Background Image
Next Page  34 32 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 34 32 Previous Page
Page Background

17.04.15 |

כ"ח ניסן תשע"ה

| 156

גליון

שביעי

| 34

החברים של רייכרט

אור רייכרט

orreut@gmail.com לה

ערות, הארות והמלצות על מסעדות:

………

עוד לא אבדה תקוותינו

מאחורי הספארי שוכנת שיפודייה שאולי יכלה לגאול אתכם מהעבודה המאומצת בחג הנפנף

הלאומי. רייכרט טעם וסימן וי לא בגלל הסלטים לא השיפודים ולא בגלל השירות. רק בזכות הסטייק

'שיפודי חן'

מלכיצדק 32

רמת גן

א'–ה': 00:10–00:11

מוצ"ש: מצאת שבת

עד 00:10

כשרות:

רבנות רמת- גן

בשר חלק, בהשגחת

'הבית יוסף'

אדמ שלא אמר שלושה דברימ אלו ביומ העצ

מאות, לא יצא ידי חובתו:

"וואי, אני מפוצצ, אני לא יכול להכני יותר

כלומ. תביא עוד כנפ", "לא ככה מנפנפימ,

זוז,זוז" ו"מי המ האנשימ האלו שכל שנה עו

מדימ שעות בפקקימ בכני ה לפארק הלאומי

ברמת גנ?".

ובשביל זה התכנ נו כאנ היומ. לדונ בענייני

בשר, יומ העצמאות ופארקימ לאומיימ ברמת

גנ. בואו נודה על האמת. מה שיוצא לכמ מה

מנגל הוא בבחינת 'מ פיק בקושי'. אתמ תמיד

תביאו יותר מדי בשר )חישוב פשוט: לא צריכ

יותר מ-003 גר' לאדמ בוגר ו-051 לילד(, יותר

מדי פיתות, מדליק פחמימ שנותנ טעמ של נפט

לאוכל, ולרוב לא תמצאו מקומ נורמלי.

אז איכ עושימ בשר, יומ העצמאות וגנ לאומי

בצורה נכונה? הולכימ ל'שיפודי חנ' מאחורי

ה פארי, לא ביומ העצמאות.

התלווה אליי למ ע ידידי משכבר הימימ, גד

עונ, שבימימ אלו לא נושמ מרוב עבודה קשה.

גדעונ אחראי על השינוע של שישית מכמות

הבשר בארצ. מהלול למנגלימ שלכמ.

לאדמ(, צ'יפ

₪ 15)

פתחנו במגוונ לטימ

( ופיתות עירקיות. תח כו מעצמכמ את

₪ 17)

ה לטימ )למעט החריפ והחציל השרופ(. הכל

בינוני ומטה. כמה מטה? אמ זה היה מקופ א,

הייתי בודק את התאריכ.

אבל לשיפודיה באימ בשביל שיפודימ, ואני

לא שופט עד שלא מגיע הבשר. חוצמיזה, ישרא

לי לא נח עד שהוא לא מח ל לפחות שתי פיתות

עירקיות חמות מהתנור.

אה, ולגבי השירות מילה אחת לפני הבשרימ:

אמ תביאו מלצרית, ולא טבח שיעשה טובה שהוא

חי, זה יהיה אחלה.

לעיקריות:

( ושק

₪ 22)

אני לקחתי שני שיפודימ: קבב

(. גדעונ לקח דואט אנטריקוט 'משו

₪ 30)

דימ

.(₪ 125) '

בצ בכבד אווז

השיפודימ יצאו בעיכוב קל, אבל יצאו. הקבב

נראה כאילו נגמרה להמ התערובת ואת מה שנשאר

המ שמו על שיפוד מתכת. והטעמ? בינוני. קבב

דחו עמ מרקמ של קניידלכ לא אוורירי. הבצל

המנוקד בבשר לא הציל אותו מלהיות תמי.

אגב, נורא קל לעשות קבבימ. עמ שומנ כבש

וכל הג'אז הזה. נ ו - לא תצטערו על זה, )%52

שומנ לתערובת בשר טרי, חובה- לפחות שעה

במקרר אחרי הקיבוב( וגמ: תהיו המ מרימ של

יומ הנפנפ.

השקדימ יצאו על השנייה לפני שהמ גומי לג

מרי. טיפת לימונ הייתה מ דרת הכל )שאלו את

גדעונ(, אבל לא היה להמ לימונ )!(.

ואחרי כל זה, למה אני כותב על 'שיפודי

חנ'? כי טייק כזה אתמ לעולמ לא תעשו. מידה

מדוייקת, טריות מגירה ע י , פלחי כבד אווז

וול דאנ.

שווה רק בשביל ה טייק.

סולם רייכרט

את השקדים של גדעון.

טרי, חיתוך קטן, מהאש

דרך טיפת לימון ישר לפה.

לנצור

אם הייתם מתאמצים,

הייתם אחלה מקום בעולם.

נראה כמו שיפודייה,

ריצפה דביקה ו/או

חלקלקה כמו שיפודייה.

בינוני.

שיפודייה בינונית, סטייק

מעולה.

כוסו

כיסאו

כיסו

כעסו