פתח דבר | ד"ר רות אסטרין |
4 |
הקדמה | פרופ' איתמר גרוטו |
5 |
פרק 1 | איכות האוויר |
7 |
פרק 2 | איכות אוויר הפנים |
15 |
פרק 3 | עשן טבק סביבתי |
19 |
פרק 4 | גורמים כימיים במי השתייה |
25 |
פרק 5 | חומרי הדברה |
31 |
פרק 6 | מזהמי מזון כימיים |
39 |
פרק 7 | כימיקלים במוצרי צריכה |
45 |
פרק 8 | ניטור ביולוגי |
49 |
פרק 9 | אסבסט |
55 |
פרק 10 | קרינה בלתי מיננת |
59 |
פרק 11 | שינויי אקלים |
65 |
פרק 12 | מדדים ומגמות בבריאות וסביבה |
71 |
סיכום והמלצות | ד"ר לינדה בירנבאום |
79 |
תודות |
83 |