.
הוסיפו את הניוקי למחבת ובשלו הכול ביחד. הוסיפו מלח ופלפל
לפי הטעם.
איך מגישים?
הניחו את מתערובת התוספת על צלחת ועליה את שוק האווז.
27
74...,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37 17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,...1